Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah iyilik versinŞükür bende iyiyim ablacım
Canımmm iyiyim teşekkür ederim sen nasılsınHayırlı akşamlaaaaar hanımlaaaarrr
Nevreste sultanımm
@Jenna16 güzelciğimm
@Minik Meleklerim Evva Blue_Peri canımmmlar nasılsınızzz
C A N O komşumm baban nasıl sen nasılsın
@Sabr-Sukur-Dua nerelerdesinn nasılsın
Cumlemize inşallahAllah iyilik versin
Hayırlı akşamlar perim iyiyim çok şükür sen nasılsınİyi akşamlar kuzum nasılsın
Hayırlı akşamlar ablacım nasılsınHayırlı akşamlar
Allah iyilik versin balim bende şükür iyiyim kuzucumHayırlı akşamlar perim iyiyim çok şükür sen nasılsın
Allah iyilik versin periliçem şükürAllah iyilik versin balim bende şükür iyiyim kuzucum
İyiyim canım sağol Sen nasılsınHayırlı akşamlar ablacım nasılsın
Allah iyilik aablacm iyiyim bende şükür ❤İyiyim canım sağol Sen nasılsın
İşleri toparladın mıAllah iyilik aablacm iyiyim bende şükür ❤
Evet abla şükür çok az kaldı ❤İşleri toparladın mı
Yemek falanda ayarlanmışsındırEvet abla şükür çok az kaldı ❤
Herşeyi düşündüm abla sarma beyaz lahana sarıcam oonlr garanti diğereri kolayYemek falanda ayarlanmışsındır
Yok diyette değilim ama ağzımın tadı yok istemeden zayıflıyorumDiyette misin
Evet olmuştum geri gelmişti koku tat ama şimdi de(4 aydır falan) yanlış koku tat alıyorum çok kötü yani çikolatayı çok seven koklayarak yiyen biriydim şu an öyle kötü geliyor ki tadı da kokusu daNiye kuzumya sen Corona olmusmuydun kuzu tad ve koku kaybı kiminde devam ediyormuşya.
Ben de iyiyim evvamm ütü yapıyorum şu anCanımmm iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın
Allah iyilik versin canım benim ❤ kolay gelsinYok diyette değilim ama ağzımın tadı yok istemeden zayıflıyorum
Evet olmuştum geri gelmişti koku tat ama şimdi de(4 aydır falan) yanlış koku tat alıyorum çok kötü yani çikolatayı çok seven koklayarak yiyen biriydim şu an öyle kötü geliyor ki tadı da kokusu da
Ben de iyiyim evvamm ütü yapıyorum şu an
Allh kolaylık versin canımHerşeyi düşündüm abla sarma beyaz lahana sarıcam oonlr garanti diğereri kolay
Ooo süpermişYok diyette değilim ama ağzımın tadı yok istemeden zayıflıyorum
Evet olmuştum geri gelmişti koku tat ama şimdi de(4 aydır falan) yanlış koku tat alıyorum çok kötü yani çikolatayı çok seven koklayarak yiyen biriydim şu an öyle kötü geliyor ki tadı da kokusu da
Ben de iyiyim evvamm ütü yapıyorum şu an
Sağol ablacım ❤Allh kolaylık versin canım
Sağ ol canım 8 gömlek ütüledim 2 tane kaldı çok şükürAllah iyilik versin canım benim ❤ kolay gelsin