• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim bekaret problemlerim ve ilişkilerim

Şöyle düşünün, iyi ki olmamış... Herkese laf yaymış sizi kötülemişler. Demek ki e evlenseydiniz çok başınız ağrıyacaktı.

Açmayı düşündüğü davayı muhtemelen avukat bile kabul etmez. Kanıt yok şahit yok neyine dava açacak.

Ben bulamiyorum iste o adamlari. Inanin hep ayni tipleri cekiyorum
Yaşadığınız şehir çok mu küçük? Beş yüz bin altı nüfuslu şehirlerden mi? Kendi çevrenizden mahallenizden olmayan insanlarla görüşün artık. O çevrenin insanlarıyla bakış açınız aynı değil. Çalışıyor musunuz? Sosyal workshop kurs tarzı etkinlikler var mı şehirde?

Ay birine bana öyle dese hayırdır derim ya benim totomun derdi sana mı düştü. Bütün dertlerini bitirdin benm totom kaldı uykularını kaçıran. Aynen derdim bunu. Sonrasını onlar düşünsün

Surekli oldugum gibi davrandim ve hicbiseyimi saklamadim. Ve hep bu yuzden kaybettim. Suan olanlari agzim acik izliyorum. Ailem zaten bakire olmadigimi biliyodu. Universitede kotu bi tecrubem olmustu kurtaj durumlarim olmustu vs. Hangi devirdeyiz ve kac yasindayiz da bunlar gerceklesiyo ya. Saka gibi. Suan ne dusuncegimi ne yazcagimi ve o kisilere napicagimi bilemez haldeyim. Benim yuzumden tasinma konulari gecti bi ara evde. Intihar etsem de herkes rahatlasa diyorum bazen

Iyi de madem boyle bir yerde yasiyorsunuz ne diye aile dostunuzun ogluyla evlilik goruşmeleri yapiyorsunuz? Aileniz tahmin etmiyor muydu az bucuk boyle olacak?
Adam aşik değilmiş zaten mantik evliliği olacakmiş gayet. Biyandan kurtulmuşsunuz bu bahaneyle ama su olayi bi arkadasim bana anlatsa mevzularin buraya gelecegini ben bile tahmin ederdim. Boyle insanlarin oldugu bi yerde yaşiyorsunuz ama ilk defa bu toplumda bulunuyor gibisiniz. 🙄
Taşinma şansi varsa degerlendirin bence.

Kucucuk yerde insanlarin ic ice dedikodu döndüğü ortamda x teyzenin ogluyla y teyzenin ogluyla aracili evlilik gorusup her gorustugunuze bakire degilim diye anlatip sorun cikmayacagini sanmaniz ilginc cidden. 😃 Ben de Turkiyeye geldigimden beri buyuk sehirde yaşadim ama nebileyim.

Son düzenleme:
herkesin derdi senin bacak aran oldu yani özetle..
aile içi görüşülüp tanışılan kişilere bu tarz şeyler söylenmez, baştan varsa o tarz yapıları hiç bulaşmayacaksın. siz hata yapmışsınız kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz. allanıp budaklanmış konu karaktersiz herif. anlaşamadık anne çok trip atıyor diyememiş mi hemen anlatmış itoğluit.. çok sinir oldum.

Elin adamına neden bekaretinizle ilgili bilgi veriyosunuz ki? Aynı Türkiyede yaşamiyoruz heralde bu devirde deniyorda bu devir aynı devir iste hala aynı muhabbetler var heleki kücük yerde es dost araci ile olan işlerde bundan bahsedip dedikodu olmamasi nasil olabilir? Ben evlilik öncesi birliktelige çok sıcak değilim sebebi bekaret degil ülkede korunma, cinsel sagliktan bir haber yaşanma durumu olduğu için. Siz kaç yasindasiniz ki habire araci ile birileriyle görüsüyosunuz okumuş calisan biri olarak kendi cevreniz denginiz ile takilmazsaniz bunlar hep olur.Avrupada relax bir mahallede değilseniz, oğluna kız bakan , iyi aileden gelin alayım kafası olan kadinların bekareti takmayacagini düsünmeniz çok ilginç.
İyiki bu insanlarla olmamis diyip yolunuza bakin insanlara anladigi dilden cevap verin sessiz kalirsaniz tüm pis enerjilerini üzerinize dökerler.

bi kere sen zaten komşunun oğlu aile dostunun oğluyla falan görüşürsen
o dedikodu başka konulardan da çıkar yayılır
işler konu bekaret değilde başka bişi olsa da bu raddeye gelirdi

keşke sen bekaret konusunu direkt söylemek yerine önden adamın ağzını arasaydın
genel konuşuyormuş gibi veya bi arkadaşının başına geleni anlatıyormuş gibi yapabilirdin bu ağız aramayı
kendince adamın zihnini okumuşsun yani tatil planı yapıyorsa evlilik öncesi cinselliğe karşı değildir diye
düşünmüş olabilirsin
muhtemelen konu evlilik öncesi cinselliğe karşı olmamak da değil
senin bakire olmamanı adam kompleks yapmış olay bu
kendinizi adamlara sanki kusurluymuş gibi lanse ederseniz onlarda size kusurlusunuz gibi davranır

Kendisi hiç daha önce cinsellik Yaşamamış mı? Hiç sanmıyorum. Bayılıyorum bu iki yüzlülüğe, çifte standarda. Bir daha bence sen de geçmişinden kimseye bahsetme, kimseyi ilgilendirmiyor. Eğer karşıdaki kişinin fikrini öğrenmek istiyorsan kendini katmadan bu konuda ne düşündüğünü sor, eğer karşıysa ayrıl ama kendini zor duruma sokma anlatarak. Ne kadar eşit falan desek de işTe böyle erkeğin yaptığının lafı bile olmaz, eşinin kiri olur, kadın yaparsa adı çıkar, komşular bile konuşma hakkı bulur.

Boyle olacagi belliydi zaten. Ayni mh de ki komsularin ogullari ile aralikli zamanlarla evlilik amaciyla gorustum. Fazla agirbasli sessiz olmak yaramiyo iste. Top dondu dolasti kendi halinde yasayan aileme ve herkesin imrendigi anneme geldi. Annem saatlerdir agliyo kadin napicagimi bilmiyorum suan. Seytan diyo git evini bas.

Baştan söylemicektiniz, bazı insanlar dürüstlüğü hak etmiyor. Özel hayatı kimseyle tartışmayın.

Valla dişe diş.
Her arayana bekaretle falan alakası yok, adam erkeklerden hoşlanıyormuş dışarıya belli etmemek için paravan evlilik yapmak istedi kabul etmedim diye de pislik yapıyor dedikodusunu yayardım ben olsam.
bu fikre bayıldım gerçekten. Konu sahibi bu aileyi anca bu dedikodu paklar. Bunların anladığı dilden konusacaksın, yay gitsin bu dedikoduyu. Elalemin cinselliğiyle ilgili konusan kadına oğluna erkeklerden hoslanıyor dedikodusu. Oh olsun.

bu fikre bayıldım gerçekten. Konu sahibi bu aileyi anca bu dedikodu paklar. Bunların anladığı dilden konusacaksın, yay gitsin bu dedikoduyu. Elalemin cinselliğiyle ilgili konusan kadına oğluna erkeklerden hoslanıyor dedikodusu. Oh olsun.
Ama bu maalesef dedikodu değil iftira oluyo bildiğiniz. Kötülüğe kötülükle karşılık vermek yerine bence hiç sallamamak, cahil insanlarla bir olmamak daha doğru. Ben olsam hiç bu şekilde bir tanıştırma olayına girmezdim en başta, ortamın ne olduğu belli zaten demek ki

Niye bakire değilim açıklaması yapmaya gerek duydunuz ki? Bu size ders olsun, bundan sonra daha önce sevişip sevişmemiş olmak açıklaması yapılması gereken çok önemli bir ayrıntıymış gibi davranmayın kimseye. Kimseyi ilgilendirmeyecek bir konuyu gündem haline getirmiş oluyorsunuz kendi elinizle. Söz hakkı veriyorsunuz. Baştan hata.

Niye bakire değilim açıklaması yapmaya gerek duydunuz ki? Bu size ders olsun, bundan sonra daha önce sevişip sevişmemiş olmak açıklaması yapılması gereken çok önemli bir ayrıntıymış gibi davranmayın kimseye. Kimseyi ilgilendirmeyecek bir konuyu gündem haline getirmiş oluyorsunuz kendi elinizle. Söz hakkı veriyorsunuz. Baştan hata.
Ama hiç söylemeden evlense daha kötü değilmi? Karşı taraf hem boşanacak hemde daha büyük rezillik çıkaracak.

Ama hiç söylemeden evlense daha kötü değilmi? Karşı taraf hem boşanacak hemde daha büyük rezillik çıkaracak.

Zaten tatilde aramızda bir şeyler olur diye düşünerek söylemiş, ki olur yaşları neredeyse 30 olmuş iki insan ilişki içindeyse baş başa vakit geçirdiğinde illa ki cinsel paylaşımları olur. Muhafazakar insanlarsa o da baştan bellidir, sanmıyorum iki muhafazakar insan üç aylık ilişkide beraber tatile çıksın. Birbirini tanıma kısmı da bu yüzden önemli. Eğer ki adam sorsaydı bunu, o zaman söylesin tamam sıkıntı değil. Ben saklasın gizlesin demedim yani onu yanlış ifade etmek istemem. Ama konu gündeme bile gelmemişken "ben bakire değilim bu arada" demek komple hata, işte o şekilde karşı tarafa yargılama ve söz hakkı vermiş oluyorsunuz, alttan alta "buna rağmen" mesajı veriyorsunuz, adam tamam problem yok diyip yarın öbür gün "bakire olmamana rağmen seni kabul ettim" dese laf edemezsin çünkü en baştan zaten bunu onun insiyatifine bırakmış oldun. Öyle yani.

Merhaba. Gectigimiz kis aylarinda aile dostumuzun oglu ile bir sure gorustuk ve iliskimiz gayet guzel gidiyodu. Direkt ciddiyete bindik ve soz nisan dusunuyoduk. Neyse gayet iyiyiz. 3 ay gibi bir surecten sonra birlikte tatil plani yapiyoduk. Ve ben de o siralar biseyler paylasiriz veya sorar diye oncesinde bakire olmadigimi soyleyince birden degisti ve bitirmek istedigini ilerde ikimiz icin de kaos ortami olacagini vs vs soyledi. Ben de peki dedim mutluluklar diledik birbirimize ve bitirdik gayet duzgun saygili sekilde. Bu arada ikimiz de ayni yastayiz 29. Annesi beni cok seviyodu ozellikle annesi hep istedi olmamizi zaten. O kadar ki hep guzel prenses kizim diye seviyodu ogluna kiziyodu surekli. Neyse zaten bunlarin da yalan oldugunu gormus oldum. Asil olay su ki, benim bu durumumu annesi biz bitirdigimiz icin surekli baski yapinca ona soylemis. Annesi de herhangi bi sorun olmadigini hatta cok uzuldugunu vs soyledi benim anneme. Olay boyle degisik bi hal alirken sorun yoktu. Tatli sekilde dostluklar bozulmadan aileler etkilenmeden noktaladik. Fakat suan ise her nasil olduysa yakin cevreye dedikodular cikmis. Isler buyudu ve karisti ozetle. Ayni mh den diger komsular vs derken bugun siddetli bi telefon gorusmesi oldu. Hem ben hem annem hem kiz kardesim hakkinda abuk subuk konusmalar baslatmislar. Kucuk sehirde yasiyoruz ve diger komsumuz annemi tehdit edercesine konusarak kapatti vs. Babamin herseyden bilgisi var fakat geri duruyo. Suan modum ve kafam cok karisik daha detay verebilirim fakat bu durumun sonucunda nolucak vilmiyorum beni taniyan insanlar bile hakkimda boyle dusunuyosa disardakiler beler dusunmez ne bicim insanlik bu ya kendimden baska kimseye guvenmemeyi iyice ogrenmis oldum artik
Ya sizin bekaretinizden millete ne. Sanki başka dertleri tasalarımi yok acaba ??

Suan sinirden napicagimi bilemedigim icin pasif kaldim ama kuduruyorum resmen. Sakinlesmeye calisiyorum. Annem benzetti zaten o arayan kisiyi fakat o komsu bizi tehdit edyo sacmasapan hem seninle hem kizlarinla ugrasicam dava acicam vs vs. Yani ailecek adimizi cikaricakmis falan filan. Resmen pislik yapiyo kadin. Olaylarin oncesi de var fakat suan anlatmaya mecalim yok
Komşu neden bu kadar dertlenmiş. Kızlık zarı sözleşmesi mi imzaladınız komşuyla?

Back