- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.741
Ben pro diye de guvenmistim onaBide kaç yıl burada kaldı varya
En basit örnek olarak regl sancımı vereyim. Eşim basit görüyordu ama çok şiddetli sancım olur. Bir video izlettim, erkeklere sancı veriliyorKimse anlamıyor hakikaten dıştan bişey yok doktor da hastaneye yatirmadigina göre önemli değil diye düşünüyorlar sanırım
Ayy çok fena çokBide kaç yıl burada kaldı varya
Hişt yavru alayım mı seniBi sorgulayasım geldi şuan, ben nerdeyim kimleyim, burada neler oluyo
Hatırlasana bizler bile ne zaman sonra mail adreslerimizi verip msn'den görüşmeye başlamıştık.İşte hemen güvenme
Mesaj sayısı ve emoji skoru ne kadar paralel devam etmiş hanım hanımBilmiyorum onu hiç hatırlayamadım.
Sen bakma onlara herkes kendiyle yarıştırır zaten ağrıları.
Tam süpriz olmuştu siteye:))
Nisan kraliçesi idi nicki yok artık kazen uçurdu onu forumdanAyy çok fena çokben tanıyor muyum acaba ama ben yemek topigine yeni geldim eskidem yoktum
Mesaj sayısı ve emoji skoru ne kadar paralel devam etmiş hanım hanımhep görüyordum ben seni cokta sempatik buluyordum ne olduysa iki kelam etmek nasip olmadı. Sanırım o zaman nisanın elindeydim
Benide miBi sorgulayasım geldi şuan, ben nerdeyim kimleyim, burada neler oluyo
Bilmiyorum ki bende geyikten biliyordum kendisini,fridam dudişlere çok takılma bence çok dikkat çekiyor orası varya nacizane önerim sadece sana ..Ayy çok fena çokben tanıyor muyum acaba ama ben yemek topigine yeni geldim eskidem yoktum
Miniko tanışıyor muyuz, emin olamadım bak şimdiHişt yavru alayım mı seni
Mümkün değilbana da güvenmeyin. ya ben de erkeksem
Ayyy profilleri bunlarla doldururduk
Hatırlıyor musun
KankamsınGözlerine sağlık kankirella
ne malum? bi kere arayıp sesimi duydun mu?Mümkün değil
Aynen abla eşim izin vermiyorduHatırlasana bizler bile ne zaman sonra mail adreslerimizi verip msn'den görüşmeye başlamıştık.
Bende izlettim bence benimkinin anlaması için yaşaması şartEn basit örnek olarak regl sancımı vereyim. Eşim basit görüyordu ama çok şiddetli sancım olur. Bir video izlettim, erkeklere sancı veriliyorkitlenip kalıyorlar
Ondan beri regl sancım olduğu zaman merhametli
Öncesinde “amaan, çok büyütüyorsun” diyordu
Tanimiyom şükürNisan kraliçesi idi nicki yok artık kazen uçurdu onu forumdan