Allah acil şifalar versin kuzum, ferahlık versinAnnemde guatr vardı te ben nişanlı ikenden beridir var ameliyat falanda olmak istememisti bayada büyüdü,bugün hastaneye geldiler biseyler çekilmiş nodüller falan varmış neyse o pazartesi parça alıp biyopsi yapilcakmis inşallah temiz cikarya,
Aynen imkanım yok belkiTabii, endokrinoloji,gastroenteroloji hep yoğun, mucizevi yanihep dışarı gidecek halimiz de yok,koca şehir sonuçta
Allah yardım etsin ,herkese şifa versin aşko,zorAynen imkanım yok belki
Benim yine zamanım oluyor gidiyorum ama kızların olmuyor.
Endokrinde öyle randevu zor
İnşallah canımAnnemde guatr vardı te ben nişanlı ikenden beridir var ameliyat falanda olmak istememisti bayada büyüdü,bugün hastaneye geldiler biseyler çekilmiş nodüller falan varmış neyse o pazartesi parça alıp biyopsi yapilcakmis inşallah temiz cikarya,
Amin aşkomAllah yardım etsin ,herkese şifa versin aşko,zor
Bu ay kim sendin doğruAşko boşa çabalamasınlar ocak ayında sen birincisin
Amin aşkom
Kayınvalideminde çıkmış. Çok kilo veriyordu. Şimdi acaba ondan mı diye arsştırıyorlar. Bizim topalak yapandanNoduller tiroid sorunlarında normal kuzu ,insallah temiz çıkar
Noduller tiroid sorunlarında normal kuzu ,insallah temiz çıkar
Allah acil şifalar versin kuzum, ferahlık versin
Sağolun canlarimmİnşallah canımAma Tiroid olan herkesin genelde nodül oluyor
Benim tabiBu ay kim sendin doğru
Topalak kilomuKayınvalideminde çıkmış. Çok kilo veriyordu. Şimdi acaba ondan mı diye arsştırıyorlar. Bizim topalak yapandan
Korkulacak birşey değil kuzum, tiroit olan herkeste rutin yapilan işlemlerSağolun canlarimmValla nedir ne değildir bilmediğim için biraz korktum açıkçası annem söyleyince .heralde sonuca göre ameliyat olur dimi.
Ee yapcak bişey yokBenim tabi
Birde cidden ben oluyormuşumBak biz demiştik olmasın
Daha önce ameliyat mı dedilerSağolun canlarimmValla nedir ne değildir bilmediğim için biraz korktum açıkçası annem söyleyince .heralde sonuca göre ameliyat olur dimi.
Allah'tan daha iddialıları varEe yapcak bişey yokbu fırsat kaçar mı
Evet canım, tabii.Sağolun canlarimmValla nedir ne değildir bilmediğim için biraz korktum açıkçası annem söyleyince .heralde sonuca göre ameliyat olur dimi.
Evet canım bizde haşimato var. Kilo verilmiyor ve genelde çok kilo yapıyorTopalak kilomu
Şanslıyız aşkooomKayınvalideminde çıkmış. Çok kilo veriyordu. Şimdi acaba ondan mı diye arsştırıyorlar. Bizim topalak yapandan
Allah'tan daha iddialıları var