Köfteler Pratik , Resimli, En Güzel Köfte Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Köfte Tarifleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    491
  • Anket Kapalı .
Abla benim Tiroid hiç çalışmıyor. Birde çok sıkı diyet yapamam. Bir sürü hastalık var bağışıklığı düşmemesi lazım. Az yiyorum ama oda işe yaramıyor.
Tabi iki defa mezun oldum kk da
Hemde o sıralar birinde 57-58 diğerinde 60 kiloydum. Bu son hastalık sonrası takıldım. Çok değil 5-6 versem yeter. Ama kime söylesem kızıyor. Bağışıklığınlacsavaşıyorsun birde onu daha mı düşüreceksin diyorlar.
Akşam 7 ya da 8 sabah 11 arası yemiyorum zaten. Gündüzde genelde iki öğünAkşam balık, salata yedim mesela

Troid için ilaç filan kullanıyorsun demi,onlar en azından çalışmasına destek oluyor.
Çalışmadığı için veremiyorsun tabi,biliyorum o dönemlerde çok güzel veriyordun kilonuda.
Bağışıklık çalışması lazım ki daha dirençli olabilirsin
Akşam menün gayet güzelmiş hemde sağlıklı yani.

Abla 150 mcg kullanıyorum buna rağmen arada gidiyorum tiroid 5.5 falan oluyor değeriilaç dozum çok yüksekÇoğunluk 25-50 kullanıyor.

Sana da geçmiş olsun şekerciğim inşallah inşallah
Çok sağol şekercim
Abla 150 mcg kullanıyorum buna rağmen arada gidiyorum tiroid 5.5 falan oluyor değeriilaç dozum çok yüksekÇoğunluk 25-50 kullanıyor.
Değerleri bilmediğim için bişi diyemiyorumdoktor ona göre veriyordur mutlaka o miktarda çalışması içindir kesin.
Olmazmı yeme içme bilee
Ayneen çay ve büsküvi kahvaltı olarak,çorba içiyorum birde.

Ama çalıştırıyor abla
En fazla üç olması lazım. İlaç aldığım halde 5.5-6 oluyor.
Kız kardeşim 25 mcg kullanıyor. Onunda çok çalışıyor. 48 kilo falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…