evet ben şu an çalışıyorum çaktırmayınAyşe’nin de mesaisi var
Tamam inşaallahBen un kurabiyesine nişasta ve yumurta koymam zaten
Kurabiye günü yapalım
Tamam canım en sevdiğim ve en iyi olduğum kategoriAma şey gibi düşün: yöresel yemekler masası gibi. Kuru dolmadan tut, çorbasına, tatlısına kadar Antep ve Malatya mutfağı birlikte isterim
Bugün akşamdan beri ıspanaklı gözleme yapıyorum.Çocuklara yaptım,eşime yaptım.Sonra eşim bahçeye gidiyor.Kvlere yaptım gönderdimAyşe’nin de mesaisi var
Yav keşke gelebilsem de tanışsakTamam canım en sevdiğim ve en iyi olduğum kategori
Antep yuvalaması ile 1.olmuştum
Allah yardımcın olsun, ellerine sağlıkBugün akşamdan veri ıspanaklı gözleme yapıyorum.Çocuklara yaptım,eşime yaptım.Sonra eşim bahçeye gidiyor.Kvlere yaptım gönderdimGece abim gelecek onada yapacağım yollayacağım
Nasip canım belki işiniz düşerYav keşke gelebilsem de tanışsak
Sağol canımAllah yardımcın olsun, ellerine sağlık
Dur ezan okunuyor dua edeyim, inşallah görümcemin polis sınavı, parkuru, mülakatı, ataması bi şeyi orada olur da gelirizNasip canım belki işiniz düşer
Ben de yemeyi seviyorumSağol canımAllahtan yemek yapmayı seviyorum
Çatlarsın yahuAma şey gibi düşün: yöresel yemekler masası gibi. Kuru dolmadan tut, çorbasına, tatlısına kadar Antep ve Malatya mutfağı birlikte isterim
İnşaallah canımDur ezan okunuyor dua edeyim, inşallah görümcemin polis sınavı, parkuru, mülakatı, ataması bi şeyi orada olur da geliriz
Benim çevremdeki herkes seviyor.Ben de yemeyi seviyorum
Bende yarın yapsamBugün akşamdan beri ıspanaklı gözleme yapıyorum.Çocuklara yaptım,eşime yaptım.Sonra eşim bahçeye gidiyor.Kvlere yaptım gönderdimGece abim gelecek onada yapacağım yollayacağım
Aslında abim için yapacaktım.Ama nasiplenen çok olduBende yarın yapsam
Yapamam, şehzadem balık almış eve gelirkenyarın hamsi var menüde
Pazar günü yapabilirim ama