- 16 Ağustos 2010
- 293.073
- 602.989
- 43
Canım nasılsınİyiyim cennaam ben aslında giriyorum ama benım gırdıgımde sen cıkmıs oluyosun ya denk gelemedik bir türlü cok ozledim senı ve öpücüklerinii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım nasılsınİyiyim cennaam ben aslında giriyorum ama benım gırdıgımde sen cıkmıs oluyosun ya denk gelemedik bir türlü cok ozledim senı ve öpücüklerinii
Azcik olabilirPolemik vardı
Hemen gelsinİyiyim cennaam ben aslında giriyorum ama benım gırdıgımde sen cıkmıs oluyosun ya denk gelemedik bir türlü cok ozledim senı ve öpücüklerinii
Azıcık mıAzcik olabilir
Yani minicikAzıcık mı
Nevoşumm iyiyim sultanım sen nasılsın bugun yürüyüş yaptık birazda yorulmusum hamlamısız uzanıyorum sımdı oylee sen nasılsınnCanım nasılsın
sağol teyzesiYaaaa yerim
Ohh teşekkür ederim cennaammHemen gelsin
Yani minicik
İyi yapmışsınız canımBende bugün iyi yürüdüm. Eşim ilk defa benimle yürüdüBaygın haldeNevoşumm iyiyim sultanım sen nasılsın bugun yürüyüş yaptık birazda yorulmusum hamlamısız uzanıyorum sımdı oylee sen nasılsınn
Rica ederim kuzumOhh teşekkür ederim cennaamm
Ama öyle degilmiydi yoluna gittik
Çarşamba günü geliyorlar canımEvva Babanlar nezaman gelicekti canim
Polemik yoktu yaniAma öyle degilmiydi yoluna gittik
Sataşma vardi ,evetAma öyle degilmiydi yoluna gittik
Evva hazırlıklar nasıl gidiyorÇarşamba günü geliyorlar canım
PolemikcikPolemik yoktu yani
Oh iyi yapmıssınız ne üşüten ne bunaltan bır havaydı bugun tam yürümelik sizin orasıda oyleydi demekki erkekler hemen yamuluyor ya benımkide yetermi yetermi dıye sorup durduİyi yapmışsınız canımBende bugün iyi yürüdüm. Eşim ilk defa benimle yürüdüBaygın halde
İyiyim çok şükür
Ayy hadi bakalim neler yapcan acabaÇarşamba günü geliyorlar canım