- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Sen mi kaçırttın habibimiAy benim aşk böceğim nelerden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen mi kaçırttın habibimiAy benim aşk böceğim nelerden
Ben görmedim uzun zamandır biri kaçırmış amaSen mi kaçırttın habibimi
Ellerine sağlık ablam Cook severim bizede gonderrrBugün akşamdan beri ıspanaklı gözleme yapıyorum.Çocuklara yaptım,eşime yaptım.Sonra eşim bahçeye gidiyor.Kvlere yaptım gönderdimGece abim gelecek onada yapacağım yollayacağım
Aşkom,nasılsın?
Yakın olsa gönderirdimİç ve hamur hazırsa gerisi benim için kolayEllerine sağlık ablam Cook severim bizede gonderrr
Bugün akşamdan beri ıspanaklı gözleme yapıyorum.Çocuklara yaptım,eşime yaptım.Sonra eşim bahçeye gidiyor.Kvlere yaptım gönderdimGece abim gelecek onada yapacağım yollayacağım
İyiyim aşkom sen nasılsınAşkom,nasılsın?
Ben de iyiyim aşkom,çok şükürİyiyim aşkom sen nasılsın
Benimki evde, üstelik bugün erken çıkmış, arabayı kontrole gitmiş. Daha çayı ocağa koymamıştım, zil çaldı. 3 saat erken geldi Adamlar eve vaktinde gelsin, yetiştiremiyoruz yoksaAslında abim için yapacaktım.Ama nasiplenen çok oldu
Eşim 3 gün yok
Off yaglayacaksin çayla mis misYakın olsa gönderirdimİç ve hamur hazırsa gerisi benim için kolay
I-ıımmm çatlamam. Hepsinden birer çatalÇatlarsın yahu
En iyi erkek vaktinde gelen erkektirBenimki evde, üstelik bugün erken çıkmış, arabayı kontrole gitmiş. Daha çayı ocağa koymamıştım, zil çaldı. 3 saat erken geldi Adamlar eve vaktinde gelsin, yetiştiremiyoruz yoksa
Ben tüm dışarı işlerimi yarına bırakmıştım ya, araba en erken çarşamba çıkacakmış. Kaldık evde
Kayınpederin arabası boşta olursa, işlerimi halletmem lazım
Sende annesinOff yaglayacaksin çayla mis mis
Gece gece olsa bikac tane yerdim
Bende yaparimda annelerin elinden daha bı güzel oluyor
Tabi ki cancağzımEn iyi erkek vaktinde gelen erkektir
İşte saatler karışınca tüm plan bozuluyor İnşaallah araba boşta kalır.Benimki evde, üstelik bugün erken çıkmış, arabayı kontrole gitmiş. Daha çayı ocağa koymamıştım, zil çaldı. 3 saat erken geldi Adamlar eve vaktinde gelsin, yetiştiremiyoruz yoksa
Ben tüm dışarı işlerimi yarına bırakmıştım ya, araba en erken çarşamba çıkacakmış. Kaldık evde
Kayınpederin arabası boşta olursa, işlerimi halletmem lazım
Ya öyle degilyaaa annem gibi nevo ablam gibi annelerin elinden yani annem diyesim geliyo aradaSende annesin
O yemekler az yapılan yemekler değil ama, koca koca tencerelerde yapılırI-ıımmm çatlamam. Hepsinden birer çatal
Bende annene benziyorumOff yaglayacaksin çayla mis mis
Gece gece olsa bikac tane yerdim
Bende yaparimda annelerin elinden daha bı güzel oluyor