Adetime 5 gün kala erken gebelik testi

Tabi etiketlerim, belirti olarak rahim bölgesinde bi dolgunluk hissi var, bide belim ağrıyor. Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
Kaç gün değerlendirdiniz ya ben de Salı ve çarşamba günü ovalüsyonda yumurtlama gördüm değerlendirdik ama dün çatlamayı değerlendiremedik üzüldüm boş geçince bugün de degerlendirecem inşallah şansım vardır

Kaç gün değerlendirdiniz ya ben de Salı ve çarşamba günü ovalüsyonda yumurtlama gördüm değerlendirdik ama dün çatlamayı değerlendiremedik üzüldüm boş geçince bugün de degerlendirecem inşallah şansım vardır
Ben yumurtalarımın büyüdüğü zamandan muhtemel çatlama günüme kadar 2günde 1 değerlendirdim kaç gün bilmiyorum ama. Bana doktorum 2günde 1 ilişki olsun yumurtalama zamanları demişti, bence bir sorun olmaz

Arkadaşlar aranızda nimo marka erken gebelikte pozitif görüp hamile olan var mı
Aynı durumu yaşıyorum şaşırdım artık hamilemiyim değilmiyim bu testleri güya sonuç öğrenmek için yapıyoruz doğru çıkmıyorsa niye varlar anlamış değilim

Eklentiler

• IMG_8562.webp
    IMG_8562.webp
    64,7 KB · Görüntüleme: 77
Aynı durumu yaşıyorum şaşırdım artık hamilemiyim değilmiyim bu testleri güya sonuç öğrenmek için yapıyoruz doğru çıkmıyorsa niye varlar anlamış değilim
Aslında bu ürüne dair yoğun şikayet olursa belki değerlendirilir yazık duygularımıza paramıza belkide firmanın haberi bile yok

Şurada üç beş kişi dışında markayı kullanan olmamış bile ya birileri de çıkıp dese ki bende kullandım pozitif çıktı ve kan testinde de pozitif çıktı dese de biraz olumlu şeyler düşünebilsem

Sonuç hayırlı olsunda varsın geç olsun benim iyiden iyiye adet belirtilerim olmaya başladı umudum hepten azaldı

Sonuç hayırlı olsunda varsın geç olsun benim iyiden iyiye adet belirtilerim olmaya başladı umudum hepten azaldı
Benim 2 gündür felaket adet olxam gibi ağrılarım var bitek Nimo çift cıksrttır diğerleri hep negatif o marka da yanıldı hatalı ama yinede herkes bana adet gecikmesi bekle diyor ama sanmıyorum

Back
X