Köfteler Pratik , Resimli, En Güzel Köfte Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Köfte Tarifleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    491
  • Anket Kapalı .
Korkulacak birşey değil kuzum, tiroit olan herkeste rutin yapilan işlemler
İnşallah kuzum içim rahatladı azda olsa😘
Daha önce ameliyat mı dediler🤔🤗
Tiroid ameliyatından korkma canım 🥰
Benim abim hep öyle söyler🤗
Evet abla olacaktı vaz geçti kaç sene geçti düşün iyice büyüdü . Sağol abla rahatlattiniz İnankı😘😘valla netten bile araştırmak istemedim içime bir üzüntü çökünce kötü bişey okuyacagim diye.

Evet abla olacaktı vaz geçti kaç sene geçti düşün iyice büyüdü . Sağol abla rahatlattiniz İnankı😘😘valla netten bile araştırmak istemedim içime bir üzüntü çökünce kötü bişey okuyacagim diye.
Kuzu ,nette her şey felaket senaryosu,senelerdir var bende,bizde ,kontrol olduğu sürece sıkıntı yok,dert etme,Allah korktugunuza ugratmasin.♥️

Kuzu ,nette her şey felaket senaryosu,senelerdir var bende,bizde ,kontrol olduğu sürece sıkıntı yok,dert etme,Allah korktugunuza ugratmasin.♥️
Hemde nasıl valla insanın psikolojisini sömürüyor net. Hadiya geçmiş olsun kuzum ,çok aminnn herkes için 🤲😘

Rabbim şifa versin canım benim 🥰 Nete bakınca hepimiz kanseri zaten 😁
Ama farzet öyle🤷En masum kanser Tiroid canım 🥺Benim abimde Tiroid kanseri oldu. Benim nodül çıkınca öyle söylemişti.
İnan bizim haşimato nodülden daha beter🥺

Rabbim şifa versin canım benim 🥰 Nete bakınca hepimiz kanseri zaten 😁
Ama farzet öyle🤷En masum kanser Tiroid canım 🥺Benim abimde Tiroid kanseri oldu. Benim nodül çıkınca öyle söylemişti.
İnan bizim haşimato nodül den daha beter🥺
Allah korusun ☹️ Abin nasıl iyimi şimdi abla . Sen nasılsın ya tedavi vs goruyormusun☹️

Kilo versem yeter ya diğerlerine alıştım🤪
Egzersiz de çok önemliymiş ,hoş sen bir dakka durmuyorsunki yerinde masallah 😁🧿.Çok güzel bir alanın var abla meşguliyetlerin, onlar bile iyi geliyordur azda olsa moral olarak🤩.
İnşallah onuda verirsin abla 🤲
senin isteyipte yapamadigin bişey olamaz varsada azdır.
:KK60:

Egzersiz de çok önemliymiş ,hoş sen bir dakka durmuyorsunki yerinde masallah 😁🧿.Çok güzel bir alanın var abla meşguliyetlerin, onlar bile iyi geliyordur azda olsa moral olarak🤩.
İnşallah onuda verirsin abla 🤲
senin isteyipte yapamadigin bişey olamaz varsada azdır.
:KK60:
Aynen canım ben boş duran biri değilim.
Herkes sanıyor ben iyiyim dolanıyorum. Dışarı çıkmazsam hasta olurum🤷Topluma girmezsem bu hastalık depresyona sokuyor🤷
Ama benim şu sıra bu hastalık önceliğim değil😏
Yok canım artık iyice ilerlemiş yaşta geçti veremiyorum. Hiç bu kadar direnmemişti.

Aynen canım ben boş duran biri değilim.
Herkes sanıyor ben iyiyim dolanıyorum. Dışarı çıkmazsam hasta olurum🤷Topluma girmezsem bu hastalık depresyona sokuyor🤷
Ama benim şu sıra bu hastalık önceliğim değil😏
Yok canım artık iyice ilerlemiş yaşta geçti veremiyorum. Hiç bu kadar direnmemişti.
Kesinlikle öyle abla insan yaşam alanının dışına çıkmalı biseyler yapabilmeli en iyisini yapıyorsun😘 hepimizde olmuyormu aynı yerde durdukça sürekli kurdukca kuruyoruz daha kötü oluyor herşey.
Neyin var abla inşallah kötü bişey yoktur ağrıların devam mı hala☹️
Nasıl fena bişeymis ☹️

Kesinlikle öyle abla insan yaşam alanının dışına çıkmalı biseyler yapabilmeli en iyisini yapıyorsun😘 hepimizde olmuyormu aynı yerde durdukça sürekli kurdukca kuruyoruz daha kötü oluyor herşey.
Neyin var abla inşallah kötü bişey yoktur ağrıların devam mı hala☹️
Nasıl fena bişeymis ☹️
Canım benim ağrılar üç dört aydır hiç kesilmiyor.Eşime de söylüyorum. Ağrım olmaması için dışarı çıkmamam, iş yapmamam koltukta yatakta hep yatmak lazım😁Bu mümkün değil bu sefer aklım uçacak🤣

X