Kahve ortamı yaratmışGeyikte takilmadiysan bilmezsinhaydi caycibasi tazele çayları miydi topigin adı
Kimler kimler geldi geçti topigin bir çoğu nick değiştirdi üyelik yeniledi Nisan yuzunden kimleri kaybettikChocolita
Özelden banada yazmıştı hatta merhaba nasılsın gibilerden di oda.Geyikte takilmadiysan bilmezsinhaydi caycibasi tazele çayları miydi topigin adı
Kimler kimler geldi geçti topigin bir çoğu nick değiştirdi üyelik yeniledi Nisan yuzunden kimleri kaybettikChocolita
Maşallah. Çok hamaratmışÇocukları çok usluydu yarım saatte 3 çeşit yemek yapıp geliyordu
Düşünsene benim malum fotoğraflarımı attığımıEn korktuğum şey
Kullanıyorum ama fayda etmiyor abla daha kuvvetlisi lazım sanırım çünkü ben hastalığın başında değilim sanırım doktor hani az mg dan başlatmak için bu tedaviye başladı ama kar etmiyorİlaç kullanıyorsun demi.
Demi onu hatırlıyorum sanki öyle demişti.Çocukları çok usluydu yarım saatte 3 çeşit yemek yapıp geliyordu
Sorma kızın ne yapıyor diyorum çizgi film izliyor diyordu ilk özel msj i da ondan almıştım doğumun nasıl oldu demistiMaşallah. Çok hamaratmış
Çok maharetliymiş,Çocukları çok usluydu yarım saatte 3 çeşit yemek yapıp geliyordu
Şükür iyiyim nevosumm, sen nasılsın yürüyüş nasıldıGüzelim nasılsın
Sorma ya işte tutunabilen tutundu o an siteye gerisi kaybolduGeyikte takilmadiysan bilmezsinhaydi caycibasi tazele çayları miydi topigin adı
Yok kız, şimdiye anlaşılırdı
Gözleri korkmuşturSorma ya işte tutunabilen tutundu o an siteye gerisi kayboldu
Kahve ortamı yaratmış
Sohbete geldi diye hatırlıyorum
İyiyim canım sağolŞükür iyiyim nevosumm, sen nasılsın yürüyüş nasıldı
İlacın dozajını artırsa faydası olur ağrıların için.Kullanıyorum ama fayda etmiyor abla daha kuvvetlisi lazım sanırım çünkü ben hastalığın başında değilim sanırım doktor hani az mg dan başlatmak için bu tedaviye başladı ama kar etmiyor