Bisküvi - Kurabiye Tarifi Pratik, Denenmiş Ev Yapımı Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Ev Yapımı Kurabiyeler '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    946
  • Anket Kapalı .
Epeydir yoktun sende,aynen canları sağolsun yeter ki,nasılsa tekrar gelirler sen gidersin yanlarına :KK200:
Aynen ablacım 15 gün oldu baya 😁 amin inşallah ablacım :KK60: burdan ablama gittiler oda doğum yapmış erken doğum sezeryan kardeşimi bırakıp eve gidicek ablama yardımcı olsun diye.

Aynen ablacım 15 gün oldu baya 😁 amin inşallah ablacım :KK60: burdan ablama gittiler oda doğum yapmış erken doğum sezeryan kardeşimi bırakıp eve gidicek ablama yardımcı olsun diye.
Ne güzel hep birlikte oldunuz işte,güle güle büyütsün bebeğinide :nazar::nazar: kardeşinde yardımcı olur ablana destek olur.:KK74:

Herkese tünaydınlar canlar ben geldim 🤩❤ çok özledim sizi inşallah hepiniz iyisinizdir :KK36:

Etiketlere dönüş yapamadım merak edip yazan canlarıma bol öpücükler :KK15::KK15:

Babam kardeşim gittiler içim biraz buruk ama bunada şükür herşey çok güzeldi çok güzel geçti 🙏
Tunaydin kuzum 🥰 ayy insan kötü oluyor ailesi gidince 🥺 ama olsun iyi sağ olsunlar da yine görüşürsunüz balim🥰🥰

Herkese tünaydınlar canlar ben geldim 🤩❤ çok özledim sizi inşallah hepiniz iyisinizdir :KK36:

Etiketlere dönüş yapamadım merak edip yazan canlarıma bol öpücükler :KK15::KK15:

Babam kardeşim gittiler içim biraz buruk ama bunada şükür herşey çok güzeldi çok güzel geçti 🙏
Hosgeldin canim Allah kavustursun guzel vakit geçirdiniz yinede🤩

X