- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Allah iyilik versin her daim ablacım gittiler ablacım öğlene doğru çok şükür vardılar gidecekleri yere sağ salimİyiyim canım sağol çok şükür iyiyim
Misafirler gitti mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah iyilik versin her daim ablacım gittiler ablacım öğlene doğru çok şükür vardılar gidecekleri yere sağ salimİyiyim canım sağol çok şükür iyiyim
Misafirler gitti mi
Amin kuzum Allah kavuştursun sizi yine insallahAllah iyilik versin cennam bende iyiym şükür kaldığımız yerden devam bir burukluk var oda geçer kaç güne ❤
Daha ne kadar yükselebilir kiO bende var 1 tane stokta,Tarım kredinin 2 aya en ucuzu 70 olur kesin
Amin inşallah cennam cümlemizi sevdiklerimizeAmin kuzum Allah kavuştursun sizi yine insallah
Ablan ve bebiş nasılmışAllah iyilik versin her daim ablacım gittiler ablacım öğlene doğru çok şükür vardılar gidecekleri yere sağ salim
Allah kavuştursun canım benimAllah iyilik versin her daim ablacım gittiler ablacım öğlene doğru çok şükür vardılar gidecekleri yere sağ salim
Sorma ,ya bir de çok kalabalık aileler ne yapıyor acaba ? Yazik ,günahDaha ne kadar yükselebilir ki
15₺ aldığım Hekimoğlu un, 30₺ satılıyor
Uçtu herşey
Amin canımmAmin inşallah cennam cümlemizi sevdiklerimize
Amin ablacım allah razı olsun ❤Allah kavuştursun canım benim
Sorma ,ya bir de çok kalabalık aileler ne yapıyor acaba ? Yazik ,günah
3 kuruşla idare
İyiyim bebeğim Çok şükür Allah kavuştursun ve de bebişiniz hayırlı olsunCanımmm hoş buldum geldim şükür nasılsın
Çok şükür iyiler canım hastanedeler yarın taburcu edeceklermiş kardeşim gitti zaten babam dönecek o kalacak yardımcı olur iyileşene kadar ❤Ablan ve bebiş nasılmış
Kolay olmuyor3 kuruşla idare
Allah analı-babalı büyütsünÇok şükür iyiler canım hastanedeler yarın taburcu edeceklermiş kardeşim gitti zaten babam dönecek o kalacak yardımcı olur iyileşene kadar ❤
Aa her şehirde değil mi