- 16 Ağustos 2010
- 293.151
- 603.142
- 43
Öyle Sonumuz hayır olsunAy basi dedigin hemen geliyor zaten ,ver parayı gitsin, cok zor cok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle Sonumuz hayır olsunAy basi dedigin hemen geliyor zaten ,ver parayı gitsin, cok zor cok
Karanfil falan koyAy nolur dua edin geçsin
Amin aşkomÖyle Sonumuz hayır olsun
İnsallah hemen geçerAy nolur dua edin geçsin
Canımın içi ❤ASSOSyal çiçeğim
Nasılsın canımCanımın içi ❤
Evet isteyeceğim2. Bildirim gidecek mi acaba
EvvammmmBende çok özledim sizi hep aklımdaydınız cennam etiketleri gördüm dönemedim açılmıyor bir süre giremeyince öyle oluyor sanırım kaç tanesi görünüyordu çok sağolun iyiki varsınız
İkinci bildirim yani oylama nu defa nasıl olck pek bilgim yok ta
Üyelere mesaj gidecek oy vermeyenler mutlaka oluyor.Onlar gelip oy versinler diye davet edeceğiz.İkinci bildirim yani oylama nu defa nasıl olck pek bilgim yok ta
AblacımmEvvammmm
Hoş geldin biraktigin gibiyiz demeyi ne çok isterdim. Yanıldım mi desem heyecana kapıldım mi desem yarışma için yaptığım kurabiyeleri yedim de şurada sen gelmişken günah çıkarayım dedim
Çok iyiymiş böylece şekilenmiş olur kimin kazan dıgı çünkü beraberr gidiyor hepÜyelere mesaj gidecek oy vermeyenler mutlaka oluyor.Onlar gelip oy versinler diye davet edeceğiz.
Aynen tavuk yarışmasında böyle olmuştu. 2.bildirimde tek kişi çok öne geçtiÇok iyiymiş böylece şekilenmiş olur kimin kazan dıgı çünkü beraberr gidiyor hep
Muhteşem demekki kk karar veremedi hepside birbirinden güzel gerçi ama bu defa netleşir bende zırt pırt bakıyorum içim rahat eder.Aynen tavuk yarışmasında böyle olmuştu. 2.bildirimde tek kişi çok öne geçti
Umarım değişir yoksa 1 oyla kaybetmek çok koyarMuhteşem demekki kk karar veremedi hepside birbirinden güzel gerçi ama bu defa netleşir bende zırt pırt bakıyorum içim rahat eder.
Aynen çok üzer benide arkadaşlarımıda kimse kaybetmek istemez aslında empati yapınca düşüncelik edince bakalım bu defa şans kimden yanaymışUmarım değişir yoksa 1 oyla kaybetmek çok koyar