İnan çoğunda kalmış bu durum kuzumyaYok diyette değilim ama ağzımın tadı yok istemeden zayıflıyorum
Evet olmuştum geri gelmişti koku tat ama şimdi de(4 aydır falan) yanlış koku tat alıyorum çok kötü yani çikolatayı çok seven koklayarak yiyen biriydim şu an öyle kötü geliyor ki tadı da kokusu da
Ben de iyiyim evvamm ütü yapıyorum şu an
Of offf ellerine sağlık kuzum gonderrASSOSyal yarım ölçüyle yaparsan böyle benimki gibi sonum hüsran olur kalıp büyük geldi çünkü
Eki Görüntüle 2797277 Eki Görüntüle 2797278
Gayet güzel olmuş canım, kalıp iyiymiş sorunsuz çıkmışASSOSyal yarım ölçüyle yaparsan böyle benimki gibi sonum hüsran olur kalıp büyük geldi çünkü
Kbb ye giden olmuş sprey yazıp yollamışlar ama nöroloji olabilir dediğin gibi sağ ol kuzum geçer inşallahİnan çoğunda kalmış bu durum kuzumya
Bir nöroloji uzmanı ile görüssen kuzum belirli testler vs yapılıp gerekli yere gönderiyormus KBB uzmanına falanda bir görün.
Of offf ellerine sağlık kuzum gonderr
Çok Sağ olun kızlar ama gerçekten tam ölçüyle yapılsaydı harika olurdu. Benim adam yemiyor diye yarım ölçüyle yapınca abuk sabuk bi şey olduGayet güzel olmuş canım, kalıp iyiymiş sorunsuz çıkmışüç renkli, çok güzel gözüküyor eline sağlık aysom
İnşallah canımcimKbb ye giden olmuş sprey yazıp yollamışlar ama nöroloji olabilir dediğin gibi sağ ol kuzum geçer inşallah
Görüntüden bile kurtarırÇok Sağ olun kızlar ama gerçekten tam ölçüyle yapılsaydı harika olurdu. Benim adam yemiyor diye yarım ölçüyle yapınca abuk sabuk bi şey oldu
Ellerine sağlık çok güzel olmuşASSOSyal yarım ölçüyle yaparsan böyle benimki gibi sonum hüsran olur kalıp büyük geldi çünkü
Valla hiçte abuk değil çok güzel gözüküyor, şekli tam çıkmış daha ne olsunÇok Sağ olun kızlar ama gerçekten tam ölçüyle yapılsaydı harika olurdu. Benim adam yemiyor diye yarım ölçüyle yapınca abuk sabuk bi şey oldu
Gayet güzel görünüyor,ellerine sağlıkASSOSyal yarım ölçüyle yaparsan böyle benimki gibi sonum hüsran olur kalıp büyük geldi çünkü
Tatlım ya,denk gelemedikYok unutmadımben de iyiyim şükür
Nasılsın güzelciğimm
Ay hadi bakalım onlar için de hayırlı olsun, senin için de iyi olur
Yani temizledikçe pislenmesine zemin oluşturuyoruz resmen, salcam bir gün çöp ev olana kadar
@yasminsay litfeenn insanları tribe teşvik etmeyelim rica ediciiim
Tesekkur ederimGeçmiş olsun
İctim ama bakalım Pericigim ,geçer insallahKuzuuum biseyler iç ılık ılık ıhlamur falan varsa aman aman biara bende öyle oldum da insanın aklına neler geliyor.bisey olmaz inşallah öyle bişey değildir korkma.
Ellerine sağlık çok güzel olmuş
Teşekkür ederim aşklarımGayet güzel görünüyor,ellerine sağlık
Yaa soğan suyu damlatiyorlarmis hemso ama sen yinede yapma, yarın sağlık ocağına git hemenKulak ağrısından öleceğim
Teşekkür ederim aşklarım