Bisküvi - Kurabiye Tarifi Pratik, Denenmiş Ev Yapımı Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Ev Yapımı Kurabiyeler '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    946
  • Anket Kapalı .
Ablacımm :KK74: :KK60: :KK200:
Hoş buldum 🤩 çok tatlısın afiyet bal şeker olsun yaramasın inşallah kilo babında 😁 nasılsın ablacım iyimisin? ❤
Gerekli bir şey olsa yaramaz da işte yaradı kuzum ya...yemeyeydim iyiydi şehvetimin kurbanı oldum...:kızgın:
Canım niye bu kadar uzak düştün bizden...yokluğun bayağı belli oldu...bu kız niye gelmiyor ki dedim...son anda öğrendim ki ailen gelmis sanırım. Allah kavuştursun tekrar...

Ooo melektoşum gelmiş hoşgelmis 🤩😍🤗 kuzucuk çok özledik yaaa🤩😍🤗😊😊 iyisin dimi kuzu🍒
Sosyalim geldim şükür hoş buldum:KK74: :KK200: bende özledim sizi çok 🤩❤ ben iyiyim hamdolsun seni sormalı sosyalim 😘
Gerekli bir şey olsa yaramaz da işte yaradı kuzum ya...yemeyeydim iyiydi şehvetimin kurbanı oldum...:kızgın:
Canım niye bu kadar uzak düştün bizden...yokluğun bayağı belli oldu...bu kız niye gelmiyor ki dedim...son anda öğrendim ki ailen gelmis sanırım. Allah kavuştursun tekrar...
Pozitif düşün eksi olsun ablacım 🤩 hem maşallahın var gördüğüm kadarıyla 🧿

Evet ablacım gelemedim bugün öğlen gittiler bende buraya attım kendimi çok özledim bende sizleri :KK36:eksik olmayın inşallah :KK60::KK74::KK200:

Sosyalim geldim şükür hoş buldum:KK74: :KK200: bende özledim sizi çok 🤩❤ ben iyiyim hamdolsun seni sormalı sosyalim 😘

Pozitif düşün eksi olsun ablacım 🤩 hem maşallahın var gördüğüm kadarıyla 🧿

Evet ablacım gelemedim bugün öğlen gittiler bende buraya attım kendimi çok özledim bende sizleri :KK36:eksik olmayın inşallah :KK60::KK74::KK200:
Bıraktığın yerden devamke evvoşum, yine sürünüyorum napicam işte 🤪 allah kavuştursun tez zamanda yeniden ınş meleğim 🙏🤩😍🤗🍒💋

X