CanımmmHayırlı akşamlaaaaar hanımlaaaarrr
Nevreste sultanımm
@Jenna16 güzelciğimm
@Minik MeleklerimEvva Blue_Peri canımmmlar nasılsınızzz
C A N O komşumm baban nasıl sen nasılsın
@Sabr-Sukur-Dua nerelerdesinn nasılsın
Hayırlı akşamlar perim iyiyim çok şükür sen nasılsınİyi akşamlar kuzum nasılsın
Allah iyilik versin balimHayırlı akşamlar perim iyiyim çok şükür sen nasılsın
Allah iyilik versin periliçem şükürAllah iyilik versin balimbende şükür iyiyim kuzucum
İyiyim canım sağolHayırlı akşamlar ablacım nasılsın
Allah iyilik aablacm iyiyim bende şükür ❤İyiyim canım sağolSen nasılsın
Evet abla şükür çok az kaldıİşleri toparladın mı
Herşeyi düşündüm ablaYemek falanda ayarlanmışsındır
Yok diyette değilim ama ağzımın tadı yok istemeden zayıflıyorumDiyette misin
Evet olmuştum geri gelmişti koku tat ama şimdi de(4 aydır falan) yanlış koku tat alıyorum çok kötü yani çikolatayı çok seven koklayarak yiyen biriydim şu an öyle kötü geliyor ki tadı da kokusu daNiye kuzumyasen Corona olmusmuydun kuzu tad ve koku kaybı kiminde devam ediyormuşya.
Ben de iyiyim evvamm ütü yapıyorum şu anCanımmmiyiyim teşekkür ederim sen nasılsın
Allah iyilik versin canım benim ❤ kolay gelsinYok diyette değilim ama ağzımın tadı yok istemeden zayıflıyorum
Evet olmuştum geri gelmişti koku tat ama şimdi de(4 aydır falan) yanlış koku tat alıyorum çok kötü yani çikolatayı çok seven koklayarak yiyen biriydim şu an öyle kötü geliyor ki tadı da kokusu da
Ben de iyiyim evvamm ütü yapıyorum şu an
Allh kolaylık versin canımHerşeyi düşündüm ablasarma beyaz lahana sarıcam oonlr garanti diğereri kolay
Ooo süpermişYok diyette değilim ama ağzımın tadı yok istemeden zayıflıyorum
Evet olmuştum geri gelmişti koku tat ama şimdi de(4 aydır falan) yanlış koku tat alıyorum çok kötü yani çikolatayı çok seven koklayarak yiyen biriydim şu an öyle kötü geliyor ki tadı da kokusu da
Ben de iyiyim evvamm ütü yapıyorum şu an
Sağol ablacım ❤Allh kolaylık versin canım
Sağ ol canım 8 gömlek ütüledim 2 tane kaldı çok şükürAllah iyilik versin canım benim ❤ kolay gelsin