- 20 Mart 2008
- 140.625
- 210.865
- 60
Verdin gazı şimdi ben kaçayım diyon yaniYorgun anneanne ablam izlesin, o söylesin
Teşekkür ederim canım benim amin inşallah bizede nasip olsun inşallahGözünüz aydın olsun canım
Amin canım benim, oyyy ne mutlu sanaTeşekkür ederim canım benim amin inşallah bizede nasip olsun inşallahsana çok dua ettim diyip duruyordu
Benimde teyzem yok ablacımNe güzel bende de hiç teyze yok.
Allah razı olsun perim benim amin inşallahAmin kuzucum
Minnakinizinda hayırlı güzel uzun ömrü olsun inşallah fıstığım
Jennayla banlancaksiniz diye sevindigim icinmi yapiyon yoksam bu kötülüğü banaOldu oldu süper oldu hatta iyice kork şimdiaz bişi seyretsen seversinde.
Allah seni napmasin gozlerim açik izlerim dabbe en hafif korku film kalirJennayla banlancaksiniz diye sevindigim icinmi yapiyon yoksam bu kötülüğü bana
Yok abla valla Dabbe izledim ben öyle bir tirstimki anlatamam.birde bikac ay önce ya ismi aklıma gelmiyor TV de bir film çıktı korku filmi izledim bırakamadım sonunu meraktan ama resmen mictimm
Böyle ayna vardı büyük bir o ayna garipti yani annesi tuhaf biseylere dönüşüyordu falan sonra iki çocukta o ayna yüzünden anne babasını kaybediyordu. Seneler sonra o aynayi biyerde bulup satın alıyor Kiz olayın geçtiği eve götürüyor filan heryere kamera koyuyor o ayna sayensinde olacak garip şeyleri çekmek için sonra bişeyler biseyler oluyor falan amaaan vallahi gece yorganı üzerime çektim uyuyamadım bir müddet
Paronormal activite serisinden o filmJennayla banlancaksiniz diye sevindigim icinmi yapiyon yoksam bu kötülüğü bana
Yok abla valla Dabbe izledim ben öyle bir tirstimki anlatamam.birde bikac ay önce ya ismi aklıma gelmiyor TV de bir film çıktı korku filmi izledim bırakamadım sonunu meraktan ama resmen mictimm
Böyle ayna vardı büyük bir o ayna garipti yani annesi tuhaf biseylere dönüşüyordu falan sonra iki çocukta o ayna yüzünden anne babasını kaybediyordu. Seneler sonra o aynayi biyerde bulup satın alıyor Kiz olayın geçtiği eve götürüyor filan heryere kamera koyuyor o ayna sayensinde olacak garip şeyleri çekmek için sonra bişeyler biseyler oluyor falan amaaan vallahi gece yorganı üzerime çektim uyuyamadım bir müddet
Dabbe olacak biseymis ya bide ondan çok kötü etkilenmistim ay daha evli değildim amma onu izlediğim zaman.Allah seni napmasin gozlerim açik izlerim dabbe en hafif korku film kalir
Ayy valla hangi seriden anlamam amma ben korkudan epey bir seriye bağlamıştim yasomParonormal activite serisinden o film
Ben isterdim olmasını kısmet değilmiş işte:))Benimde teyzem yok ablacım
Allah razı olsun perim benim amin inşallah❤
Kötülük değil seyretmen için az bişi seret bağımlısı olursun sonra sendeJennayla banlancaksiniz diye sevindigim icinmi yapiyon yoksam bu kötülüğü bana
Tam etkiye alıyor o film, sonrasında istersen karanlıkta evde gezAyy valla hangi seriden anlamam amma ben korkudan epey bir seriye bağlamıştim yasom
Ay ben tanıyorum böyle göbek atan birini bu yine kibar
4 teyzem, biri rahmetli 3 de dayım var. İyi ki teyzelerim varBen isterdim olmasını kısmet değilmiş işte:))
Kötülük değil seyretmen için az bişi seret bağımlısı olursun sonra sende
NaynnnBen isterdim olmasını kısmet değilmiş işte:))
Kötülük değil seyretmen için az bişi seret bağımlısı olursun sonra sende
Hahahaahahaha vallahamı adam nasıl kıvırıyor öyle yahuuuu
Gelin de halinden memnunHahahaahahaha vallahamı adam nasıl kıvırıyor öyle yahuuuu
Teyze farklı yaa ne güzel4 teyzem, biri rahmetli 3 de dayım var. İyi ki teyzelerim var
Ja jaNaynnn
Neguzelyaa Allah'ım uzun ömür versin gerçekten teyze başka oluyor4 teyzem, biri rahmetli 3 de dayım var. İyi ki teyzelerim var