Bisküvi - Kurabiye Tarifi Pratik, Denenmiş Ev Yapımı Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Ev Yapımı Kurabiyeler '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    946
  • Anket Kapalı .
Nevreste Nevreste elticim, bu kurabiyenin tarifini biliyor musun 🤔
Denemek istiyorum 😏
Biliyorum canım çok güzel yaparım.Ama bunun özelliği vita yağı olmalı🤩Yani susuz margarin🤩Başka bir yağ ile asla bu tadı bulamazsın🤗
İsabel yapmıştı.Sadece içine nişasta koymuş.Aslında sadece un var.Diğeri aynı🤗Ben bayılırım🤩Bizde bu pastanelerde fırınlarda satılır.
Gittiğimiz davetlere,hastaya ,görmeye bu kurabiye alınıp götürülür.

Buda benim kurabiyem🤗🤩
12188951_398144027049383_2994403744451645812_n.jpg

Biliyorum canım çok güzel yaparım.Ama bunun özelliği vita yağı olmalı🤩Yani susuz margarin🤩Başka bir yağ ile asla bu tadı bulamazsın🤗
İsabel yapmıştı.Sadece içine nişasta koymuş.Aslında sadece un var.Diğeri aynı🤗Ben bayılırım🤩Bizde bu pastanelerde fırınlarda satılır.

Buda benim kurabiyem🤗🤩
Eki Görüntüle 2810632
Kavala mantığı ile yapılmıyor yani🤔
Vita yağı bulurum, buranın yerel marketlerinde var. Peki kayısı çekirdeği unu aktarlarda var mıdır?

Buda benim kurabiyem🤗🤩
Eki Görüntüle 2810632
Buldum, buldum🤣
Hemde o ünlü yerin kendi tarifini 🤭

Kavala mantığı ile yapılmıyor yani🤔
Vita yağı bulurum, buranın yerel marketlerinde var. Peki kayısı çekirdeği unu aktarlarda var mıdır?
Kayısı çekirdeği unu değil canım normal un koyacaksın🤗Ama önemli püf noktadı vita yağ ve şeker iyice karıştırılacak🤗Ben elimle karıştırırsam yarım saat karıştırıyorum.
Sonra unu koyup yine çok yoğuruyoruz.
Sınra şekil ver.Üzerine sen fındık koy ve pişir.
Yani vita yağ ve yoğurmak işin özü🤩
Bimden alıyordum vitayağ🤗

Kayısı çekirdeği unu değil canım normal un koyacaksın🤗Ama önemli püf noktadı vita yağ ve şeker iyice karıştırılacak🤗Ben elimle karıştırırsam yarım saat karıştırıyorum.
Sonra unu koyup yine çok yoğuruyoruz.
Sınra şekil ver.Üzerine sen fındık koy ve pişir.
Yani vita yağ ve yoğurmak işin özü🤩
Bimden alıyordum vitayağ🤗
Tamamdır, deneyeceğim. Un kurabiyesini, vita yağlı yapıyorsun gibi bir şey🤗

Buda benim kurabiyem🤗🤩
Eki Görüntüle 2810632
Bi gün sana yemek yemeye gelmek istiyorum :kk77:

Tamamdır, deneyeceğim. Un kurabiyesini, vita yağlı yapıyorsun gibi bir şey🤗
Aynen canım🤩 Ama nişasta falan hiçbir şey koymuyoruz.Yumurta falan hiçbir şey konmaz .Hamuru sıkıntılı🤗Öyle kolay şekil almaz. Şey gibi düşün.Yağsız mercimek köftesi tutmaz dağılır🤣Buda öyle işte:)
Ama tadı muhteşem🤩Sadece bu kurabiye için alıyordum.Zararlı diyorlar kimse yemiyor almayı bıraktım.Ama aklıma düşğrdün🤣

Aynen canım🤩 Ama nişasta falan hiçbir şey koymuyoruz.Yumurta falan hiçbir şey konmaz .Hamuru sıkıntılı🤗Öyle kolay şekil almaz. Şey gibi düşün.Yağsız mercimek köftesi tutmaz dağılır🤣Buda öyle işte:)
Ama tadı muhteşem🤩Sadece bu kurabiye için alıyordum.Zararlı diyorlar kimse yemiyor almayı bıraktım.Ama aklıma düşğrdün🤣
Ben un kurabiyesine nişasta ve yumurta koymam zaten😏
Kurabiye günü yapalım 🤣🤣

X