Bisküvi - Kurabiye Tarifi Pratik, Denenmiş Ev Yapımı Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Ev Yapımı Kurabiyeler '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    946
  • Anket Kapalı .
Bugün akşamdan beri ıspanaklı gözleme yapıyorum.Çocuklara yaptım,eşime yaptım.Sonra eşim bahçeye gidiyor.Kvlere yaptım gönderdim🤣Gece abim gelecek onada yapacağım yollayacağım🤣🤭
Ellerine sağlık ablam Cook severim bizede gonderrr😍😍😍

Aslında abim için yapacaktım.Ama nasiplenen çok oldu🤭
Eşim 3 gün yok🤪
Benimki evde, üstelik bugün erken çıkmış, arabayı kontrole gitmiş. Daha çayı ocağa koymamıştım, zil çaldı. 3 saat erken geldi🤣🤣 Adamlar eve vaktinde gelsin, yetiştiremiyoruz yoksa 🤣🤣
Ben tüm dışarı işlerimi yarına bırakmıştım ya, araba en erken çarşamba çıkacakmış. Kaldık evde🤭
Kayınpederin arabası boşta olursa, işlerimi halletmem lazım🤭

Benimki evde, üstelik bugün erken çıkmış, arabayı kontrole gitmiş. Daha çayı ocağa koymamıştım, zil çaldı. 3 saat erken geldi🤣🤣 Adamlar eve vaktinde gelsin, yetiştiremiyoruz yoksa 🤣🤣
Ben tüm dışarı işlerimi yarına bırakmıştım ya, araba en erken çarşamba çıkacakmış. Kaldık evde🤭
En iyi erkek vaktinde gelen erkektir🤣🤣

İşte saatler karışınca tüm plan bozuluyor 🤭İnşaallah araba boşta kalır.
Kar yağıyor ondan bahçeye gittiler gece lastik yakacaklar🤭Önce araba ile gidecekti.Dedim pazartesi okul var.Neyse kayınbiraderle gitti.Araba bize kaldı:)

X