• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Ev Yapımı Kurabiyeler '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    946
  • Anket Kapalı .
Bağcılar en riskli bölge sayılıyor normalde hem İstanbul'un en kalabalık semti hemde herkes korona. Ben nasıl hala yakalanmadim şoktayım. Gel gor ki bagcilari da açmışlar
İlkokul 8 ve 12 her yerde açıldı.Ona bakarsan benim evin etrafında özel okul çok.Şubat tatilinde bile bahçesi çocuk doluydu.
Yani farkımız arttı,eşit değiliz zaten.
Bence denemekte fayda var.

Allah kolaylık versin.
Merkezde bir lisede misin🤗
Evet. Bir de proje okulu olunca çok kasıyoruz haliyle. Biz sadece 12’lere hazırlamıştık kendimizi. Çoluk çocuk sefil olduk bugün. 😂

Evet. Bir de proje okulu olunca çok kasıyoruz haliyle. Biz sadece 12’lere hazırlamıştık kendimizi. Çoluk çocuk sefil olduk bugün. 😂
Allah kolaylık versin canım😍Keşke sizin aşılar önce başlasaydı.
Sağlık çalışanları ile beraber.

Yok abla diz ağrılarım tamamen geçti ama ense ve belde devam ediyor

Ayy ya bir ara eşimi soruyordu sürekli bende erkek meraklısı sandım o ara onu 🤦🏼‍♀️
Pişkin sapık 😠😠
Resim falan göndermediniz umarım 😳

Ben nasıl yokmuşum, hayret 🤣🤣
Geyikte takilmadiysan bilmezsin :D haydi caycibasi tazele çayları miydi topigin adı :D

Kimler kimler geldi geçti topigin bir çoğu nick değiştirdi üyelik yeniledi Nisan yuzunden kimleri kaybettik Chocolita Chocolita 🤦🏼‍♀️

Pişkin sapık 😠😠
Resim falan göndermediniz umarım 😳
Yok yok hiç gondermedim numara bile vermedim ama bazı arkadaşların numaralarını almış almasına rağmen hiç aramamis 😂

Onun ağına takilmadiysan çok şansliymissin 🥴 doğurdu etti daha ağrısı sancısı gecmeden uğraştı burada yazicam diye
Çocukları çok usluydu yarım saatte 3 çeşit yemek yapıp geliyordu :D

Back