Teşekkür ederim cevabınız içinBana kuruma çizgisi gibi geldi açıkçası
Evet Allaha şükür su an 7 haftalığım. Benimki senden bile silikti kan verdim ben hemen. Bak ekledim
Peki tutunması için nelere dikkat ettiniz veya özellikle bişeyler yapmamız gerekiyor muEvet Allaha şükür su an 7 haftalığım. Benimki senden bile silikti kan verdim ben hemen. Bak ekledim görselini
Zaten gebelik kesinleşince orucu bırakacaksınız çünkü doktor folik asit vericek bebek için önemli .. 13. Haftaya kadar bebek sizin yediklerinizden beslenmiyor zateb depolarınızdan besleniyor o yüzden çok sıkıntı etmezsiniz bulantınız gelan olmaz inşallah bol bol su ve saglıklı şeyler yersiniz..Peki nelere dikkat ettiniz bu süreçte? Daha önce tutunmadığı için biraz temkinli davranmak istiyorum ne yiyip ne içtiniz orucu bırakıp bol su içmeli miyim acaba siz neler yaptınız
Vallaha ben adetime daha 5 gün varken öğrenip kan verdim. 23.10 cıktı. Sonra burada kimyasal gebeliği falan okudum kahroldum. Çünkü ben çok erken öğrenmiştim ve doktora gitmek için tam iki hafta beklemem gerekiyordu. Kimyasal da olabilirdi yani çünkü erken öğrenmiştim. Dört gün sonra tekrar kan verdim 195 cıktı. Yükseliş iyiydi içim sürekli vesvese doluydu. Bir daha doktora gitmedim. Vesveselere kulak vermedim. Hep dua ettim beslenmeme dikkat ettim. İki hafta sonra gidip keseyi gördüm şükür sonra kalp atışlarını da duydum bir daha taa 1 nisanda gideceğim bakalım Allah büyükPeki tutunması için nelere dikkat ettiniz veya özellikle bişeyler yapmamız gerekiyor mu
Bir nisan demisim 1 MayısVallaha ben adetime daha 5 gün varken öğrenip kan verdim. 23.10 cıktı. Sonra burada kimyasal gebeliği falan okudum kahroldum. Çünkü ben çok erken öğrenmiştim ve doktora gitmek için tam iki hafta beklemem gerekiyordu. Kimyasal da olabilirdi yani çünkü erken öğrenmiştim. Dört gün sonra tekrar kan verdim 195 cıktı. Yükseliş iyiydi içim sürekli vesvese doluydu. Bir daha doktora gitmedim. Vesveselere kulak vermedim. Hep dua ettim beslenmeme dikkat ettim. İki hafta sonra gidip keseyi gördüm şükür sonra kalp atışlarını da duydum bir daha taa 1 nisanda gideceğim bakalım Allah büyük
Çok teşekkür ederim bulantım yok gerçekten beni çok rahatlattınız biraz geç giderim varsa tam yerleşmiş olur zaten Allah’ın izniyle, sol tarafımda var oyulma hissiZaten gebelik kesinleşince orucu bırakacaksınız çünkü doktor folik asit vericek bebek için önemli .. 13. Haftaya kadar bebek sizin yediklerinizden beslenmiyor zateb depolarınızdan besleniyor o yüzden çok sıkıntı etmezsiniz bulantınız gelan olmaz inşallah bol bol su ve saglıklı şeyler yersiniz..
Bide ani hareketlerden uzak durursunuz
Bebegin nereye konunlandıgı da önemli onlarda dr kontrolünde ortaya çıkıyo zaten
Kalp atışlarını duyacak kadar beklemekte o kadar iyi yapmışsınız ki.. zor geçmiş ama geçmiş. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin her şey yolunda gözüküyorVallaha ben adetime daha 5 gün varken öğrenip kan verdim. 23.10 cıktı. Sonra burada kimyasal gebeliği falan okudum kahroldum. Çünkü ben çok erken öğrenmiştim ve doktora gitmek için tam iki hafta beklemem gerekiyordu. Kimyasal da olabilirdi yani çünkü erken öğrenmiştim. Dört gün sonra tekrar kan verdim 195 cıktı. Yükseliş iyiydi içim sürekli vesvese doluydu. Bir daha doktora gitmedim. Vesveselere kulak vermedim. Hep dua ettim beslenmeme dikkat ettim. İki hafta sonra gidip keseyi gördüm şükür sonra kalp atışlarını da duydum bir daha taa 1 nisanda gideceğim bakalım Allah büyük
Amin inşallah. Ben çok korkuyordum Çünkü annem çok sıkıntılıymış gebelik konusunda. 3 ya da 4 tane düşürmüş biri 7 aylıkmış üstelik. Bir de onu ölü doğurmuş. Gitmediği yer, yemediği şey kalmamış doktorlar, hocalar.. sonra bir doktor sayesinde beni ve ablamı dünyaya getirmiş Allaha şükür tüp bebeksiz bu arada. Ben hep korkuyordum anneme benzeyeceğim diye gerçi hala yolun basındayım ama güzel allahım bana kötü yaşatmasın inşallahKalp atışlarını duyacak kadar beklemekte o kadar iyi yapmışsınız ki.. zor geçmiş ama geçmiş. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin her şey yolunda gözüküyorönemli olan biraz da gebe kalabiliyor olmamız
Öğrendiniz mi acabaBak beyaz peçete olanı sabah, renkli peçete olanı akşam yaptım. İkisi de silik çıkınca bu sabah gidip kan verdim. Laboquick için güvenilir diyorlar ama bakalım 4 saat sonra öğrenicem.
Ben de annemin tek çocuğuyum ama sık sık kendinize “ben annem değilim” telkini verin, ailede kime benzetiliyorsanız ya da. Aşkım kapışmaktan öğrendim geçen gün. Hem kalp atışını da duymuşsunuz. Her şey misler gibi yolunda benceAmin inşallah. Ben çok korkuyordum Çünkü annem çok sıkıntılıymış gebelik konusunda. 3 ya da 4 tane düşürmüş biri 7 aylıkmış üstelik. Bir de onu ölü doğurmuş. Gitmediği yer, yemediği şey kalmamış doktorlar, hocalar.. sonra bir doktor sayesinde beni ve ablamı dünyaya getirmiş Allaha şükür tüp bebeksiz bu arada. Ben hep korkuyordum anneme benzeyeceğim diye gerçi hala yolun basındayım ama güzel allahım bana kötü yaşatmasın inşallah
Canım bende 3 gün kala adetime normal dandirik kaset test ile öğrendim. O gün kan verdim hcg 75di hiç unutmam. Erken döllenmeydi bizim bebek. Kaset test bana daha güvenilir geliyor bence var gebelik ama inş yanılmam.Dimi rahat olmak lazım birazçok teşekkür ederim. Eğer tekrar pozitif çıkarsa haber veririm
Evet canım şimdi öğrendim 38.4 çıkmışÖğrendiniz mi acaba
Çok sevindimCanım bende 3 gün kala adetime normal dandirik kaset test ile öğrendim. O gün kan verdim hcg 75di hiç unutmam. Erken döllenmeydi bizim bebek. Kaset test bana daha güvenilir geliyor bence var gebelik ama inş yanılmam.
Oyyyyy 3 gün kalmıştı dimiiiiii hadi gözünüz aydın çok sevindimmmm darısı başıma, bana da dua edin olur muEvet canım şimdi öğrendim 38.4 çıkmış
Bugün 2 gün kalmıştı diyebilirizOyyyyy 3 gün kalmıştı dimiiiiii hadi gözünüz aydın çok sevindimmmm darısı başıma, bana da dua edin olur mu
İnşallahBugün 2 gün kalmıştı diyebilirizİnşallah sende güzel haberler alırsın mutlaka yaz buraya
Eder hiç umutsuzluğa kapılmayın. 1.5 sene sonra nasip oldu bana da.Çok sevindimdandirik olduklarından kul yapımı sonuçta güvenemedim ama tam rahmimin ortasında da hissediyorum, Allah sizinki gibi nasip etsin bana da inşallah
Hemen kan ver bende aynı sorun vardı düşük tehlikesi hemen progesteron ilaçlara basladimPeki nelere dikkat ettiniz bu süreçte? Daha önce tutunmadığı için biraz temkinli davranmak istiyorum ne yiyip ne içtiniz orucu bırakıp bol su içmeli miyim acaba siz neler yaptınız
Canım yani gözlerim yanıltmıyorsa beni bariz var gözüküyor aklında kalmasın bence gidip kan verHanımlar merhaba, ben daha önce kimyasal gebelik geçirdim ve 2 kere erken gebelik testinde yalancı pozitif ile karşılaştım. Çatlamadan sonra da ovulasyonda regle yakın çift çizgi gördüm. Yumurtlamadan beri inanılmaz belirtiler yaşıyorum ilk defa.Şimdi reglime 3 gün var ama prodoctor erken gebelik testi ile laboquick normal kaset gebelik testi yaptım. Erken olan gayet net öteki kaset testte hafif bir çizgi var. Ya güvenmeli miyim? Erken olan neyse de kaset test umutlandrdı beni. Tekrar kanda negatif görüp yıkılmak istemiyorum ama bir yandan da tutunsun diye hemen progesteron başlatır mı doktor diye hemen görünmek istiyorum. Sizce var mı bir şeyler ? Bugün doktora gidip kan testi vereyim mi? Gecikmeyi bekleyeyim mi?