İyi niyet olduktan sonra her şey yaparımBencede kaçırmışsin ne yyapsan boşa
Tamamdır
Abimde bu gece geliyor.En son cenazeye gelmişti. Annemle bir haftadır mrnü hazırlıyoruzYemek bizim işimiz Annem bugün analı kızlı yaptı yarın için Bende gece belki aç olur diye gözleme
Nörem iyi oyleİyidir nörek,sen nörün?
Nasılsın aretim ?Aretim
Kızartma bizde sos gibi, meze gibi arasıcak olarak masaya konur cancağzım. İllaki ana yemek olacak, öyle alıştıkKarışık kizartma,pilav,çorba yemek olmuyor mu? Yani menu gibi olmuyor mu?
Kaymaklı ekmek kadayıfımın son lokmasını şimdi ağzıma attım ama şu yazdıklarınla daha da acıktımTamamdır
Abimde bu gece geliyor.En son cenazeye gelmişti. Annemle bir haftadır mrnü hazırlıyoruzYemek bizim işimiz Annem bugün analı kızlı yaptı yarın için Bende gece belki aç olur diye gözleme
Hep iyi olNörem iyi oyle
İyi diyeyim çok iyi olsun aretimNasılsın aretim ?
Geçmedi mi hala
Anladim cancagizim,babam da aynı fikirde geneldeKızartma bizde sos gibi, meze gibi arasıcak olarak masaya konur cancağzım. İllaki ana yemek olacak, öyle alıştık
Öyle tabi abla etrafinda buna değecek insanlar kıymet bilen saygı sevgi gördüğün insanlar olduktan sonraİyi niyet olduktan sonra her şey yaparım
Çok şükür, ben de iyiyim aretimİyi diyeyim çok iyi olsun aretim,sen nasılsın
Afiyet olsunKaymaklı ekmek kadayıfımın son lokmasını şimdi ağzıma attım ama şu yazdıklarınla daha da acıktım
Geceye göre daha iyi hamd olsun ama unutturmuyor kendiniGeçmedi mi hala
Allah daim etsin canımÇok şükür, ben de iyiyim aretim
Aynen canım kullanılmadıktan sonra her şey yapılırÖyle tabi abla etrafinda buna değecek insanlar kıymet bilen saygı sevgi gördüğün insanlar olduktan sonragüzel yüreklim
20 lik miGeceye göre daha iyi hamd olsun ama unutturmuyor kendini