Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biliyorum canım çok güzel yaparım.Ama bunun özelliği vita yağı olmalıYani susuz margarinBaşka bir yağ ile asla bu tadı bulamazsınNevreste elticim, bu kurabiyenin tarifini biliyor musun
Denemek istiyorum
Sahrap Soysal on Instagram: "#yüzünüzgülsündiye🌷efenim Bizim Doktor ilk defa bir kurabiyeye 10 numara 5 yıldız verdi😁nasılda yumula yumula yedi inanamadım,,, sanki önünden alıp gidecekmişim gibi gözünü hiç ayırmadı😉😋😉ben her Malatya ya gidişimde Mehm
16K likes, 756 comments - sahrapsoysal on March 23, 2021: "#yüzünüzgülsündiye🌷efenim Bizim Doktor ilk defa bir kurabiyeye 10 numara 5 yıldız verdi😁nasılda yumula yumula yedi inanamadım,,, sanki önünden alıp gidecekmişim gibi gözünü hiç ayırmadı😉😋😉ben her Malatya ya gidişimde Mehmet Koyunoğlu nun...www.instagram.com
Küçük kız kardeşim değil misin zatenEvlatlık al beni canımın içi ❤
Kavala mantığı ile yapılmıyor yaniBiliyorum canım çok güzel yaparım.Ama bunun özelliği vita yağı olmalıYani susuz margarinBaşka bir yağ ile asla bu tadı bulamazsın
İsabel yapmıştı.Sadece içine nişasta koymuş.Aslında sadece un var.Diğeri aynıBen bayılırımBizde bu pastanelerde fırınlarda satılır.
Gittiğimiz davetlere,hastaya ,görmeye bu kurabiye alınıp götürülür.
Buda benim kurabiyemBisküvi - Kurabiye Tarifi - Un Kurabiyesi - Anneannem Sponsorluğunda
Çocukluğumun en özel lezzetlerinden biridir un kurabiyesi.Anneannem harika yapardı,tadı hala damağımda.Malatyanın meşhurdur 3 malzemeli un kurabiyesi.Margarin, (-ki o zamanlar vita yağ vardı ve onunla yapılırdı) un ve şeker ….Karıştır,yuvarla,pişir…Ağızda dağılan muhteşem bir tat..Hiç kurabiye...www.kadinlarkulubu.com
Eki Görüntüle 2810632
Buldum, buldumBiliyorum canım çok güzel yaparım.Ama bunun özelliği vita yağı olmalıYani susuz margarinBaşka bir yağ ile asla bu tadı bulamazsın
İsabel yapmıştı.Sadece içine nişasta koymuş.Aslında sadece un var.Diğeri aynıBen bayılırımBizde bu pastanelerde fırınlarda satılır.
Buda benim kurabiyemBisküvi - Kurabiye Tarifi - Un Kurabiyesi - Anneannem Sponsorluğunda
Çocukluğumun en özel lezzetlerinden biridir un kurabiyesi.Anneannem harika yapardı,tadı hala damağımda.Malatyanın meşhurdur 3 malzemeli un kurabiyesi.Margarin, (-ki o zamanlar vita yağ vardı ve onunla yapılırdı) un ve şeker ….Karıştır,yuvarla,pişir…Ağızda dağılan muhteşem bir tat..Hiç kurabiye...www.kadinlarkulubu.com
Eki Görüntüle 2810632
Kayısı çekirdeği unu değil canım normal un koyacaksınAma önemli püf noktadı vita yağ ve şeker iyice karıştırılacakBen elimle karıştırırsam yarım saat karıştırıyorum.Kavala mantığı ile yapılmıyor yani
Vita yağı bulurum, buranın yerel marketlerinde var. Peki kayısı çekirdeği unu aktarlarda var mıdır?
Bak bu tereyağı diyor.Asla o tadı bulamazsın vitayağı şartBuldum, buldum
Hemde o ünlü yerin kendi tarifini
Koyunoğlu Kurabiye 🍪 on Instagram
426 likes, 22 comments - malatyakurabiyesi_koyunoglu on September 25, 2019www.instagram.com
Tamamdır, deneyeceğim. Un kurabiyesini, vita yağlı yapıyorsun gibi bir şeyKayısı çekirdeği unu değil canım normal un koyacaksınAma önemli püf noktadı vita yağ ve şeker iyice karıştırılacakBen elimle karıştırırsam yarım saat karıştırıyorum.
Sonra unu koyup yine çok yoğuruyoruz.
Sınra şekil ver.Üzerine sen fındık koy ve pişir.
Yani vita yağ ve yoğurmak işin özü
Bimden alıyordum vitayağ
Ama gösterdiği yağ tereyağına benzemiyorBak bu tereyağı diyor.Asla o tadı bulamazsın vitayağı şart
Bi gün sana yemek yemeye gelmek istiyorumBiliyorum canım çok güzel yaparım.Ama bunun özelliği vita yağı olmalıYani susuz margarinBaşka bir yağ ile asla bu tadı bulamazsın
Eki Görüntüle 2810632
Yanani görür Allah ,Allahallahhh
Aynen canım Ama nişasta falan hiçbir şey koymuyoruz.Yumurta falan hiçbir şey konmaz .Hamuru sıkıntılıÖyle kolay şekil almaz. Şey gibi düşün.Yağsız mercimek köftesi tutmaz dağılırBuda öyle işte:)Tamamdır, deneyeceğim. Un kurabiyesini, vita yağlı yapıyorsun gibi bir şey
Gel canımBugün mutfaktan çıkmadım birde gece mesaim varBi gün sana yemek yemeye gelmek istiyorum
Vitayağı oSen yap sonra anlatırsınAma gösterdiği yağ tereyağına benzemiyor
Tam tarifi vermezler ki zaten
Ben un kurabiyesine nişasta ve yumurta koymam zatenAynen canım Ama nişasta falan hiçbir şey koymuyoruz.Yumurta falan hiçbir şey konmaz .Hamuru sıkıntılıÖyle kolay şekil almaz. Şey gibi düşün.Yağsız mercimek köftesi tutmaz dağılırBuda öyle işte:)
Ama tadı muhteşemSadece bu kurabiye için alıyordum.Zararlı diyorlar kimse yemiyor almayı bıraktım.Ama aklıma düşğrdün
Evet tabisi nevosum ama olmuşken tam olsun didimKüçük kız kardeşim değil misin zaten
Tamamdır, olur da markete gidebilirsem, yağı temin ettiğim gibi yapacağımVitayağı oSen yap sonra anlatırsın
Ayşe’nin de mesaisi varGel canımBugün mutfaktan çıkmadım birde gece mesaim var
Ama şey gibi düşün: yöresel yemekler masası gibi. Kuru dolmadan tut, çorbasına, tatlısına kadar Antep ve Malatya mutfağı birlikte isterimGel canımBugün mutfaktan çıkmadım birde gece mesaim var