- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
İyiyim ablacım çok şükür sen nasılsın götüşmeyeli herşey yolundadır inşallahNasılsın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim ablacım çok şükür sen nasılsın götüşmeyeli herşey yolundadır inşallahNasılsın canım
Bende çok özledim sizi hep aklımdaydınız cennam etiketleri gördüm dönemedim açılmıyor bir süre giremeyince öyle oluyor sanırım kaç tanesi görünüyordu çok sağolun iyiki varsınızÖzledik yaa Hosgeldin canım benim.❤
Hayırlı akşamlar ballı lokmamHayırlı akşamlar canlar cümleten ❤
Evet canım,biraz fazla olunca karışıyor bildirimler. Sen de iyi ki varsın canımBende çok özledim sizi hep aklımdaydınız cennam etiketleri gördüm dönemedim açılmıyor bir süre giremeyince öyle oluyor sanırım kaç tanesi görünüyordu çok sağolun iyiki varsınız
Hayırlı akşamlar yasom ❤ sen nasılsın iyimisinHayırlı akşamlar ballı lokmam
Sorma, anasının evinde sole kullanıyorlar, ölen yok şükürSenin şehzade tam sehzade cancagizim
He yaBak ya hava civa yapıyorum demek
Kırlangıç,Komili, Orkide pahalı, ne denk gelirse aliyorum ben bu araSorma, anasının evinde sole kullanıyorlar, ölen yok şükür
Canım benim sağol nasılsın iyimisin cennamEvet canım,biraz fazla olunca karışıyor bildirimler. Sen de iyi ki varsın canım
Çok şükür canım, bildiğin gibiHayırlı akşamlar yasom ❤ sen nasılsın iyimisin
Cok şükür sıkıntı yok Sende ne var ne yok canım?Canım benim sağol nasılsın iyimisin cennam
Canımmm hoş buldum geldim şükür nasılsınEvva meleğim hoş geldin
Biryağ-komili-kırlangıç alıyoruz. İndirimde bulunca tarım kooperatifinin yağını da alıyorumKırlangıç,Komili, Orkide pahalı, ne denk gelirse aliyorum ben bu ara
Allah iyilik versin yasom bende iyiyim hamdolsunÇok şükür canım, bildiğin gibi
Sen nasılsın?
İyiyim canım sağol çok şükür iyiyimİyiyim ablacım çok şükür sen nasılsın görüşmeyeli herşey yolundadır inşallah
Çok şükür canım benimAllah iyilik versin yasom bende iyiyim hamdolsun
Allah iyilik versin cennam bende iyiym şükür kaldığımız yerden devam bir burukluk var oda geçer kaç güne ❤Cok şükür sıkıntı yok Sende ne var ne yok canım?
O bende var 1 tane stokta,Tarım kredinin 2 aya en ucuzu 70 olur kesinBiryağ-komili-kırlangıç alıyoruz. İndirimde bulunca tarım kooperatifinin yağını da alıyorum