- 30 Nisan 2009
- 302
- 9
- 44
çok geçmiş olsun kıyamam ben ona yaa inş. çabucak atlatır.
yok tatlım kimsenin çocuğu ile kıyaslamıyorum bunada gerek yok biliyorum çünkü herşeyi biraz geç olucak ama olucak hayrılısı ile dişlere uzun zamandır bakmadım dediğin gibi tükürük yapıları biraz farklı normalde şimdşye kadar akması gerekirdi salyasının:) ama ona takılmıyorum bile nasılsa zamanla oda olur daha yarın bitiricez altı ayı kuzum benim yaaa ne çabuk geçti zaman yarın bende oğluşuma kahvaltı vericem bakalım ne tepkilerle karşılaşacağım merak edşyorum bugünde bi sebze çorbası yapsammı acaba diyede kendimi düşünmekten alamıyorum:) havva bu arada biz haftaya bedensel olarak özel eğitim almaya başlıycaz inşallah benim sarı böceğime iyi gelir bugün ama çok iş hallettim yaaa inşallah enerjim tükenmez:) akşama alperin durumunu yazarsın inşallah çok basit bi şekilde atlatır kuzucum
banyomuzu yaptik masajimizi olduk simdi uyyoruz :) alperim uyuyor yani banyo sonrasi masaj sefamiz var bizim tabi yakalayabilirsem hic durmuyor zaten banyodanda pek cikmak istemedi. doktora gittik dinledi gogsunu falan gayet temiz dedi zaten bende biliyordum ama evham yapiyoruz iste annelik boyle bisey. zaten bi ilac falanda vermedi cok da gerek yok nurofen verdim bi olcek sabaha insallah gulerek uyanicak hergunki gibi .ilk kahvalti :) kolay gelsin size sana tavsiyem ilk once 4 5 bebe biskuvisini kendi mamasiyla karistir onu yedir sever eminm biskuvi tatli gelir ona . birkac gun sonra icine meyve eklersin yada 1 kasik yogurt .......7 aylik olunca minicik yumurta sarisi vermeye baslariz sonra miktarini artirirsin suan alper tam 1 sari kismi yiyor 3 haftadan beri kahvaltisinda. bu arada sebze corbasi icinhic dusunme ve ver bence alissin once istemeyebilir zorlama ertesi gun yine dene once kabak havuc az bisey pirinc yada kucuk patates bu yeterli olur ona .egitim isine de cok sevindim tatlim tabiki cok faydasi olur kalabalik icine girmek bak ne kadar degistiricek onu . opuyorum ikinizde . ( bu arada yeni resimleride ekledim face de )