benim icimde bir ses keremde prader willi yok diyor cunku testis problemi yok onun prader willinin en bilindik belirtilerindendir inmemis testis kucuk cinsel organ asiri derecede uyku durumu sizde bunlar yok tatlim allahim hayirlisini bilir bekleyelim bakalim test sonuclarini.
Selam kızlar nasılsınız bebıslerımız nasıl,selam kızlar ve küçük beyler veee özgülün sevimli cadısı:)...
inşallah iyisinizdir yazıları okuduğum kadarıyla pek bi sıkıntınız yok gibi görünüyo allahda vermez inşallah dert keder hiçbirimize.
benim başım ozan beyle dertte sebzeleri çorbaları hiçbir şekilde yediremiyorum o ağlıyo ben ağlıyorum ne olucak sonumuz allah kerim.
havva senin yoğurt taktiğini uyguladım çok şükür o tuttu hazır yoğurdu ekleyince içine yedirebiliyorum canım sebzeler içinde bi önerin varsa çok sevinirim
ben bu günlerde bi garip oldum yaaa hasta değilim ama acaip bi şekilde kendimi halsiz hissediyorum sürekli bi uyku hali var gereksiz sıkıcı bi baş ağrısı grip olucam galiba neyse kızlar kendinize çok iyi bakın bebişlerinizide benim için koklayın ben ozanı beslemeye aslında onunla cebelleşmeye gidiyorum kocaman öptüm hepinizi iyi akşamlar
selam kızlar ve küçük beyler veee özgülün sevimli cadısı:)...
inşallah iyisinizdir yazıları okuduğum kadarıyla pek bi sıkıntınız yok gibi görünüyo allahda vermez inşallah dert keder hiçbirimize.
benim başım ozan beyle dertte sebzeleri çorbaları hiçbir şekilde yediremiyorum o ağlıyo ben ağlıyorum ne olucak sonumuz allah kerim.
havva senin yoğurt taktiğini uyguladım çok şükür o tuttu hazır yoğurdu ekleyince içine yedirebiliyorum canım sebzeler içinde bi önerin varsa çok sevinirim
ben bu günlerde bi garip oldum yaaa hasta değilim ama acaip bi şekilde kendimi halsiz hissediyorum sürekli bi uyku hali var gereksiz sıkıcı bi baş ağrısı grip olucam galiba neyse kızlar kendinize çok iyi bakın bebişlerinizide benim için koklayın ben ozanı beslemeye aslında onunla cebelleşmeye gidiyorum kocaman öptüm hepinizi iyi akşamlar
Selam kızlar nasılsınız bebıslerımız nasıl,
Tugba ınsallah grıp olmamısısndır.Ben dun saat 16.00 da alerjık nezleme yakalandım:) Benım alerjık nezlem bole saatlı gelıyo sonra gerı sayım baslıyo bı gece atlatıyoruz sabahda olus saatıne gore duzelıyorum.Felaket bır hapsurma krızı halszılık bozuk cesme gıbı burun akması.Öğlen ıtıbarıyle duzeldım.Benım pasa gece gunduz uyumuyo kendıme vakıt ayırmayı bırak ısler bıle yarım kalıyo bugun toplasan 2 saat ancak uyumustur.Basladık gene uykusuz duzenlere.Artık koyverdım gıttı desem yerıdır.
Poyraz en guzel sebze corbasını yer ona pek mızmızlanmaz.Yemezse sakin ol acıkınca elbet yıycektır sende sinirlenince dahada gergin olup yemıyolar.Bızım oyuncak pıyanomuz vardı ona dalınca unutup yıyordu,bıde reklamcıydık yanı bır mesgale bulmak gerekıyo.Tabı suan hıcbısı dıkkatını cekmıyo ancak ac olursa yıyor.Bız hep yatarak yıyoduk mama sandalyesınde yemıyodu sımdı oturarak yemeye basladı o yzden fazla yedıremıyorum alısana kadar bızdede aynı sorunlar var anlıyacagın.Bıde yıyecegı kadar corbaya azıcık tavuk eklesene bızımkı babaannesı gıbı etcıl et, tavuk balık sakatata dayanamıyo.
Özgür Havva sizde ıyısınızdır ınsallah aman kıs geldı grıpler bızden uzak dursun.Paşaları optuk.Gorusuruz.
naber havacım bizimkisi biraz önce uyudu kızımda daha yeni yattı bende biraz bişeyler atıştırıyorum gece yemeyi çok seviyorum biraz sağlıksız ama bayılıyorum gece atıştırmalarına sen nasılsın canım alper nasıl
selam tatlim iyyim yemegi bende gec yedim dusumu aldim kizartma kokusu ustumden cikmayacakti yoksa :) simdide cayimi aldim bide yaninda biskuvi var :)) senin gunun nasil gecti neler yaptin .. bu arada kerem giydigi kiyafetten dolayi rahatsiz degil umarim kasik olayini ne yaptiniz tatlim ilerleme vardir eminim. sen de benim gibi gecmi yatiyosun ?
hersey iyi guzelde sitedeki mesajlarin gec iletilmesi durumu hic hos degil . tatlim ben uyumaya karar verdim daha dogrusu gozlerim ufaktan kapanmaya basladi cok cok cok opuyorum seni gorusuruz yarin canim tatli ruyalar.
Selam kızlar,canim gecmis olsun dikkat et kendine bitki cayi falan ic bol sebze meyve tuket kis geldi artik iyi bakman lazim ilk once kendine ki sana ihtiyaci olanlar magdur olmasin dimi. evin isi bi sekilde yapilir onu dert etme bence canim . mama sandalyelerininde arkaya dogru gidebilen pozisyonlulari var oda isini gorebilirdi ama sanirim hali hazirda sizin var bir tane . kendine vakit ayirma konusu butun annelerin derdi sanirim once cocuk geliyo hep sonra es ev isi yemek temizlik bize nasil zaman kalsinki :))) diplerim cikti usengeclikten kaldi oyle boyanamadi bi turlu. uykusuz cocuktan bizde de vardi abimin 2 tane kucuk suan 2 nerdeyse buyuk 5 ikisde 12 1 demeden uyumazdi hemde uyutmak saatlerini aliyordu ya abim ya esi nobet beklerdi gece uyumazdi cocuklar halada oyleler ne olucak bilmiyorum uyku yok yemek yok ama 1 dakika da oturmuyorlar allah sanda yardim etsin tatlim.
Çok gecmıs olsun size.Insallah cabucak atlatırsınız.Bugun pazar baba baksın hızmet etsın sıze.Doktorlar 38 gecmeden fitil atmayın dıyolar ver fitilini de Ozancım duzelsın bıran once onlar ateşlenıp ınledıler mı benım ıcım parcalanıyor bıde annesı ates olunca fazla yıyemezler zorlama barı napıcan.Bızımkı ateslendımı azıcık yıyor ılacıda alınca komple ne varsa cıkarıyor yedıgı de bosa gıdıyor.Optuk sızı bıran once ıyılesırsınız ınsallah.selam bebişlerim ve güzel anneleri nasılsınız görüşmeyeli keyifleriniz yerindedir inşallah:)
ben dört gündür internete giremiyodum bi sorun var zanediyordum meğer sorun eylül ayından kalan 0,12 kuruşluk borcumuzmuş çok güldüm herhalde sinirlerim bozulduğundan:)
yemek maceralarımız devam ediyor sebzeler ve çorbalarda püskürtme serüvenlerimiz görülmeye değer :) bide hasta olduk oğluşumda bende dün doktordaydık yüksek ateş burun tıkanıklığı öksürük hapşuruk babamız sağolsun mikrobu soktu eve kendisine bişi olmadı bizi devirdi:)
dün ozana milupanın sebze püresini aldım tavuklu kerevizli falan 3 4 kaşık yedi daha fazlasını veremedim muhtemelen hastalığınında etkisi var yavrumun üzerinde az önce gene ateşimiz 38,2 olmuştu doktor dün fitil verdi çok ateşlenmeden kullanma dedi bide onu deniyeyim bakalım belki iyi gelir tatlı bebeklerimi ve güzel annelerini kocaman öpüyorum görüşürüz :)
selam bebişlerim ve güzel anneleri nasılsınız görüşmeyeli keyifleriniz yerindedir inşallah:)
ben dört gündür internete giremiyodum bi sorun var zanediyordum meğer sorun eylül ayından kalan 0,12 kuruşluk borcumuzmuş çok güldüm herhalde sinirlerim bozulduğundan:)
yemek maceralarımız devam ediyor sebzeler ve çorbalarda püskürtme serüvenlerimiz görülmeye değer :) bide hasta olduk oğluşumda bende dün doktordaydık yüksek ateş burun tıkanıklığı öksürük hapşuruk babamız sağolsun mikrobu soktu eve kendisine bişi olmadı bizi devirdi:)
dün ozana milupanın sebze püresini aldım tavuklu kerevizli falan 3 4 kaşık yedi daha fazlasını veremedim muhtemelen hastalığınında etkisi var yavrumun üzerinde az önce gene ateşimiz 38,2 olmuştu doktor dün fitil verdi çok ateşlenmeden kullanma dedi bide onu deniyeyim bakalım belki iyi gelir tatlı bebeklerimi ve güzel annelerini kocaman öpüyorum görüşürüz :)
ikinizde gecmis olsun insallah daha iyisinizdir . Ben onu bunu bilmem 1 olcek nurefen bebek icin olani ates dusmezsede elma sirkesi pamuga baritip surceksin atesin mikrobun kesin cozumu o bizim ates pek olmadi 1 kere olmustu cok kucuktu o zaman ve sirke hemen gecirmisti 1 gun boyunca surup vermistim atesi dusuyordu sonra yine cikiyordu dedim eski yontemden sasmiycaksin sirke kullandik atesi bidaha cikmamak uzere dustu iyilesmisti cabucak sen niye kullanmiyorsun herkesin bildigi seydir bu sirke yada sirkeli su ile vucudu silmek koku icin endise etme cabucak ucup gidiyo ertesi gunde ilik bi banyo hicbiseycik kalmaz .sanada zencefil ve bal karisimi bi kasik super gelir soguk alginligi icin. artik kis sizin orasida tv de gordum asiri sogukmus mikroplar kol geziyor tabiki dikkat edin tatlim. fitilde cok onerilen bisey degil bilmem biliyormusun cok cok gerekmedikce kullanma derim. hastayken istahi olmaz evet ama bir iki gune duzelir yemeye baslar zaten 0 kavanozdakileri 3 gun kullanabiliyorsun .bu arada su icrebiliyormusun cevabin hayirsa sana onun icinde bi taktik vereyim canim kasigin yarini yemek koy suyuda bi kasede yanina al hep yemeklerde kasiga su kasesinin kenarindan su al yani yarim kasik yemek yarim kasik su olur bak gor nasil sevicek boyle boyle suyun tadina alisir . yada suyu verince hemen pesine yemekten kasigin ucuyla verki agzinda sadece yemek var zannetsin suyu hemen icsin yuzde yuze ise yarar bu yontemler emin ol. ozledik goruselim yakin zamanda.
Çok gecmıs olsun size.Insallah cabucak atlatırsınız.Bugun pazar baba baksın hızmet etsın sıze.Doktorlar 38 gecmeden fitil atmayın dıyolar ver fitilini de Ozancım duzelsın bıran once onlar ateşlenıp ınledıler mı benım ıcım parcalanıyor bıde annesı ates olunca fazla yıyemezler zorlama barı napıcan.Bızımkı ateslendımı azıcık yıyor ılacıda alınca komple ne varsa cıkarıyor yedıgı de bosa gıdıyor.Optuk sızı bıran once ıyılesırsınız ınsallah.
tamam tatlım bugün dediğin ilacı alıyorum bide sirkeyi deniyorum kafayı yiycem yaaa çok inatçı bi ateş değil ama düşüp çıkıyo sabah hele uyandığımızda 38,5 görüyoruz fitil olayına gelince başarılı olamadık ben fitili atıyorum ozan kaka yapıyo 3 kere denedim 3ün dede aynı şeyi yaptı bende dedim vardır bi hayır devam etmedim ben kendimi unuttum zaten babamıza söylenip duruyorum mikrobu getirdin diye kaçkere dedim grip aşısı ol diye olmadı bak gene sinirlendim parada vermiycektin onların işletmesinde hersene bedavaya vuruyolar ama almadı kalın kafası neyse doktorumuzda demişti ozan çok küçük ona vuramayız ama siz şemsiye görevi görürsünüz vurulun diye ah olcay ah allahtan ciğerlerinde bi sorun yok burnumuz çok tıkalı hafif hafifte yavrum küçücük canıyla öksürmeye calışıyor havada çok soğuk özel eğitim kurumlarına gitmem gerekiyo daha çok hasta olur diye çıkaramıyorumda böyle günlerde kimsesizliğimi daha çok hisedip burkuluyorum neyse canım bi bakayım gene sarı civcivime belki neşesi gelmiştir yavrum gözünü açamıyo ne güzel iyce hareketlenmişti hastalık gene çökertti kuzumu