- 24 Eylül 2018
- 97.132
- 292.380
Kulak zarım hasarlı zaten hemsom,damla da damlatamam ,direkt beynime vurur ağrısı. Geçmezse bakacağımYaa soğan suyu damlatiyorlarmis hemso ama sen yinede yapma, yarın sağlık ocağına git hemen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kulak zarım hasarlı zaten hemsom,damla da damlatamam ,direkt beynime vurur ağrısı. Geçmezse bakacağımYaa soğan suyu damlatiyorlarmis hemso ama sen yinede yapma, yarın sağlık ocağına git hemen
Ayy çok zor bir ağrı hemso, bir kere başıma geldi öyle zor ki çok geçmiş olsun inş allah şifa versin ❤Kulak zarım hasarlı zaten hemsom,damla da damlatamam ,direkt beynime vurur ağrısı. Geçmezse bakacağım
Allah razi olsun hemsom,gecer insallahAyy çok zor bir ağrı hemso, bir kere başıma geldi öyle zor ki çok geçmiş olsun inş allah şifa versin ❤
Cennam nasılsınKuzum.
Geçmiş olsun nedenkiKulak ağrısından öleceğim
Azmış ya neyseki ben yazana kadar bitmiştirSağ ol canım 8 gömlek ütüledim 2 tane kaldı çok şükür
İnşallah kuzum Rabbim şifa versin tez vakitteİctim ama bakalım Pericigim ,geçer insallah
Evet ama olsunn gönüller bir olsunnTatlım ya,denk gelemedik İyiyim şükür ben,sen de yoğunmuşsun
Çok geçmiş olsun dikkat et kendine ❤Kulak zarım hasarlı zaten hemsom,damla da damlatamam ,direkt beynime vurur ağrısı. Geçmezse bakacağım
Ayy bana göre çoktu valla sık sık ütü yapan biri değilim birikiyor böyle neyseki bittiAzmış ya neyseki ben yazana kadar bitmiştir
Yani çok demek istedim kız ütüyüde hiç sevmem ama ne hikmetse eskidende şimdide sen yap ütüyü denilen oldum hepEvet ama olsunn gönüller bir olsunn
Çok geçmiş olsun dikkat et kendine ❤
Ayy bana göre çoktu valla sık sık ütü yapan biri değilim birikiyor böyle neyseki bitti
Buralardayim canım bakıp çıkıyorum arada, kurabiyeye katilayim dedim bize yokmusHayırlı akşamlaaaaar hanımlaaaarrr
Nevreste sultanımm
Jenna16 güzelciğimm
@Minik Meleklerim Evva Blue_Peri canımmmlar nasılsınızzz
@-cantanem- komşumm baban nasıl sen nasılsın
S Sabr-Sukur-Dua nerelerdesinn nasılsın
Ellerine saglık aysooomASSOSyal yarım ölçüyle yaparsan böyle benimki gibi sonum hüsran olur kalıp büyük geldi çünkü
Eki Görüntüle 2797277 Eki Görüntüle 2797278
Bız ıyıyız hanım ablam sen nasılsıınİyi geceler güzellerin fırsat bulup gelemiyorum hiç iyisiniz demi
Gecmıs olsun cennam yaKulak ağrısından öleceğim
Bende iyiyimsağol mervişim fırsat bulamıyorum hiç gelmeye torunla vakit geçiyor işteBız ıyıyız hanım ablam sen nasılsıın
Şükür ablacim sen nasılsınİyi geceler güzellerin fırsat bulup gelemiyorum hiç iyisiniz demi
Ohh neguzelllBende iyiyimsağol mervişim fırsat bulamıyorum hiç gelmeye torunla vakit geçiyor işte
İyi olacağım canim,sen nasılsın?Cennam nasılsın
Geçmiş olsun nedenki
Sağol canım benim.Evet ama olsunn gönüller bir olsunn
Çok geçmiş olsun dikkat et kendine ❤
Ayy bana göre çoktu valla sık sık ütü yapan biri değilim birikiyor böyle neyseki bitti
Sağol canımGecmıs olsun cennam ya
Özledikİyi geceler güzellerin fırsat bulup gelemiyorum hiç iyisiniz demi