- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen ablacım 15 gün oldu baya amin inşallah ablacım burdan ablama gittiler oda doğum yapmış erken doğum sezeryan kardeşimi bırakıp eve gidicek ablama yardımcı olsun diye.Epeydir yoktun sende,aynen canları sağolsun yeter ki,nasılsa tekrar gelirler sen gidersin yanlarına
Yürürüken tikkatliol peri ona göreeAman abla tobeee almiyim
Fülüzümmmm
ŞükürFülüzümmmm
Ne güzel hep birlikte oldunuz işte,güle güle büyütsün bebeğinide kardeşinde yardımcı olur ablana destek olur.Aynen ablacım 15 gün oldu baya amin inşallah ablacım burdan ablama gittiler oda doğum yapmış erken doğum sezeryan kardeşimi bırakıp eve gidicek ablama yardımcı olsun diye.
Tunaydin kuzum ayy insan kötü oluyor ailesi gidince ama olsun iyi sağ olsunlar da yine görüşürsunüz balimHerkese tünaydınlar canlar ben geldim ❤ çok özledim sizi inşallah hepiniz iyisinizdir
Etiketlere dönüş yapamadım merak edip yazan canlarıma bol öpücükler
Babam kardeşim gittiler içim biraz buruk ama bunada şükür herşey çok güzeldi çok güzel geçti ❤
Allah razı olsun ablacım inşallahNe güzel hep birlikte oldunuz işte,güle güle büyütsün bebeğinide kardeşinde yardımcı olur ablana destek olur.
Abla ama yaaaa oldumu şimdi buuuYürürüken tikkatliol peri ona göree
Teyze oldun bak ne güzelAllah razı olsun ablacım inşallah
Periliçem tünaydın öyle valla perim allah başımızdan eksik etmesin büyüklerimizi ❤Tunaydin kuzum ayy insan kötü oluyor ailesi gidince ama olsun iyi sağ olsunlar da yine görüşürsunüz balim
Hosgeldin canim Allah kavustursun guzel vakit geçirdiniz yinedeHerkese tünaydınlar canlar ben geldim ❤ çok özledim sizi inşallah hepiniz iyisinizdir
Etiketlere dönüş yapamadım merak edip yazan canlarıma bol öpücükler
Babam kardeşim gittiler içim biraz buruk ama bunada şükür herşey çok güzeldi çok güzel geçti ❤
Oldu oldu süper oldu hatta iyice kork şimdi az bişi seyretsen seversinde.Abla ama yaaaa oldumu şimdi buuu
Yorgun anneanne ablam izlesin, o söylesinSaydırcammı yoksa doğru söleee
Evet ablacım ben çok teyzeyimTeyze oldun bak ne güzel
Ne güzel bende de hiç teyze yok.Evet ablacım ben çok teyzeyim
Amin kuzucumPeriliçem tünaydın öyle valla perim allah başımızdan eksik etmesin büyüklerimizi ❤
Gözünüz aydın olsun canımAynen ablacım 15 gün oldu baya amin inşallah ablacım burdan ablama gittiler oda doğum yapmış erken doğum sezeryan kardeşimi bırakıp eve gidicek ablama yardımcı olsun diye.
Hoş buldum fülüzüm amin inşallah evet çok güzeldiHosgeldin canim Allah kavustursun guzel vakit geçirdiniz yinede