Köfteler Pratik , Resimli, En Güzel Köfte Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Köfte Tarifleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    491
  • Anket Kapalı .
Çok şükür iyiyim ablacım🤲🏻😍
Başlanacak mı bilmiyorum, dün aradılar bugün için randevu oluşturmuşlar 11:45’e. Gidince öğreneceğim inşallah.🤗😍🥰

Sen nasılsın ablam?😘🥰🤗
İnşallah başlarda tedavinde güzel mutlu haberlerini alırız buradan canımcım :KK200: :KK200:
Ben nasıl olayım 2 gün önce dişe başladık,5 implant 7 çekim 2 kemk grefti oldu,üstte hiç diş yok bildiğin neneler gibi oldum şişlk var hala yanakta kamyon çarpmış gibiyim bende

İnşallah başlarda tedavinde güzel mutlu haberlerini alırız buradan canımcım :KK200: :KK200:
Ben nasıl olayım 2 gün önce dişe başladık,5 implant 7 çekim 2 kemk grefti oldu,üstte hiç diş yok bildiğin neneler gibi oldum şişlk var hala yanakta kamyon çarpmış gibiyim bende
Amin ablam🤲🏻🤗😍
Geçmişler olsun, tam avatarındaki nene gibi olmamışsındır yahu. Dişsizlik ayrı bir hava katmıştır sana.🫣

Çok ssğol yasocum,aynen tam neneler gibiyim şu andaisorma çok daha güzelleştim sjksjksjk çok havalıyım çokkk :olamaz:
Böyle havalı bir pozun olmasın mı yani😁
4E54A406-3D14-4E92-88B7-59A028103871.jpeg

Nevoşcum canım benim,biliyorsun bende öyleydim sosyal hayatım yoktu,hep evdeydim hele ki şu son 2 seneede çok kilo almıştım kıyafetlerle savaş veriyordum resmen.
Sonra dedim bu böyle olmayacak diyete başladım 7 ayda 16 liko verdim,ben verdiysem sende çok rahat verebilirsin bunu.
Meşhur kahvemle başladım yediklerime dikakt ettim bu arada,senin en büyük şansın menapoz derdi yok,br adım atarsan inan ki verirsin sende.:KK74:
Abla ben denedim olmuyor🤷Haşimato dan dedi doktor🤷Ben zaten sosyal ve hareketliyim. Ama diğer sağlık sorunları eklenince buna izin vermiyor.
Biliyorsun bende önce hep fazla fazla veriyordum.
Ben ağır spor yapmam lazım. Ben yere eğilince kalkamıyorum. Evi süpürünce bile üç gün ağrıdan hareket edemeyen biri oldum🤷Bu şartlarda zor.
Maşallah sana🧿

Abla ben denedim olmuyor🤷Haşimato dan dedi doktor🤷Ben zaten sosyal ve hareketliyim. Ama diğer sağlık sorunları eklenince buna izin vermiyor.
Biliyorsun bende önce hep fazla fazla veriyordum.
Ben ağır spor yapmam lazım. Ben yere eğilince kalkamıyorum. Evi süpürünce bile üç gün ağrıdan hareket edemeyen biri oldum🤷Bu şartlarda zor.
Maşallah sana🧿
Troidlerde sorun olunca verilmiyor tabi,ağırmı çalışıyor sende bu durum,sen önceden hep veriyordun zaten biliyorum onu çokta güzel vermiştin yani.
Sağlık problemi olunca bazen böyle elin kolun bağlı kalıyorsun, ide çok yiyen biriside değilsin yani.
Şu an 4 kiloya yaklaştı aldım,vermem lazım onuda.

X