Kan verdiniz mi sonuç ne çıktı?
Yok henüz inşallah olmaz. İlk gebeliğimde 7. Haftada falan başlamıştı. Burnuma yerli yersiz yemek kokuları falan geliyo, sık idrara çıkıyorum, bel ağrım var. Onun dışında bir belirtim yok şuan.
Sonuç ne çıktıSonuç ne acaba benim testte böyle dün değil ondan önceki gunle dün böyleydi 3-5 dk içinde çıktı hep artimed hassas erken gebelik testi yaptım bu 1. Olarak görünen test bu dünkü 3. Olarak gözüken dünden bir önceki günkü
Sonuç ne çıktıReglime 6 gün var daha kasikta baskı hissediyorum devamlı tuvalete gitme isteği ama tuvalete az az çıkıyorum suphelendim yaptım gölge gibi gözüktü kuruyunca biraz daha belli oldu yeri var mı acaba
Bekliyorum bugün adet günüm olmazsam yarın kan vericemSonuç ne çıktı
Ben elendim sanırım pembe akintim geliyor adete çevirir büyük ihtimalle kasık ağrım yok batma var sadece ama belim çok ağrıyor kesin adet olucam bugün günüydü zatenSonuç ne çıktı
Gozunaydin çok sevindim. Benimde regl 3 gün gecikti normalde regl döneminde göğüs şişliği ya da ağrı olmaz ama gecikme yaşıyorum hep. Dün akşam göğüs ağrım başladı bugünde sisince şaşırdım dedim test alayım direkt negatif çıktı. Biraz üzüldüm ama hayırlısı ya. Bir kere düşük olunca insan korkuyorHanımlar gebeyimmmmm koyulaşma takip edip doktora gittim beta da takip ettik ama kalp atışını duymadan tamamdır diyemeyeceğim gibi Allah yardımcımız olsun
Evet Allaha şükür su an 7 haftalığım. Benimki senden bile silikti kan verdim ben hemen. Bak ekledim görselini
Benim de 4gün geçikti perşembe kan testi vericem nasipse idrar testide yaptım varmı acabaGozunaydin çok sevindim. Benimde regl 3 gün gecikti normalde regl döneminde göğüs şişliği ya da ağrı olmaz ama gecikme yaşıyorum hep. Dün akşam göğüs ağrım başladı bugünde sisince şaşırdım dedim test alayım direkt negatif çıktı. Biraz üzüldüm ama hayırlısı ya. Bir kere düşük olunca insan korkuyor
Hayırlısı olsun canımBenim de 4gün geçikti perşembe kan testi vericem nasipse idrar testide yaptım varmı acaba
8 aydır deniyoruz amaliyat oldum 2 kere perşembe günü gelcek mi bilmiyorum kan testi çok önemli benim içinHayırlısı olsun canımdarısı tüm isteyenlerin olsun. İnsalalh ben de o günleri görürüm
Tüp bebekte 5. Gün embriyosu transfer edildi bugün 6. Gün test yaptım hafifsilik çıktı. Prodoctor erken gebelik testi ile yaptım çok sevindim ama yanlış çıkarıyor diyorlar sevinemedimBenim de 4gün geçikti perşembe kan testi vericem nasipse idrar testide yaptım varmı acaba
Bekle pozitife dönerTüp bebekte 5. Gün embriyosu transfer edildi bugün 6. Gün test yaptım hafifsilik çıktı. Prodoctor erken gebelik testi ile yaptım çok sevindim ama yanlış çıkarıyor diyorlar sevinemedim
Pozitif çıktı ama bu markanın testleri yanliş pozitif çıkarıyormuş öyle diyorlarBekle pozitife döner
Hangi marka ben 2 tane ayrı marka aldım perşembe kan vericem heyecanlıyımPozitif çıktı ama bu markanın testleri yanliş pozitif çıkarıyormuş öyle diyorlar
Amin bakalım perşembe yi beklicem kan testi önemli sonra kendi doktoruma giderim kadın doğumHayırlısı olsun canımdarısı tüm isteyenlerin olsun. İnsalalh ben de o günleri görürüm
Pozitif çıktı ama bu markanın testleri yanliş pozitif çıkarıyormuş öyle diyorlar
ProdoctorHangi marka ben 2 tane ayrı marka aldım perşembe kan vericem heyecanlıyım
Hayırlı olsun varBenimkine de bakar mısınız?