- 12 Temmuz 2006
- 55.537
- 212.939
- 52
- Konu Sahibi akasayalar
Tatlım benim, kaygıların korkuların yokladıkça yaz, beraber yükleniriz o duyguları hafifletmeye çalışırız.Canim mune cok tesekkur ederim hepiniz cok guzel seyler yazmissiniz belkide hala kimseye soyleyemedigim icin tek basima korkularimla savasiyordum.ama birilerinden boyle guzel seyler duymaya ihtiyacim varmis demekki uc kullanici adi degistirmis yaklasik 10 seneyi burda devirmis biri olarak gercekten mutlu oldum iyiki yazmisim yine. Hersey icin tesekkurler hepinize
Ben kızımı doğurduğumda 23 yaşındaydım toyluk cahillik vardı, sezaryene gireceğim ki bir sağlık sorunum da yoktu, insanın ölmesi için büyük dermansız hastalıklara bile gerek yok baş ağrısı bile bahane olabilir sezaryen dedim ne de olsa ameliyat dedim eşime sarılıp helallik istedim, gebelik böyle bir ruh hali işte ama ne oldu? Ohooo uyandım keklik gibi sektim kızım 29 yaşına geldi, 52 yaşındayım hayat artık benim için bayır aşağı ama yaşadığım her an şükür sebebi, şimdi de kızım evlenecek eh belki torun sahibi de olurum planları yapıyorum ama hayat bu nereden nasıl ce-e yapacağı belli olmaz
İnşallah bebeğini sağsalim kucağına almak nasip olsun, inşallah uzun uzun yıllar sağlıkla hep beraber yaşayın
Korkma, aksine korkularının üzerine git, inadına yaşamak her anın keyfine varmak kadar güzeli yok, içinde bir hayat büyüyor, o ne kadar güçlü bir bebekmiş ki her şeye rağmen sana tutunmuş, kalp atışlarını dinle huzurla