- 28 Haziran 2011
- 59.351
- 149.755
Reklâm yasak, hakaret küfür yasak başka ne var bende bilmiyom bide şikayet edilirsen ceza alıyorsun sanirimBanlandım da geçenlerde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Reklâm yasak, hakaret küfür yasak başka ne var bende bilmiyom bide şikayet edilirsen ceza alıyorsun sanirimBanlandım da geçenlerde
Nasil sinirlendim ama yaaa valla cok bagardim birden bide gülerek gözume baka baka ters cevirdi siseyiAmağnn eylül kuşa bak sen
Cadı bilerek nelerde beceriyoAman bende yaptim bugun koltuk örtulerini yikadim serdim eylul gözume baka baka 1siseyi şar diye döktu azonce
Reklamınızı ben yada yönetim bildirim göndererek yapıyoruz.Kk nin yasakları hakkında pek bilgim yok benim nereden bilgi alabilirim bir yanlış yapacağım diye diken üstündeyim de hep
Hııhıı bızde gezdık uzun zaman sonra cok ıyı geldiSen neettin bugün sendemi gezdin yoksa
Ahh ahhh cok fena elifim sorma buna şükür diyim nediyimCadı bilerek nelerde beceriyo
Amaaan allahımmAman bende yaptim bugun koltuk örtulerini yikadim serdim eylul gözume baka baka 1siseyi şar diye döktu azonce
Ohh ohh misHııhıı bızde gezdık uzun zaman sonra cok ıyı geldi
Can sağlığı olsun ınş filizkom, örtü yıkanır ama bazen sabır ciddi zorluyo bu bebelerAhh ahhh cok fena elifim sorma buna şükür diyim nediyim
Yarışma dışında soruyorsun.Şunlar belirli başlıklar:)Banlandım da geçenlerde
Çok haklısın benim öyle niyetimden yok zaten o kadar güzel sunumlar var ben kazanmam ümitsiz vakayım teşekkür ederimReklamınızı ben yada yönetim bildirim göndererek yapıyoruz.
Sizin profilde, konularda,özelde tarifinizden bahsetmenizi istemiyoruz.
Yani bu şey gibi oluyor.Kankalarım,arkadaşlarım ben yarışmaya katıldım.Oyunuzu bekliyorum.
O sebeple bu bölüm dışında pek konuşulmasını istemiyoruz.
Tabi davet amaçlı sohbet edilebilir.
Ama bu bazen farklı amaçla yapılıyor.
Oy istemek gibiBuda diğer yarışmacıları rahatsız ediyor.
Şikayet ediliyorsunuz.
En iyisi şikayet edilecek şeyler yapmamak.
Bazen diyorum hakketen sen napmak istiyosun tamam dök saçta gulerek neden yapiyosunCan sağlığı olsun ınş filizkom, örtü yıkanır ama bazen sabır ciddi zorluyo bu bebeler
Şey sanırım ben hakaret etmiştim tutamadım da kendimiReklâm yasak, hakaret küfür yasak başka ne var bende bilmiyom bide şikayet edilirsen ceza alıyorsun sanirim
O zaman direk banŞey sanırım ben hakaret etmiştim tutamadım da kendimi
Insallah ,Allah korusun her birimizi,benim annem ve babam ilk dozları oldu,iki kardeşim oldu atlatti ,Allaha emanetizİnşaallah
Abim 1.5 yıldır neredeyse gelmiyor.
2.aşıyı oldu.Annemin olmasını bekliyor.Annemde olsun gelecek.Ama yine evde görüşmeyiz diyoruz.
Evet 3 gün Banlandım DıO zaman direk ban
Canım ilk dozla bitmiyor.İlk dozdan en az 42 gün geçmeli yani 2.doz olduktan 2 hafta sonraInsallah ,Allah korusun her birimizi,benim annem ve babam ilk dozları oldu,iki kardeşim oldu atlatti ,Allaha emanetiz
Aman bende yaptim bugun koltuk örtulerini yikadim serdim eylul gözume baka baka 1siseyi şar diye döktu azonce
3 gün ise öncede banlanmışsın.Evet 3 gün Banlandım Dı
Ama buraya girmeyince sıkılıyorum çok güzel arkadaşlarım
İyiyim elifimm bugun hava aldık guzel olduu sen evdemıydın bugun yasak kdltı ya cıktın mı bıyerlere sendeŞükür iyiyim merviskom sen nasılsın