Evetdiyosuun
İnşallah kuzum içim rahatladı azda olsaKorkulacak birşey değil kuzum, tiroit olan herkeste rutin yapilan işlemler
Evet abla olacaktı vaz geçti kaç sene geçti düşün iyice büyüdü . Sağol abla rahatlattiniz İnankıDaha önce ameliyat mı dediler
Tiroid ameliyatından korkma canım
Benim abim hep öyle söyler
Kuzu ,nette her şey felaket senaryosu,senelerdir var bende,bizde ,kontrol olduğu sürece sıkıntı yok,dert etme,Allah korktugunuza ugratmasin.İnşallah kuzum içim rahatladı azda olsa
Evet abla olacaktı vaz geçti kaç sene geçti düşün iyice büyüdü . Sağol abla rahatlattiniz İnankıvalla netten bile araştırmak istemedim içime bir üzüntü çökünce kötü bişey okuyacagim diye.
Annemin de zayiflatiyor iki türlü demekkiEvet canım bizde haşimato var. Kilo verilmiyor ve genelde çok kilo yapıyor
Hemde nasıl valla insanın psikolojisini sömürüyor net. Hadiya geçmiş olsun kuzum ,çok aminnn herkes içinKuzu ,nette her şey felaket senaryosu,senelerdir var bende,bizde ,kontrol olduğu sürece sıkıntı yok,dert etme,Allah korktugunuza ugratmasin.
Rabbim şifa versin canım benimİnşallah kuzum içim rahatladı azda olsa
Evet abla olacaktı vaz geçti kaç sene geçti düşün iyice büyüdü . Sağol abla rahatlattiniz İnankıvalla netten bile araştırmak istemedim içime bir üzüntü çökünce kötü bişey okuyacagim diye.
Sağol balımHemde nasıl valla insanın psikolojisini sömürüyor net. Hadiya geçmiş olsun kuzum ,çok aminnn herkes için
Evet canımAnnemin de zayiflatiyor iki türlü demekki
Allah korusunRabbim şifa versin canım benimNete bakınca hepimiz kanseri zaten
Ama farzet öyleEn masum kanser Tiroid canım Benim abimde Tiroid kanseri oldu. Benim nodül çıkınca öyle söylemişti.
İnan bizim haşimato nodül den daha beter
Evet canım
O çok çalışıyor bizim çalışmıyor
Abim ameliyat oldu anında iyileştiAllah korusunAbin nasıl iyimi şimdi abla . Sen nasılsın ya tedavi vs goruyormusun
MaşallahAbim ameliyat oldu anında iyileşti
Tabi canım ben üç ayda bir kontrole gidiyorum. 150 mcg ilaç alıyorum. Genelde 25 mcg ile başlıyorlar
20 yıldır haşimato var canımMaşallah
150 ye bak 25 e bak
Aksatma abla dikkat et kendine
Biraz baktım nedir diye epey bir şey okudum20 yıldır haşimato var canımO bana alıştı ben ona alışamadım
Kilo versem yeter ya diğerlerine alıştımBiraz baktım nedir diye epey bir şey okudumZor ve kontrol isteyen şeyler ömür boyu .
Egzersiz de çok önemliymiş ,hoş sen bir dakka durmuyorsunki yerinde masallahKilo versem yeter ya diğerlerine alıştım
Aynen canım ben boş duran biri değilim.Egzersiz de çok önemliymiş ,hoş sen bir dakka durmuyorsunki yerinde masallah.Çok güzel bir alanın var abla meşguliyetlerin, onlar bile iyi geliyordur azda olsa moral olarak .
İnşallah onuda verirsin abla
senin isteyipte yapamadigin bişey olamaz varsada azdır.
Kesinlikle öyle abla insan yaşam alanının dışına çıkmalı biseyler yapabilmeli en iyisini yapıyorsunAynen canım ben boş duran biri değilim.
Herkes sanıyor ben iyiyim dolanıyorum. Dışarı çıkmazsam hasta olurumTopluma girmezsem bu hastalık depresyona sokuyor
Ama benim şu sıra bu hastalık önceliğim değil
Yok canım artık iyice ilerlemiş yaşta geçti veremiyorum. Hiç bu kadar direnmemişti.
Canım benim ağrılar üç dört aydır hiç kesilmiyor.Eşime de söylüyorum. Ağrım olmaması için dışarı çıkmamam, iş yapmamam koltukta yatakta hep yatmak lazımKesinlikle öyle abla insan yaşam alanının dışına çıkmalı biseyler yapabilmeli en iyisini yapıyorsunhepimizde olmuyormu aynı yerde durdukça sürekli kurdukca kuruyoruz daha kötü oluyor herşey.
Neyin var abla inşallah kötü bişey yoktur ağrıların devam mı hala
Nasıl fena bişeymis