Köfteler Pratik , Resimli, En Güzel Köfte Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Köfte Tarifleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    491
  • Anket Kapalı .
Korkulacak birşey değil kuzum, tiroit olan herkeste rutin yapilan işlemler
İnşallah kuzum içim rahatladı azda olsa
Daha önce ameliyat mı dediler
Tiroid ameliyatından korkma canım
Benim abim hep öyle söyler
Evet abla olacaktı vaz geçti kaç sene geçti düşün iyice büyüdü . Sağol abla rahatlattiniz İnankıvalla netten bile araştırmak istemedim içime bir üzüntü çökünce kötü bişey okuyacagim diye.

Kuzu ,nette her şey felaket senaryosu,senelerdir var bende,bizde ,kontrol olduğu sürece sıkıntı yok,dert etme,Allah korktugunuza ugratmasin.

Kuzu ,nette her şey felaket senaryosu,senelerdir var bende,bizde ,kontrol olduğu sürece sıkıntı yok,dert etme,Allah korktugunuza ugratmasin.
Hemde nasıl valla insanın psikolojisini sömürüyor net. Hadiya geçmiş olsun kuzum ,çok aminnn herkes için

Rabbim şifa versin canım benim Nete bakınca hepimiz kanseri zaten
Ama farzet öyleEn masum kanser Tiroid canım Benim abimde Tiroid kanseri oldu. Benim nodül çıkınca öyle söylemişti.
İnan bizim haşimato nodülden daha beter

Allah korusun Abin nasıl iyimi şimdi abla . Sen nasılsın ya tedavi vs goruyormusun

Kilo versem yeter ya diğerlerine alıştım
Egzersiz de çok önemliymiş ,hoş sen bir dakka durmuyorsunki yerinde masallah .Çok güzel bir alanın var abla meşguliyetlerin, onlar bile iyi geliyordur azda olsa moral olarak.
İnşallah onuda verirsin abla
senin isteyipte yapamadigin bişey olamaz varsada azdır.

Aynen canım ben boş duran biri değilim.
Herkes sanıyor ben iyiyim dolanıyorum. Dışarı çıkmazsam hasta olurumTopluma girmezsem bu hastalık depresyona sokuyor
Ama benim şu sıra bu hastalık önceliğim değil
Yok canım artık iyice ilerlemiş yaşta geçti veremiyorum. Hiç bu kadar direnmemişti.

Kesinlikle öyle abla insan yaşam alanının dışına çıkmalı biseyler yapabilmeli en iyisini yapıyorsun hepimizde olmuyormu aynı yerde durdukça sürekli kurdukca kuruyoruz daha kötü oluyor herşey.
Neyin var abla inşallah kötü bişey yoktur ağrıların devam mı hala
Nasıl fena bişeymis

Canım benim ağrılar üç dört aydır hiç kesilmiyor.Eşime de söylüyorum. Ağrım olmaması için dışarı çıkmamam, iş yapmamam koltukta yatakta hep yatmak lazımBu mümkün değil bu sefer aklım uçacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…