- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.775
- 60
Geçecek buda minnoşumBenim den bundan sonrası ne olacak bilmiyorim ama eklemler error veriyor
Bir tane çok tatlı bir hatun vardı Selene diye öyle üzüldü ki daha üyeliği sildi gitti geldiyse bile geri bilmiyorimEyvah eyvahhhh
Hoşgeldin kanka şeref verdin
İnsallaj abla inşallah depresyondan çıkmak istiyorum çıkamıyorum aradaGeçecek buda minnoşum
Giden gidene canım, tanıdığımız çoğu üye yok artıkBir tane çok tatlı bir hatun vardı Selene diye öyle üzüldü ki daha üyeliği sildi gitti geldiyse bile geri bilmiyorim
Evett çok üzülmüştüm o dönemEskilerden çok kişi gitti zaten.
Eskiden bir üye vardı.Çok becerikli,hamarat bir üyemiz.Sonra erkek çıktıYaa ne konusuyonuz ayol,lö fransız kaldım ben ,anlamiyoree
Herkesin derdi kendine dağ görünür canımİnsallaj abla inşallah depresyondan çıkmak istiyorum çıkamıyorum aradabirde herkes kendi ağrısı ile kiyasliyor ya deliriyorum
Hee arada gidip geliyosan taaam o zamanHoşgeldin kanka şeref verdinbende arada gelip gidiyom öyle
Bende yemek topiginde sandım ilk sonradan jeton düştü Nisan olduğunu anladımEskiden bir üye vardı.Çok becerikli,hamarat bir üyemiz.Sonra erkek çıktı
Kimse anlamıyor hakikaten dıştan bişey yok doktor da hastaneye yatirmadigina göre önemli değil diye düşünüyorlar sanırımHerkesin derdi kendine dağ görünür canım
Anlayamazlar çekmedikçe
Yok artık olaylara gellEskiden bir üye vardı.Çok becerikli,hamarat bir üyemiz.Sonra erkek çıktı
Arada görüyom kanka sende gelip gidiyonHee arada gidip geliyosan taaam o zamanbeni aramazsa gözlerin bu beni üzer kankirella
Bilmiyorum onu hiç hatırlayamadım.Bir tane çok tatlı bir hatun vardı Selene diye öyle üzüldü ki daha üyeliği sildi gitti geldiyse bile geri bilmiyorim
Sen bakma onlara herkes kendiyle yarıştırır zaten ağrıları.İnsallaj abla inşallah depresyondan çıkmak istiyorum çıkamıyorum aradabirde herkes kendi ağrısı ile kiyasliyor ya deliriyorum
Tam süpriz olmuştu siteye:))Evett çok üzülmüştüm o dönem
İşte hemen güvenmeYok artık olaylara gellkime guveneceguzzz
Gözlerine sağlık kankirellaArada görüyom kanka sende gelip gidiyonkalbimdesin kanka seni her türlü arar gözlerim
Bide kaç yıl burada kaldı varyaYok artık olaylara gellkime guveneceguzzz
Bi sorgulayasım geldi şuan, ben nerdeyim kimleyim, burada neler oluyoİşte hemen güvenme