Numaramı gizleyip arayayımne malum? bi kere arayıp sesimi duydun mu?
Hep Nisan yuzunden birbirimizin profiline gider beğendi diye teşekkür ederdikAyyy profilleri bunlarla doldururduk
Ben de erkek olabilirimBi sorgulayasım geldi şuan, ben nerdeyim kimleyim, burada neler oluyo
Bide ben orada öyle çok kalmadım ki,ondan da herhalde sohbet etme imkanı pek olmadı.Mesaj sayısı ve emoji skoru ne kadar paralel devam etmiş hanım hanımhep görüyordum ben seni cokta sempatik buluyordum ne olduysa iki kelam etmek nasip olmadı. Sanırım o zaman nisanın elindeydim
Nasıl gizleyeceğimbana uyarara bekliyorum
Benim duydune malum? bi kere arayıp sesimi duydun mu?
Mümkün değilNevoş hesabın ele geçirilmedi dimii
Ben o tayfadan geriye dönenlerdenim pisi pisi ne gidiyordim az daha hiç bişey bilmedenBide ben orada öyle çok kalmadım ki,ondan da herhalde sohbet etme imkanı pek olmadı.
Meg vardı hatırlsın o ve tayfasıda gitti bir hiç uğruna.
Ayy evet yaa o konuyu sıkı takipteyim ben , çok heyecanlı bir konuyduBilmiyorum ki bende geyikten biliyordum kendisini,fridam dudişlere çok takılma bence çok dikkat çekiyor orası varya nacizane önerim sadece sana ..
Tamam#31# koy numaramın başına
Sorma hatta beni burada topa tuttular biraz sorguladım diye. İşin iç yüzünü bilmiyordum ama sordum bende.. Tatlı cadı meg tiripli melek megi..Bide ben orada öyle çok kalmadım ki,ondan da herhalde sohbet etme imkanı pek olmadı.
Meg vardı hatırlsın o ve tayfasıda gitti bir hiç uğruna.
Evet ya sonradan katılmıştın sende,ne kadar güzeldi demi saygı vardı hep aramızda ne sohbetler ediyorduk oradaAynen abla eşim izin vermiyordu
Aynen ablam çok güzeldiEvet ya sonradan katılmıştın sende,ne kadar güzeldi demi saygı vardı hep aramızda ne sohbetler ediyorduk orada
Diş konusunda ağır küfür edilmiş gördüm hatta,o yüzden dedim yanlış anlama sakın olurmu.Ayy evet yaa o konuyu sıkı takipteyim ben , çok heyecanlı bir konuydu
Rahmetli zeboşta vardıAynen ablam çok güzeldi