- 28 Haziran 2011
- 59.374
- 149.813
Her zaman muhabbet ederiz tatlım, sadece bakıp çıkma ❤Sorun değil doğru dur teşekkür ederim canım benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her zaman muhabbet ederiz tatlım, sadece bakıp çıkma ❤Sorun değil doğru dur teşekkür ederim canım benim
Mor sümbülum iyiyim şükür sen nasılsınFridammm kuzumm ne haberrr
Çok naziksin teşekkür ederim fridamHer zaman muhabbet ederiz tatlım, sadece bakıp çıkma ❤
Şöyle abla:)Yok nevoş kötü biralıntı değildi zaten.
Bir gün bir kızım olursa adını frida koymayı düşünüyorumMor sümbülum iyiyim şükür sen nasılsın
Yaaaa çok tatlısın inş olur bebeğimmm ,sevdim bunuBir gün bir kızım olursa adını frida koymayı düşünüyorum
Hayırlı CumalarHayırlı cumalar canımlar
damla çikolatalı keklerim
Ben girmiştim ama çıktım çok hızlı bir şekilde nevoşum benim için sıkıntı yok artık bu da geçti şükür kiraz yiyelimHayırlı Cumalar
Sen depresyona girme trip atma diye dikkat çekmeye çalışıyorlar
Bizde role girdik eşlik ediyoruz
Mor sümbülum iyiyim şükür sen nasılsın
Aynen böyle yaptım nevoş oldu sonunda gene kurtardın gene bilgilendirdin sağol
Yiyelim aşkısıBen girmiştim ama çıktım çok hızlı bir şekilde nevoşum benim için sıkıntı yok artık bu da geçti şükür kiraz yiyelim
İnşaallah canım seninde Bebgin falan var mıYaaaa çok tatlısın inş olur bebeğimmm ,sevdim bunu
Bu alıntı başka konularada gidiyorAma yasak mı bilmiyorumAynen böyle yaptım nevoş oldu sonunda gene kurtardın gene bilgilendirdin sağol
Bende iyiyim sağol fridamMor sümbülum iyiyim şükür sen nasılsın
Ya sen hep benim imdadıma yetisecek mısın acaba ballı kaymak nevoşum
Yerim sakaniiiiiii
Ne güzel yağmış öyle bizim buradada 2 gün yağdı durdu
Sensin ballı kaymakYa sen hep benim imdadıma yetisecek mısın acaba ballı kaymak nevoşum
Gül goncam allah iyilik versin inş ❤Bende iyiyim sağol fridam
Biz seviyoruzBeğenmedi