- 17 Nisan 2025
- 28
- 2
- 1
- 39
- Konu Sahibi Ebruli8586
Testi yaptığımda yumurtlama sonrasındaki 9. GündüBunda da çizgi var canım kaç gün geçti yumurtlamadan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testi yaptığımda yumurtlama sonrasındaki 9. GündüBunda da çizgi var canım kaç gün geçti yumurtlamadan
Tabi etiketlerim, belirti olarak rahim bölgesinde bi dolgunluk hissi var, bide belim ağrıyor. Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için14 gün olduysa eğer çıkar zatan ki testin baya belirgin inşallah hayırlı haberlerle gelirsin benide etiketle merak ederimbelirtin varmı
Kaç gün değerlendirdiniz ya ben de Salı ve çarşamba günü ovalüsyonda yumurtlama gördüm değerlendirdik ama dün çatlamayı değerlendiremedik üzüldüm boş geçince bugün de degerlendirecem inşallah şansım vardırTabi etiketlerim, belirti olarak rahim bölgesinde bi dolgunluk hissi var, bide belim ağrıyor. Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
Ben yumurtalarımın büyüdüğü zamandan muhtemel çatlama günüme kadar 2günde 1 değerlendirdim kaç gün bilmiyorum ama. Bana doktorum 2günde 1 ilişki olsun yumurtalama zamanları demişti, bence bir sorun olmazKaç gün değerlendirdiniz ya ben de Salı ve çarşamba günü ovalüsyonda yumurtlama gördüm değerlendirdik ama dün çatlamayı değerlendiremedik üzüldüm boş geçince bugün de degerlendirecem inşallah şansım vardır
Bakalım inşallah tutarBen yumurtalarımın büyüdüğü zamandan muhtemel çatlama günüme kadar 2günde 1 değerlendirdim kaç gün bilmiyorum ama. Bana doktorum 2günde 1 ilişki olsun yumurtalama zamanları demişti, bence bir sorun olmaz
Aynı durumu yaşıyorum şaşırdım artık hamilemiyim değilmiyim bu testleri güya sonuç öğrenmek için yapıyoruz doğru çıkmıyorsa niye varlar anlamış değilimArkadaşlar aranızda nimo marka erken gebelikte pozitif görüp hamile olan var mı
Aslında bu ürüne dair yoğun şikayet olursa belki değerlendirilir yazık duygularımıza paramıza belkide firmanın haberi bile yokAynı durumu yaşıyorum şaşırdım artık hamilemiyim değilmiyim bu testleri güya sonuç öğrenmek için yapıyoruz doğru çıkmıyorsa niye varlar anlamış değilim
Çok yazık herkesin ümitlerini kırıyor çok saçmaAslında bu ürüne dair yoğun şikayet olursa belki değerlendirilir yazık duygularımıza paramıza belkide firmanın haberi bile yok
Sonucunuz çıktı mı acabaTabi etiketlerim, belirti olarak rahim bölgesinde bi dolgunluk hissi var, bide belim ağrıyor. Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
Ay yok ya sağlık ocağında vermiştim hala çıkmadı deliricem daha da çıkmaz herhaldeSonucunuz çıktı mı acaba
Sizin kadar bende heyecanlıyım valla şu nimo markanın güvenilirliğine dair bir umut olacaktı içimdeAy yok ya sağlık ocağında vermiştim hala çıkmadı deliricem daha da çıkmaz herhalde
Doktor tam kan sayımı da istemiş çıktı hcg çıkmadı anlamadım kiSizin kadar bende heyecanlıyım valla şu nimo markanın güvenilirliğine dair bir umut olacaktı içimde
Doktor tam kan sayımı da istemiş çıktı hcg çıkmadı anlamadım ki
Senin ne belirtin var canım bende ara ara ateşlenme ve baş ağrısı var şuan yoğun biçimdeSonuç hayırlı olsunda varsın geç olsun benim iyiden iyiye adet belirtilerim olmaya başladı umudum hepten azaldı
Benimde böyle çıktı ama maalesef diğer testler hepsi negatif yalancı cıksttı bendeEvet var
Benim 2 gündür felaket adet olxam gibi ağrılarım var bitek Nimo çift cıksrttır diğerleri hep negatif o marka da yanıldı hatalı ama yinede herkes bana adet gecikmesi bekle diyor ama sanmıyorumSonuç hayırlı olsunda varsın geç olsun benim iyiden iyiye adet belirtilerim olmaya başladı umudum hepten azaldı
Kan testi yapmadınız mıBenim 2 gündür felaket adet olxam gibi ağrılarım var bitek Nimo çift cıksrttır diğerleri hep negatif o marka da yanıldı hatalı ama yinede herkes bana adet gecikmesi bekle diyor ama sanmıyorum
Hayır testlerim hepsi negatif gerek duymadım adetime daha 2 gün var zaten hamile değilim belliKan testi yapmadınız mı