Bisküvi - Kurabiye Tarifi Pratik, Denenmiş Ev Yapımı Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Ev Yapımı Kurabiyeler '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    946
  • Anket Kapalı .
Biliyorum canım çok güzel yaparım.Ama bunun özelliği vita yağı olmalıYani susuz margarinBaşka bir yağ ile asla bu tadı bulamazsın
İsabel yapmıştı.Sadece içine nişasta koymuş.Aslında sadece un var.Diğeri aynıBen bayılırımBizde bu pastanelerde fırınlarda satılır.
Gittiğimiz davetlere,hastaya ,görmeye bu kurabiye alınıp götürülür.

Buda benim kurabiyem

Kavala mantığı ile yapılmıyor yani
Vita yağı bulurum, buranın yerel marketlerinde var. Peki kayısı çekirdeği unu aktarlarda var mıdır?

Buldum, buldum
Hemde o ünlü yerin kendi tarifini

Kavala mantığı ile yapılmıyor yani
Vita yağı bulurum, buranın yerel marketlerinde var. Peki kayısı çekirdeği unu aktarlarda var mıdır?
Kayısı çekirdeği unu değil canım normal un koyacaksınAma önemli püf noktadı vita yağ ve şeker iyice karıştırılacakBen elimle karıştırırsam yarım saat karıştırıyorum.
Sonra unu koyup yine çok yoğuruyoruz.
Sınra şekil ver.Üzerine sen fındık koy ve pişir.
Yani vita yağ ve yoğurmak işin özü
Bimden alıyordum vitayağ

Tamamdır, deneyeceğim. Un kurabiyesini, vita yağlı yapıyorsun gibi bir şey

Bi gün sana yemek yemeye gelmek istiyorum

Tamamdır, deneyeceğim. Un kurabiyesini, vita yağlı yapıyorsun gibi bir şey
Aynen canım Ama nişasta falan hiçbir şey koymuyoruz.Yumurta falan hiçbir şey konmaz .Hamuru sıkıntılıÖyle kolay şekil almaz. Şey gibi düşün.Yağsız mercimek köftesi tutmaz dağılırBuda öyle işte:)
Ama tadı muhteşemSadece bu kurabiye için alıyordum.Zararlı diyorlar kimse yemiyor almayı bıraktım.Ama aklıma düşğrdün

Ben un kurabiyesine nişasta ve yumurta koymam zaten
Kurabiye günü yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…