- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Ah aretim felaket tuttu yine şu diş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah aretim felaket tuttu yine şu diş
Faturalar,ye,ic Bitmiyor masraflarKolay olmuyor
Allah iyilik versin canım benim allah razı olsun rabbim sana yasoma sosyalime de nasip etsin inşallah isteyen herkese❤İyiyim bebeğim Çok şükür Allah kavuştursun ve de bebişiniz hayırlı olsun
Yaa of aretim,gecmis olsun cokAh aretim felaket tuttu yine şu diş
Amin kuzum hepimize inşallahAllah iyilik versin canım benim allah razı olsun rabbim sana yasoma sosyalime de nasip etsin inşallah isteyen herkese❤
Allah razı olsun cennam amin inşallahAllah analı-babalı büyütsün
Allah razı olsun cennam amin inşallah
Öyle aşkom kolay değilFaturalar,ye,ic Bitmiyor masraflar
Kukrişim nasılsın geçmiş olsun çokAh aretim felaket tuttu yine şu diş
Geçmiş olsunAh aretim felaket tuttu yine şu diş
Biz 2 kişiyiz, 80 küsür su faturası geldi bugün. Görümceme 190₺ gelmişFaturalar,ye,ic Bitmiyor masraflar
Amin inşallah bebişimAmin kuzum hepimize inşallah
Amin canım, cümlemiz biz bekleyenlereAllah iyilik versin canım benim allah razı olsun rabbim sana yasoma sosyalime de nasip etsin inşallah isteyen herkese❤
Amin inşallah canım benim ❤Amin canım, cümlemiz biz bekleyenlere
Aynen yaşamak zorBiz 2 kişiyiz, 80 küsür su faturası geldi bugün. Görümceme 190₺ gelmiş
Böyle böyle cepte bir şey kalmıyor. Asgari ücretli banyo yapmasın, çamaşır yıkamasın, diş fırçalamak gereksiz
Nefeste almasak iyi olacak ,bu gidisin sonu oBiz 2 kişiyiz, 80 küsür su faturası geldi bugün. Görümceme 190₺ gelmiş
Böyle böyle cepte bir şey kalmıyor. Asgari ücretli banyo yapmasın, çamaşır yıkamasın, diş fırçalamak gereksiz
Su,elektrik,doğalgazKiralar uçmuşNefeste almasak iyi olacak ,bu gidisin sonu o
Ay basi dedigin hemen geliyor zaten ,ver parayı gitsin, cok zor cokSu,elektrik,doğalgazKiralar uçmuş