- 16 Ağustos 2010
- 293.074
- 602.990
- 43
İnşaallahAynen canım,bir şey olmaz insallah
Abim 1.5 yıldır neredeyse gelmiyor.
2.aşıyı oldu.Annemin olmasını bekliyor.Annemde olsun gelecek.Ama yine evde görüşmeyiz diyoruz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaallahAynen canım,bir şey olmaz insallah
Sen teklif et bakalım bi ara beybito
Hoş buldum canım nasılsın ❤Hosgeldiniz
Bu kk da ki adalete bayılıyorum zaten nevoşumCanım konu açsa bile kabul etmezdim,daha önce oldu konuyu taşıyorum.
En son böreklerde oldu.
Iyiyim canim seni sormaliHoş buldum canım nasılsın ❤
Geldim sosyalim nasılsın ❤Evvoşum geldiler mi iyi akşamlar
Elimden geldiği kadarBu kk da ki adalete bayılıyorum zaten nevoşum
Hosbuldum fülüzümHosgeldiniz
Sen neettin bugün sendemi gezdin yoksaHosbuldum fülüzüm
Iyiyim kuzucum sen nasılsınGeldim sosyalim nasılsın ❤
Bende iyiyim canım şükür evle uğraştım daha geçen temizlik yapmıştım halbukiIyiyim canim seni sormali
Sen muhteşem bir detaysın nevoşum bu kk içinElimden geldiği kadar
Allah iyilik versin canım benim iyiyim bende ❤Iyiyim kuzucum sen nasılsın
Aman bende yaptim bugun koltuk örtulerini yikadim serdim eylul gözume baka baka 1siseyi şar diye döktu azonceBende iyiyim canım şükür evle uğraştım daha geçen temizlik yapmıştım halbuki
Sağol canımSen muhteşem bir detaysın nevoşum bu kk için
Çok keskin yasaklar yok aslında, basit şeyler bence Nevreste nevoş bilirKk nin yasakları hakkında pek bilgim yok benim nereden bilgi alabilirim bir yanlış yapacağım diye diken üstündeyim de hep
Banlandım da geçenlerdeÇok keskin yasaklar yok aslında, basit şeyler bence Nevreste nevoş bilir
Amin cümlemize beybitomAllah iyilik versin canım benim iyiyim bende ❤
Amağnn eylül kuşa bak senAman bende yaptim bugun koltuk örtulerini yikadim serdim eylul gözume baka baka 1siseyi şar diye döktu azonce