- 20 Mart 2008
- 140.623
- 210.858
- 60
Cise gitmedim ciseeeTam etkiye alıyor o film, sonrasında istersen karanlıkta evde gez
Teyzelerim yaşıyor canım. Benimde en küçüğü 54 yaşında, ama her şeyimi bilir. Bir bakışımdan neyim olduğunu anlar, annemden daha yakındır. Benim bekarlığım, teyzelerimin evlerinde geçtiNeguzelyaa Allah'ım uzun ömür versin gerçekten teyze başka oluyorRabbim rahmet eylesin teyzenede kuzum Benimde iki teyzem var birisi ile resmen arkadaşız her pukumu bilir
Olurmuş aslındaaTeyzelerim yaşıyor canım. Benimde en küçüğü 54 yaşında, ama her şeyimi bilir. Bir bakışımdan neyim olduğunu anlar, annemden daha yakındır. Benim bekarlığım, teyzelerimin evlerinde geçti
Eniştem ben nişanlıyken gelin almamı bütün teyzelerimin evinden yapılmasını önerdi
Bez yoktu yaso naparsin iste yatak döşekŞaşırdım mı
Alez kullan, alezBez yoktu yaso naparsin iste yatak döşekpukluuu nasıl mutlu olur
Yalan söylüyor, degil
Olur o kadardabelkim azcik
Yok,kavusturmasinAllah kavuştursunmu desem acaba bilemedim şimdi
BencedeYok,kavusturmasin
Eeeee yani
Şans canım şansı olan kazanır bende arkadaşlarımdan birini seçtim işte bak çokoyu çok severim ona verecektim oyumu merveyi çok severim onada verim dedim sonra çiçeğim geldi aklıma ona çok yükşendiydik hala yapmadın mı diye oda baya uğraşmış ona verdimASSOSyal
Tüm yatağa geçti, iyyyy ekşi ekşi, keskin keskin kokuyordur şimdiAllah'tan ciss puk olsa durulmazdi