Pozitife inanamıyorum güvenilir mi yardım eder misiniz

Merhaba canım inşallah vardır bende artık bu testlere güvenemiyorum başıma benimde geldi yalancı pozitif felan .. sonuç alabildinmi acaba

Hemen kan ver bende aynı sorun vardı düşük tehlikesi hemen progesteron ilaçlara basladim
Canım yani gözlerim yanıltmıyorsa beni bariz var gözüküyor aklında kalmasın bence gidip kan ver
Yarın sabah ilk idrar da pozitif çıkarsa kaset testte hemen gidip vereceğim çok teşekkür ederim inşallah vardır sağlıkla bizim olurlar bebişlerimiz hamileyseniz dua edin bana kabul olurmuş ya

Merhaba canım inşallah vardır bende artık bu testlere güvenemiyorum başıma benimde geldi yalancı pozitif felan .. sonuç alabildinmi acaba
Ahhh sormayın kaç kere hayal kırıklığına uğradım ama bu sefer kaset test diye bir acaba mı dedim… yarın koyulaşma olursa eğer kan verip doktora görünücem

Ahhh sormayın kaç kere hayal kırıklığına uğradım ama bu sefer kaset test diye bir acaba mı dedim… yarın koyulaşma olursa eğer kan verip doktora görünücem
Hadi hayırlısı olsun canım kaç kez çatlatma denedin acaba ben 2 kez denedim toplamda 7 kezde klomen. Denedim olmadı 4 sene olcak.. bakalım neler bekliyor bizi hayat süprizlerle dolu

Merhaba ben de cars gunu test yaotim

Merhaba benimde adeti. 5 gün gecikince cars gunu test yaptim pozitif ama bugün sanki daha silik geldi biraz endişe ettim tabi gecen ayda kimyasal gebelik geçirmiştim. Adet oldum gecen ay 2 3 gün sonra pozitif gördüm her neyse bugün kan testi verip takip etmeyi düşünüyorum hayırlısi insallah sizin sonuc cikti mi

Hadi hayırlısı olsun canım kaç kez çatlatma denedin acaba ben 2 kez denedim toplamda 7 kezde klomen. Denedim olmadı 4 sene olcak.. bakalım neler bekliyor bizi hayat süprizlerle dolu
Ben bir kez denedim olmadı ama şimdi doğal yollardan deniyorum Rabbim yardımcımız olsun koyulaşma takibindeyim şu an

Ben bir kez denedim olmadı ama şimdi doğal yollardan deniyorum Rabbim yardımcımız olsun koyulaşma takibindeyim şu an
Hayırlısı olsun çatlatmayı aslında 3 kez felan deneme. Hakkınız var üst üste iğneler yumurtalıkları uyardığı için şans daha çok oluyormuş .. inşallah olur

Sonuç ne acaba benim testte böyle dün değil ondan önceki gunle dün böyleydi 3-5 dk içinde çıktı hep artimed hassas erken gebelik testi yaptım bu 1. Olarak görünen test bu dünkü 3. Olarak gözüken dünden bir önceki günkü

Eklentiler

• 1681695136660.jpg
    38,6 KB · Görüntüleme: 360
  • 1681645205798.jpg
    63,9 KB · Görüntüleme: 299
  • Screenshot_20230415-174346.jpg
    26,7 KB · Görüntüleme: 350
Benimde buna benzer çizgim bugun kan vereceğim

Reglime 6 gün var daha kasikta baskı hissediyorum devamlı tuvalete gitme isteği ama tuvalete az az çıkıyorum suphelendim yaptım gölge gibi gözüktü kuruyunca biraz daha belli oldu yeri var mı acaba

Eklentiler

• 20230418_142735.jpg
    28,3 KB · Görüntüleme: 339
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…