meraba havvacım bizim sonuçlar pazartesi deyil aralığın sonunda çıkıcak kas biyopsisi çıkıcak genetik olan ocak sonu
bugün kerem sabah bir başladı akşama kadar ağladı kucağımdan hiç inmedi bizimkisi 2 günde bir böyle oluyor
gastronolojiye gitmiştik ilaçlar verdi isndirimi yavaş çalışıyor öyle olduğu için hep gaz sıkışması yaşıyor bakalım 15 gün daha kullanıcam iyi gelmezsetekrar gidicem
burda istediğin zaman sünnet ettirebiliyorsu hatta doğumdan hemen sonra bile yapılıyor iyileşme süreleri çaok kısa oluyor gerçi bizimkisi mecburiyetten oldu ama hayırlısı artık
ben istanbulda anadolu yakasında oturuyorum kayışdağı bilirmisin bilmiyorum ama senin bıcırık nasıl iyidir inşallah kaç şu an alper
aaa nekadar tesadüf ben inönü mahallesinde oturuyorum ilk okul var hemen ordayım marta gelirsen uğra muhakkak
kerem ayın 24 de 7 aylık oluyor ama kilomuz son bir ayda hiç artmadı çünkü gündüzleri kaşıkla yutmasını alıştırıyorum bizim yutmamız yok malesef vede emmemiz
ö yüzden bu ay kilo alamdı ama gündüzleri kaşıkla baya alıştırdım tabiki büyül bir sabırla biraz az yiyor ama 3 saatte bir boğazına hortum takıp beslemekten daha iyi bakalım yavaş yavaş alışıyor hiç yutmuyordu bunada şükür diyorum şu an 7.300 kilo doktorumuz kötü bir seviyede değil o yüzden kaşıkla alıştırmaya devam et dedi bakalım alışsında kiko önemli deyil alper nasıl canım
Merhaba kızlar,
Oncelıkle Kerem'e nıce guzel ömürlü yıllar dıleyelım Özgür.Kerem ile Poyraz 2010 son ayları, Ozan ıle Alperde 2011 bebişleri anladıgım kadarıyla hepsıne yüce rabbım sağlıklı omurler nasıp etsın.Tuğba'da benım gıbı ortalıklarda gozukmuyor.Bızım oğlan gece uykularını uyumuyor gece 1den once yatmıyor gunduzde fazla uyumuyor bugun bıraz yoruldu artık uyudu sonunda.Babam bızde dede torum uyuyorlar bırazdan kalkarlar.Poyrazın uyku duzensızlıgı benı cok yordu sabahtan gece 1e kadar ayaktayız enkısa zamanda duzelır ınsallah.Bıde pazartesınden sonra gunduz babayı goremıycek alısana kadar yandım ben:) Sizinde mi gözyası kanalı problemınızı var Havva.Sizde bızım gıbı ıkısını bır arada cıkarırsınız.İlk zamanlar sabahları hafıf capak oluyor masaja devam arada da damla damlatıyoruz.Bıde devamlı o kucucuk elıyle o gozunu oğusturmuyor mu ıcım gıdıyo kasınıyo heralde.Bu ara duzenlı turk kahvesı ıcmelerını bıraktım demırımı dusuruyo ama sımdı cnm cektı bakıyım benımkıler hala uyku modundaysa bı tane yapıp ıcıyım bende:)Görüşürüz bebişleri optuk annelerede guzel gunler dılıyoruz.
merhaba canım keremin deyil benim doğumgünümdü dün kerem 2011 mayıs doğumlu
benim birde 7 yaşında kızım var onunda göz kanalı tıkalıydı düzenlü masaj yaptım operasyona gerek kalmadı ama çok düzenli yapman lazım
masajla çoğu kanallar açılıyor bak şimdi benimde canım kahve çekti bende içiyim bari öpüldünüz
günaydın kızlar,
Poyraz hala uyuyor gecelerı ayaktayız ya bu gece bıde huzursuzdu.Babamız bu sabah ıse basladı bakalım Poyraz gün ıcınde babayı arıycak mı 9 aydır cok alısmıstık :)Tuğbacım yogun haftasonu gecırmıssınz agrıların ıcınde cok gecmıs olsun.Sizin yeme duzenınızı bılmıyorum o yuzden fazla yorum yapmak ıstemıyorum sızler bebıslere belkı dıyet yaptırmak zorundasınız sımdıden.Ama Poyraz 13 aylık 9.5 kılo (olmusmudur bılmıyorum daha kontrole goturmedık) ortalamının altında eskıden cok uzuluyoduym sımdı takmıyorum bıle kafaya.sebze ve meyvelere gelınce ılk baslarda bızım donemımızde gecıs donemıydı fazla mevsımınde sebze meyve bulamıyodum.Bıde dısarı cxıkmalarımız fazlaydı kavanoz ve meyve ve corbalarından verdım cokta guzel yedı beyfendıama kısa bır sure sonra kendım yapmaya basladım ve bır suru kavanoz mama dolapta sımdı(babamız ogluna cok bolbolcudur da).Meyvelerı tek versen once mesela sadece armut tadına gorede azcık bıskuvı, sonra sebze corbası sadece havuc kabak pırınc kırmızı mercımek gıbı.Gercı kabaj mevsımı gectı ben pırasa daha ıyı oluyor.Yanı verdıgın seylerın ıcerıgını az tut onceden bıde tabı deneme yanılma yontemıyle damak zeckını bulucan.Nacızane goruslerım bu kadar :) cok cok devam etmek ısterdım ama benım potim kalktı bu arada poyrazda yaptı reddetmelerı sıkma canını hepınız opuldunuz.
Poyrazda aynı ıkınırken kırmızı adam oluyor :)bu ara kayısı kaynatıp verıyorum bıde fitilimiz var.Aptamil'in ımmunofortıslı bıskuvı tozu var onuda bıraz meyve püresine katabılırsın.Kahvaltı savasındayız gorusuruz.canım dün elma armut püresi yaptım püskürttü dediğin gibi bugün tek tek deniyim bakalım ne yağıcak mercimek çorbası yaptım yemedi yoğurt vermeye çalışıyorum onuda istemiyo ama sabah kahvaltısına bayılıyo bide biz biraz kabız olduk galiba hergün yapıyo ama çok az ve çok katı olarak kakasını yaparken anlayabiliyorum artık ıkınıyo sıkınıyo bide çok beyaz ozan bey görsen suratı domates gibi oluyo bende dalga geçiyorum onunla benim oğlumun çok zahmeti var çok diye.
şuanda daha diet olayına girmedim gerekde yok daha çok küçük olduğu için zaten yeme konusunda da problemli gelişimi şimdilik iyi görünüyor ne fazla nede az ayına göre normallerde yani neyse bende bi armut vermeyi deniyeyim ozan beye belki yer görüşürüz kocaman öptüm
canım dün elma armut püresi yaptım püskürttü dediğin gibi bugün tek tek deniyim bakalım ne yağıcak mercimek çorbası yaptım yemedi yoğurt vermeye çalışıyorum onuda istemiyo ama sabah kahvaltısına bayılıyo bide biz biraz kabız olduk galiba hergün yapıyo ama çok az ve çok katı olarak kakasını yaparken anlayabiliyorum artık ıkınıyo sıkınıyo bide çok beyaz ozan bey görsen suratı domates gibi oluyo bende dalga geçiyorum onunla benim oğlumun çok zahmeti var çok diye.
şuanda daha diet olayına girmedim gerekde yok daha çok küçük olduğu için zaten yeme konusunda da problemli gelişimi şimdilik iyi görünüyor ne fazla nede az ayına göre normallerde yani neyse bende bi armut vermeyi deniyeyim ozan beye belki yer görüşürüz kocaman öptüm
Amanin cok sevındım afiyet olsun paşama:)yaşasınnnnn:)))) başardık oğlum bir tane armut yedi ilk defa doğru düzgün meyve yedirmeyi başardım demek keramet tek tek hazırlamaktaymış sağol gönül:)
selamm kızlarrrr
bizz ailecek felaket şekilde grip olduk bir görseniz halimizi anlatamam
gagsu sanırım adın gönül teşekkür ederim canım iyi dileklerin için bebişin nasıl öpüyorum onu kocaman
tuuğbbbaaa
nerelerdesin sen yaa geçmiş olsun canım hastaymışsın sende merak etme ek besine geçmek biraz uğraş ister ama başarsın sen merak etme
her öğün başka şeyler dene zamanla alışır sebzede önce patates ve havuçla başla 2veya 3 gün arayla yeni sebzeler ekle canım daha kolay olur ozan için
ayrıca çok sevindim civcivim armut yemesine yanımda olsun bende onu yerim armut diyebende bugün keremin meyvesine kivi ekledim yemez dedim biraz kivi zor bir meyvedir ama muz ve elmayla karıştırınca afiyetle yedi allaha şükür keremin yutması biraz daha iyi oldu ama hiç biberonla içmiyor emmesi çok zayıf şurda 1 veya 2 aydaha hortumla süt veririm sonra kesicem sütü çünkü hortın sokmak istemiyorum artık çok zor çünkübakalım biraz daha sabır şu yutması biraz daha iyi olsun inşallah
kızlar şimdilik bu kadar öpüldünüz ben biraz kereme hareketlerini yaptırıyım mucckkk
canım dün elma armut püresi yaptım püskürttü dediğin gibi bugün tek tek deniyim bakalım ne yağıcak mercimek çorbası yaptım yemedi yoğurt vermeye çalışıyorum onuda istemiyo ama sabah kahvaltısına bayılıyo bide biz biraz kabız olduk galiba hergün yapıyo ama çok az ve çok katı olarak kakasını yaparken anlayabiliyorum artık ıkınıyo sıkınıyo bide çok beyaz ozan bey görsen suratı domates gibi oluyo bende dalga geçiyorum onunla benim oğlumun çok zahmeti var çok diye.
selamm kızlarrrr
bizz ailecek felaket şekilde grip olduk bir görseniz halimizi anlatamam
gagsu sanırım adın gönül teşekkür ederim canım iyi dileklerin için bebişin nasıl öpüyorum onu kocaman
tuuğbbbaaa
nerelerdesin sen yaa geçmiş olsun canım hastaymışsın sende merak etme ek besine geçmek biraz uğraş ister ama başarsın sen merak etme
her öğün başka şeyler dene zamanla alışır sebzede önce patates ve havuçla başla 2veya 3 gün arayla yeni sebzeler ekle canım daha kolay olur ozan için
ayrıca çok sevindim civcivim armut yemesine yanımda olsun bende onu yerim armut diyebende bugün keremin meyvesine kivi ekledim yemez dedim biraz kivi zor bir meyvedir ama muz ve elmayla karıştırınca afiyetle yedi allaha şükür keremin yutması biraz daha iyi oldu ama hiç biberonla içmiyor emmesi çok zayıf şurda 1 veya 2 aydaha hortumla süt veririm sonra kesicem sütü çünkü hortın sokmak istemiyorum artık çok zor çünkübakalım biraz daha sabır şu yutması biraz daha iyi olsun inşallah
kızlar şimdilik bu kadar öpüldünüz ben biraz kereme hareketlerini yaptırıyım mucckkk
yaşasınnnnn:)))) başardık oğlum bir tane armut yedi ilk defa doğru düzgün meyve yedirmeyi başardım demek keramet tek tek hazırlamaktaymış sağol gönül:)
Poyrazda aynı ıkınırken kırmızı adam oluyor :)bu ara kayısı kaynatıp verıyorum bıde fitilimiz var.Aptamil'in ımmunofortıslı bıskuvı tozu var onuda bıraz meyve püresine katabılırsın.Kahvaltı savasındayız gorusuruz.