- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eskilerden çok kişi gitti zaten.Sorma ya işte tutunabilen tutundu o an siteye gerisi kayboldu
Demek ki
Abla neredeyse kimse kalmadı.Kimler kimler gittiEskilerden çok kişi gitti zaten.
Bide nickide yazmış
Harika birşey yapiyorsun nevoşum, yürüyüş yerinde harika zaten mis gibi kafa dağıtılır allah iyilik versin nevosuma ❤İyiyim canım sağol
Alışkanlık yaptım hergün 1 saat yürüyüş yapıyorum
Niye böyle olduysa artık.Abla neredeyse kimse kalmadı.Kimler kimler gitti
Aleni hayranıBide nickide yazmış
Olabilir ben yeni doğum yapmıştım geldiğimde kızım yeni çıkmıştı 40 i bana doğumdan yürüdü ama çok iyi biliyor var ya herşeyi benim eşim doğumunmu hatırlamaz ama net biliyor ya burda konuşa konisa öğrenmiş artıkÖzelden banada yazmıştı hatta merhaba nasılsın gibilerden di oda.
Çok yürüyemedi bana kart buldu herhalde
Aynen öyle olduSorma ya işte tutunabilen tutundu o an siteye gerisi kayboldu
Günde 6 tane kullanabilirsin dedi ben şuan 5 kullanıyorum yetmiyor şuan bile ilacın yan etkileri fazlalaştı o yüzden 6. Yi almadımİlacın dozajını artırsa faydası olur ağrıların için.
Kakao vardı hatırladığımAbla neredeyse kimse kalmadı.Kimler kimler gitti
Sağol canım Hepimize inşaallahHarika birşey yapiyorsun nevoşum, yürüyüş yerinde harika zaten mis gibi kafa dağıtılır allah iyilik versin nevosuma ❤
O çalışıyor yoğun gelmiyor.Kakao vardı hatırladığım
Aminin ınşSağol canım Hepimize inşaallah
İşi olan bırakıyor.Niye böyle olduysa artık.
Ezberlemiş resmen benim aklımda kalmıyor çoğu şeyler.Olabilir ben yeni doğum yapmıştım geldiğimde kızım yeni çıkmıştı 40 i bana doğumdan yürüdü ama çok iyi biliyor var ya herşeyi benim eşim doğumunmu hatırlamaz ama net biliyor ya burda konuşa konisa öğrenmiş artık
Aynen öyle oldu
Günde 6 tane kullanabilirsin dedi ben şuan 5 kullanıyorum yetmiyor şuan bile ilacın yan etkileri fazlalaştı o yüzden 6. Yi almadım
Aman aman susKakao vardı hatırladığım
Eyvah eyvahhhhNisan yüzünden gidenlerin bir çoğu foto atmıştı ona
Benim den bundan sonrası ne olacak bilmiyorim ama eklemler error veriyorEzberlemiş resmen benim aklımda kalmıyor çoğu şeyler.
Dediğin gibi herhalde,önce hafifle başlamış gibi sanki.
Eşimdede bel fıtığı var,doktor yeşil reçeteli ilaç vermişti onu kullanınca iyi geliyordu.