Nasıl eğlenerek iş yapılır bahçede, keyifli keyifliİşte saatler karışınca tüm plan bozuluyorİnşaallah araba boşta kalır.
Kar yağıyor ondan bahçeye gittiler gece lastik yakacaklarÖnce araba ile gidecekti.Dedim pazartesi okul var.Neyse kayınbiraderle gitti.Araba bize kaldı:)
Son dakikaya birakmamissin iyi ki cancagizimTabi ki cancağzım
Elim-ayağım birbirine karıştı, Allahtan yemek ve tatlıyı yapmıştım
Ben sadece Malatya ve Antep yemrklerini bilmiyorum.Her telden varI-ıımmm çatlamam. Hepsinden birer çatal
Masallah askom yaBen sadece Malatya ve Antep yemrklerini bilmiyorum.Her telden var
Sabah kahvaltıyı hazırlarken menümü oluşturuyorum normaldeSon dakikaya birakmamissin iyi ki cancagizim
Anne dicem bidahaBende annene benziyorum
Kızlar diyor anne her seferinde daha güzel oluyor
Bende ölçü yok canım anne gibi değilde koca karı gibi olabilirimAnne dicem bidaha
Elin lezzetliyse herseferinde birazdaha geçiyor demekki kızlar anlarr annelerinin lezzetini
Geçen gün sabahın köründe her işin bitmişti evet,düzenli olmak çok güzelSabah kahvaltıyı hazırlarken menümü oluşturuyorum normalde
Ocağa koymuş oluyorum yani
Sağol aşkom
Bende öyleSabah kahvaltıyı hazırlarken menümü oluşturuyorum normalde
Ocağa koymuş oluyorum yani
Ayşe’nin yazdığını gördün mü, yöresel yemek istiyor, birer çatal yiyecekmişBende ölçü yok canım anne gibi değilde koca karı gibi olabilirim
Kafa rahat oluyor elticim, en güzelini yapıyorsunBende öyleErken hazırnolması iyi oluyor.Hatta bu sıra yürüyüşe gidiyorum diye geceden ön hazırlık yapıyorum
Gelsin yaparımAyşe’nin yazdığını gördün mü, yöresel yemek istiyor, birer çatal yiyecekmiş
Annemdede ölçü yokBende ölçü yok canım anne gibi değilde koca karı gibi olabilirim
Aynen çok rahat oluyor.Dolma falan yaparsam geceden yapıyorum ,sabah ocaktaKafa rahat oluyor elticim, en güzelini yapıyorsun
Annemde öyle yapardı, gün kendine ve bize kalırdı. Ondan alıştım sanırımGeçen gün sabahın köründe her işin bitmişti evet,düzenli olmak çok güzel
Yemek aşkına her an kapını çalabilirGelsin yaparımEn sevdiğim şey yöresel yemekler