Çok teşekkür ederim canımKuş yuvası ve Cocostar kurabiyeye verdim oylarımı
bol şans
Senin dediğini izlemedim ekledim hemen sonra izlerim
Açtım izleyeceğimEvet ablam
Çok teşekkür ederim canım
Hoş grldin kuzum özlettin kendini,baban ve kardeşin gelmişler sana ne güzel,gidincede üzgün tabiHerkese tünaydınlar canlar ben geldim❤ çok özledim sizi inşallah hepiniz iyisinizdir
Etiketlere dönüş yapamadım merak edip yazan canlarıma bol öpücükler
Babam kardeşim gittiler içim biraz buruk ama bunada şükür herşey çok güzeldi çok güzel geçti❤
Darısı bana inşallah benim içinde ilk çok teşekkür ederimRica ederim
bende bu kurabiyeyle katılmıştım daha önceden yarışmaya
gayet güzel sunumun,çok beğendim
Anam izlerken içim beynim dondu ne izledim ben5 tane buldum dünyada yasaklanmış filimler bazılarını seyretmiştim .
Sen sen, hey senKuş yuvası ve Cocostar kurabiyeye verdim oylarımı
bol şans
Öyle deme çok zevkli oluyor seyretmesiAnam izlerken içim beynim dondu ne izledim benizlemeyin şöyle şeyler vallahi izlesem WC ye tek gidemem
Hoş buldum ablacım bende sizi çok özledimHoş grldin kuzum özlettin kendini,baban ve kardeşin gelmişler sana ne güzel,gidincede üzgün tabi
Ohhh, ohhh sevindim güzel geçmesineHerkese tünaydınlar canlar ben geldim❤ çok özledim sizi inşallah hepiniz iyisinizdir
Etiketlere dönüş yapamadım merak edip yazan canlarıma bol öpücükler
Babam kardeşim gittiler içim biraz buruk ama bunada şükür herşey çok güzeldi çok güzel geçti❤
Yasomm hoş buldumOhhh, ohhh sevindim güzel geçmesine
Hoş geldin ballı lokmam
Ayy ablam, vakit israfı o filmBirde 2020 çekilmiş
Epeydir yoktun sende,aynen canları sağolsun yeter ki,nasılsa tekrar gelirler sen gidersin yanlarınaHoş buldum ablacım bende sizi çok özledimevet ablacım gidişler hep üzücü olur allah sağlık huzur versin ❤
Hadi ya açtım amaAyy ablam, vakit israfı o film
Aman abla tobeee almiyimÖyle deme çok zevkli oluyor seyretmesi
Saydırcammı yoksa doğru söleeeAyy ablam, vakit israfı o film