Allah korusunSol kulağım ve boğazim ağrıyor, psikolojik degil yok
Keşke ablacımYazın sen malatya yolunda ben Adıyamanda geleyim görüşek
Ateş falan yok,biraz yutkunurken aciyorAllah korusun
Halley yiyorum gel yiyelim kuzum şükür iyim sen nasılsınHayırlı akşamlaaaaar hanımlaaaarrr
Nevreste sultanımm
Jenna16 güzelciğimm
@Minik MeleklerimEvva Blue_Peri canımmmlar nasılsınızzz
@-cantanem- komşumm baban nasıl sen nasılsın
@Sabr-Sukur-Dua nerelerdesinn nasılsın
1 günde covid belirti göstermiyor.Öncesi var mı?Ateş falan yok,biraz yutkunurken aciyor
Geçmiş olsunAteş falan yok,biraz yutkunurken aciyor
Yok unutmadımÖzel etiket olmayınca ne bilim wunder beni unutmuş didimiyiyim çok şükür canom sen nasılsın
Nasılsın güzelciğimmHayirli akşamlar tatlımm
Ay hadi bakalım onlar için de hayırlı olsun, senin için de iyi olurÇok haklısın öğretmenim bizde çok özledikBenimkilerde yarın başlıyor
Bende köreldim evde
Yani temizledikçe pislenmesine zemin oluşturuyoruz resmen, salcam bir gün çöp ev olana kadarVallaaa canim bende hep yapiyorum ille biryer pohhh oluyo
İnşaallah canım sağolYok unutmadımben de iyiyim şükür
Nasılsın güzelciğimm
Ay hadi bakalım onlar için de hayırlı olsun, senin için de iyi olur
Yani temizledikçe pislenmesine zemin oluşturuyoruz resmen, salcam bir gün çöp ev olana kadar
yasminsay litfeenn insanları tribe teşvik etmeyelim rica ediciiim
Kuzuuum biseyler iç ılık ılık ıhlamur falan varsa aman aman biara bende öyle oldum da insanın aklına neler geliyor.bisey olmaz inşallah öyle bişey değildir korkma.Ateş falan yok,biraz yutkunurken aciyor
Çikolatanın artık eski tadını almıyorum kuzum sen benim yerime de yeHalley yiyorum gel yiyelim kuzum şükür iyim sen nasılsın
Diyette misinÇikolatanın artık eski tadını almıyorum kuzum sen benim yerime de ye
Niye kuzumyaÇikolatanın artık eski tadını almıyorum kuzum sen benim yerime de ye
Temizlik bitmez benim taki son güne kadar fülüzüm hayırlı akşamlar
İyi akşamlar kuzum nasılsınCümleten hayırlı akşamlar❤
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın
Hayırlı akşamlarCümleten hayırlı akşamlar❤
Şükür bende iyiyim ablacımİyiyim canım çok şükür sen nasılsın