NörünnnPericiğim
En güzeliAnnemdede ölçü yokhatta bende çoğu kez ölçüsüz yaparım yemekleri göz kararı
Adresimi bulur zatenYemek aşkına her an kapını çalabilir
Kızartma ya da pilav gibi şeyler değilse en güzeli o evet :)Annemde öyle yapardı, gün kendine ve bize kalırdı. Ondan alıştım sanırım
Bildiğini güzel yaptığını belli etmicenEn güzeliAma yemekle haşır nrşir olmak iyi değil Sonra gittiğin her yerde mutfak sana kalıyor.
Onu bende bir gün önceden hallediyorum, bekleyip pişince tadı içine tam işliyor. ImmmmhhhAynen çok rahat oluyor.Dolma falan yaparsam geceden yapıyorum ,sabah ocakta
Benim kocam yerO yemekler az yapılan yemekler değil ama, koca koca tencerelerde yapılır
Ben Antep ve Malatya istiyorum amaBen sadece Malatya ve Antep yemrklerini bilmiyorum.Her telden var
Çoktan o treni.kaçırdımBildiğini güzel yaptığını belli etmicen
Aynen elticimOnu bende bir gün önceden hallediyorum, bekleyip pişince tadı içine tam işliyor. Immmmhhh
Kızartmayı yemekten saymayız biz canım, tencere yemeği olacak illakiKızartma ya da pilav gibi şeyler değilse en güzeli o evet :)
Ondan eminimKesin bulur aşko
İyidir nörek,sen nörün?Nörünnn
Karışık kizartma,pilav,çorba yemek olmuyor mu? Yani menu gibi olmuyor mu?Kızartmayı yemekten saymayız biz canım, tencere yemeği olacak illaki
Bencede kaçırmışsin ne yyapsan boşaÇoktan o treni.kaçırdım
TamamdırBenim kocam yer
Ben Antep ve Malatya istiyorum ama