- 20 Mart 2008
- 140.622
- 210.855
- 60
Kıvıran bir kocaa tabiGelin de halinden memnun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kıvıran bir kocaa tabiGelin de halinden memnun
Cise gitmedim ciseeeTam etkiye alıyor o film, sonrasında istersen karanlıkta evde gez
Yaptınmı altına yosa çişşşşşşşCise gitmedim ciseee
Teyzelerim yaşıyor canım. Benimde en küçüğü 54 yaşında, ama her şeyimi bilir. Bir bakışımdan neyim olduğunu anlar, annemden daha yakındır. Benim bekarlığım, teyzelerimin evlerinde geçtiNeguzelyaa Allah'ım uzun ömür versin gerçekten teyze başka oluyor Rabbim rahmet eylesin teyzenede kuzumBenimde iki teyzem var birisi ile resmen arkadaşız her pukumu bilir
belkim azcikYaptınmı altına yosa çişşşşşşş
Şaşırdım mıbelkim azcik
Olurmuş aslındaaTeyzelerim yaşıyor canım. Benimde en küçüğü 54 yaşında, ama her şeyimi bilir. Bir bakışımdan neyim olduğunu anlar, annemden daha yakındır. Benim bekarlığım, teyzelerimin evlerinde geçti
Eniştem ben nişanlıyken gelin almamı bütün teyzelerimin evinden yapılmasını önerdi
Bez yoktu yaso naparsin iste yatak döşek pukluuu nasıl mutlu olurŞaşırdım mı
Alez kullan, alezBez yoktu yaso naparsin iste yatak döşek pukluuu nasıl mutlu olur
Yalan söylüyor, degil
Olur o kadardabelkim azcik
Yok,kavusturmasinAllah kavuştursunmu desem acaba bilemedim şimdi
Süs kizzz yicen sivri yerini kafanaAlez kullan, alez
İnsanlık halıOlur o kadarda
BencedeYok,kavusturmasin
Eeeee yaniİnsanlık halı
Allah'tan ciss puk olsa durulmazdiEeeee yani
Eeeee yani
Şans canım şansı olan kazanır bende arkadaşlarımdan birini seçtim işte bak çokoyu çok severim ona verecektim oyumu merveyi çok severim onada verim dedim sonra çiçeğim geldi aklıma ona çok yükşendiydik hala yapmadın mı diye oda baya uğraşmış ona verdim ASSOSyal
Tüm yatağa geçti, iyyyy ekşi ekşi, keskin keskin kokuyordur şimdiAllah'tan ciss puk olsa durulmazdi