- 24 Eylül 2018
- 97.170
- 292.435
Biliyorum da gelmem deme şansım yok canım ,aylar sonra ilk toplandık,gelmedi derlerCanım ilk dozla bitmiyor.İlk dozdan en az 42 gün geçmeli yani 2.doz olduktan 2 hafta sonra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biliyorum da gelmem deme şansım yok canım ,aylar sonra ilk toplandık,gelmedi derlerCanım ilk dozla bitmiyor.İlk dozdan en az 42 gün geçmeli yani 2.doz olduktan 2 hafta sonra
Iste sadece bu sòyledigim
Ya şöyle oldu önce 1 gün girişini yasaklandı yazdı sonra 2 gün oldu sonra 3 bende anlamadım3 gün ise öncede banlanmışsın.
Cokta tatli ama ayni zamandaIste sadece bu sòyledigim
Ay allah korusun sende dıkkat et cennamInsallah ,Allah korusun her birimizi,benim annem ve babam ilk dozları oldu,iki kardeşim oldu atlatti ,Allaha emanetiz
Ediyorum canım elimden geldiğince Sen nasılsın, uzun zaman oldu sanki görmeyeli.Ay allah korusun sende dıkkat et cennam
Tatliliginla yapiyo amaCokta tatli ama ayni zamanda
Daha önce banın varsa 3güne cikmistir belkiYa şöyle oldu önce 1 gün girişini yasaklandı yazdı sonra 2 gün oldu sonra 3 bende anlamadım
Ağzını yerim,en tatlı zamanlariTatliliginla yapiyo ama
Bugün anne bu meynenin adı ne kivi kızım kimimi diyo
Konusmalari cok komik oluyoAğzını yerim,en tatlı zamanlari
Amin canım benimAmin cümlemize beybitom
Allah korusun artıkBiliyorum da gelmem deme şansım yok canım ,aylar sonra ilk toplandık,gelmedi derler
Yapma canım bi daha malesef yasak bu tarz şeylerŞey sanırım ben hakaret etmiştim tutamadım da kendimi
Pek bilgim yok cezalar hakkındaYa şöyle oldu önce 1 gün girişini yasaklandı yazdı sonra 2 gün oldu sonra 3 bende anlamadım
Oyun yaptığını sanıyo cadıBazen diyorum hakketen sen napmak istiyosun tamam dök saçta gulerek neden yapiyosun
Bir de düşük, sürekli anlatıyorlarKonusmalari cok komik oluyo
Şurda 2hafta sonra patlak vercek haritalar kırmizi olcak boyle giderseAllah korusun artık
Direk r küfürde etmedim ama Banlandım sanırım yasak konu hakkında konuştumYapma canım bi daha malesef yasak bu tarz şeyler
AminAllah korusun artık
Peki canımPek bilgim yok cezalar hakkında