- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.780
- 60
Nasılda yıllarca kendiin kadın gibi tanııtı vatandaş varyaSende benim nisankralicesinden sonra ilk izledigimsin minik meleğimdüşün ki ilkim oldu
Bende öyle çok severim yanındada rakı olacak ağlamayacak balıklarÇok severim
Ne kadan sonSon saatler
Tabi biz o 2017 tayfası hep onun topiginde tanıştık kaynastikBen choco ile onun topiginde tanışmış oalbilriim
Umarım nevoşum ..İnşaallah artmaz.
İlkokul 8 ve 12 her yerde açıldı.Ona bakarsan benim evin etrafında özel okul çok.Şubat tatilinde bile bahçesi çocuk doluydu.Bağcılar en riskli bölge sayılıyor normalde hem İstanbul'un en kalabalık semti hemde herkes korona. Ben nasıl hala yakalanmadim şoktayım. Gel gor ki bagcilari da açmışlar
Kola limonata kafi ablamNasılda yıllarca kendiin kadın gibi tanııtı vatandaş varya
Bende öyle çok severim yanındada rakı olacak ağlamayacak balıklar
Evet. Bir de proje okulu olunca çok kasıyoruz haliyle. Biz sadece 12’lere hazırlamıştık kendimizi. Çoluk çocuk sefil olduk bugün.Allah kolaylık versin.
Merkezde bir lisede misin
Yok abla diz ağrılarım tamamen geçti ama ense ve belde devam ediyorAynen minnoşum,dizin nasıl varmı ağrıların gene
Ayy ya bir ara eşimi soruyordu sürekli bende erkek meraklısı sandım o ara onuAyyy ne anlatıyordu size. Nasıl bir süreçti
7 saat 8 dakikaNe kadan son
Ben nasıl yokmuşum, hayretTabi biz o 2017 tayfası hep onun topiginde tanıştık kaynastik
Maşallah7 saat 8 dakika
Özelden epey yürümüş demi üyelereTabi biz o 2017 tayfası hep onun topiginde tanıştık kaynastik
Balıkla kola zaten iyi gidiyoe bende çok severim kolayıKola limonata kafi ablam
Allah kolaylık versin canımEvet. Bir de proje okulu olunca çok kasıyoruz haliyle. Biz sadece 12’lere hazırlamıştık kendimizi. Çoluk çocuk sefil olduk bugün.
İlaç kullanıyorsun demi.Yok abla diz ağrılarım tamamen geçti ama ense ve belde devam ediyor
Ayy ya bir ara eşimi soruyordu sürekli bende erkek meraklısı sandım o ara onu
Pişkin sapıkYok abla diz ağrılarım tamamen geçti ama ense ve belde devam ediyor
Ayy ya bir ara eşimi soruyordu sürekli bende erkek meraklısı sandım o ara onu
Geyikte takilmadiysan bilmezsinBen nasıl yokmuşum, hayret
Onun ağına takilmadiysan çok şansliymissinBen nasıl yokmuşum, hayret
Gönderenler var hatırladığımPişkin sapık
Resim falan göndermediniz umarım
Yok yok hiç gondermedim numara bile vermedim ama bazı arkadaşların numaralarını almış almasına rağmen hiç aramamisPişkin sapık
Resim falan göndermediniz umarım
Çocukları çok usluydu yarım saatte 3 çeşit yemek yapıp geliyorduOnun ağına takilmadiysan çok şansliymissindoğurdu etti daha ağrısı sancısı gecmeden uğraştı burada yazicam diye