- 28 Haziran 2011
- 59.386
- 149.832
Iyiyim şükür nevoşum sen nasılsınNasılsın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyiyim şükür nevoşum sen nasılsınNasılsın canım
Ooo melektoşum gelmiş hoşgelmis kuzucuk çok özledik yaaa iyisin dimi kuzu❤Ablacımm
Hoş buldum çok tatlısın afiyet bal şeker olsun yaramasın inşallah kilo babında nasılsın ablacım iyimisin? ❤
Gerekli bir şey olsa yaramaz da işte yaradı kuzum ya...yemeyeydim iyiydi şehvetimin kurbanı oldum...Ablacımm
Hoş buldum çok tatlısın afiyet bal şeker olsun yaramasın inşallah kilo babında nasılsın ablacım iyimisin? ❤
İyiyim aşkısı sağolIyiyim şükür nevoşum sen nasılsın
Sosyalim geldim şükür hoş buldum bende özledim sizi çok ❤ ben iyiyim hamdolsun seni sormalı sosyalimOoo melektoşum gelmiş hoşgelmis kuzucuk çok özledik yaaa iyisin dimi kuzu❤
Pozitif düşün eksi olsun ablacım hem maşallahın var gördüğüm kadarıyla ❤Gerekli bir şey olsa yaramaz da işte yaradı kuzum ya...yemeyeydim iyiydi şehvetimin kurbanı oldum...
Canım niye bu kadar uzak düştün bizden...yokluğun bayağı belli oldu...bu kız niye gelmiyor ki dedim...son anda öğrendim ki ailen gelmis sanırım. Allah kavuştursun tekrar...
Bıraktığın yerden devamke evvoşum, yine sürünüyorum napicam işte allah kavuştursun tez zamanda yeniden ınş meleğim ❤Sosyalim geldim şükür hoş buldum bende özledim sizi çok ❤ ben iyiyim hamdolsun seni sormalı sosyalim
Pozitif düşün eksi olsun ablacım hem maşallahın var gördüğüm kadarıyla ❤
Evet ablacım gelemedim bugün öğlen gittiler bende buraya attım kendimi çok özledim bende sizleri eksik olmayın inşallah
Aşkımın ateşiİyiyim aşkısı sağol
Günaydın FilizCan’ım, hayırlı CumalarGünaydin hayirli cumalar
nasilsin bugunGünaydın FilizCan’ım, hayırlı Cumalar
Gunaydin ablacimGünaydınlar hanımlar güzel sabahlarımız günlerimiz olsun
Günaydın fülüzümGunaydin ablacim
Bende uyumak istiyorum, ama bir türlü uyuyamadım.nasilsin bugun
Ben uyumak istiyorum abisi kalkti diye eylulde kalkti 7de
Günaydın ablacımGünaydınlar hanımlar güzel sabahlarımız günlerimiz olsun
Günaydın yasocumGünaydın ablacım
Gecemi yağdı gene .Dün eriyen karlar bugün gene üremişlerheryer kar
Evet abla hala yagyoGecemi yağdı gene .