- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Hemde nasil surekli bırbırda bırbırBir de düşük, sürekli anlatıyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemde nasil surekli bırbırda bırbırBir de düşük, sürekli anlatıyorlar
Nevoş şeyi hep merak ediyorum, diyelim ki haksız yere biri şikayet etti ama ortada suç olan bişey yok. O dikkate alınmıyor dimiO zaman direk ban
Abimin kizi 3 yaşına girecek bu ay,görmen lazimHemde nasil surekli bırbırda bırbır
Polemik varsa aliyolar bazen bizim evvayla oldugu gibiNevoş şeyi hep merak ediyorum, diyelim ki haksız yere biri şikayet etti ama ortada suç olan bişey yok. O dikkate alınmıyor dimi
Allahım IsırmalıkAbimin kizi 3 yaşına girecek bu ay,görmen lazim
Aynen canımŞurda 2hafta sonra patlak vercek haritalar kırmizi olcak boyle giderse
Yok görmeyim evdekide ayni cinstenAbimin kizi 3 yaşına girecek bu ay,görmen lazim
Hayırlı gecelerHerkese iyi geceler benim için yarın büyük buluşma var uyumalıyım Bu günde çok yorulmuşum işe gittim eve geldim temizlik yemek erken uyumayı hak ettim bence öpüyorum hepinizi
Ama suçun yoksa da mı filizko haksız yere şikayet edilincePolemik varsa aliyolar bazen bizim evvayla oldugu gibi
Iyi geceler canimHerkese iyi geceler benim için yarın büyük buluşma var uyumalıyım Bu günde çok yorulmuşum işe gittim eve geldim temizlik yemek erken uyumayı hak ettim bence öpüyorum hepinizi
Evet alınmıyorNevoş şeyi hep merak ediyorum, diyelim ki haksız yere biri şikayet etti ama ortada suç olan bişey yok. O dikkate alınmıyor dimi
Biz gerçi sucluydukAma suçun yoksa da mı filizko haksız yere şikayet edilince
İyiyim cennaam ben aslında giriyorum ama benım gırdıgımde sen cıkmıs oluyosun ya denk gelemedik bir türlü cok ozledim senı ve öpücükleriniiEdiyorum canım elimden geldiğince Sen nasılsın, uzun zaman oldu sanki görmeyeli.
Sorma hemsom ,araba kullanacakmisAllahım Isırmalık
Aa bende gelmediler mi diye soracaktım canım yarın çok koşturmalı geçecek senin için, dinlen bol bol iyi geceler canımHerkese iyi geceler benim için yarın büyük buluşma var uyumalıyım Bu günde çok yorulmuşum işe gittim eve geldim temizlik yemek erken uyumayı hak ettim bence öpüyorum hepinizi
Polemik vardıBiz gerçi sucluyduk
Cok iyi anlaşırlarYok görmeyim evdekide ayni cinsten
Yok görmeyim evdekide ayni cinsten
Yaaaa yerimSorma hemsom ,araba kullanacakmis
İyi gecelerHerkese iyi geceler benim için yarın büyük buluşma var uyumalıyım Bu günde çok yorulmuşum işe gittim eve geldim temizlik yemek erken uyumayı hak ettim bence öpüyorum hepinizi