Polis karakola sığınan kadına tecavüz etti iddiası

Savcı Kiraz ı da Ankaradaki ölen canları da gayet iyi anarız bizim saygımız insana, kişisel görüşe değil.
Gezi neydi biliyor musun? Bir avuç insanın gerçekten bir avuç insanın o parkı korumak istemesiydi. Polisin "azıcık" (!) tepkisinden sonra milyonlar sokağa döküldü. Amaç sadece geziyi korumakken o zamanın başbakanı ülke insanlarına çapulcu diyerek itham etti. Bir avuç insandan, güzel gezi parkından baskı ve şiddete karşı çıkan milyonlara dönüştü.. Provakasyonlar oldu olmadı değil. Peki ölen canlar? Peki ölen Berkin? Peki ölen 19 yaşındaki Ali İsmail ve niceleri.. Polisin az(!) bir tepkisiyle birsürü can gitti.. Ne diyeyim Allah vicdan versin.
Allah size vicdan versin asıl. Madem bu kadar duyarlısın sen evinde polisi rahatça kötüle diye can veren polisler için de yarın bir eylem yapsanıza. Malum sizin için canlılar önemli ya polisler de canlı grubuna giriyordur herhalde sizin için.

Olayı geziye bağlarsan anlaşamayacağımız kesin zaten, diyorum ki bu tecavüz iddiası ile gezinin ne alakası var?
bir gruba bu kadar şiddet gösteren polislerin neden tecavüz etmesin ki var bağlantı orada
ha olaya gelirsem ben de kadına çok inanamadım 16 yaşında bir kızı eve götüreceğim falan diye kandırırsan da koca kadını kandırmak zor olur
yine de bir şey diyemiyorum çünkü ne olduğunu kesin bilmiyorum

Konu geziye nerden geldi anlamadım ama ,
"Gezicilerin şehit ettiği polisler????"
Derken????
Kimmiş onlar?
Lobna gibi parkta kitap okurken kafasından mı vurulmuşlar?
Yoksa Ali İsmail gibi dövülerek mi öldürülmüşler?
Kaç kişiler miş?
Benim bildiğim (Allah rahmet eylesin,ailesine sabır versin), Komiser Mustafa Sarı duvardan düştü ve öldü.. Ve sizin tahmininizin aksine onun içinde gezideki çocuklar kadar üzüldük..
Şu Gezicilerin öldürdüğü polisleri yazın da bizde öğrenelim!!!
Komiser Mustafa Sarı. Şehit olduğu yer Adana. Polise saldıran gezicilerin peşinden giderken şehit oldu. Sizin o gezi simgesi yaptiklarinizin ne tipler olduklarını da biliyoruz.

Gezi ruhlu insanların gezi olayları ile ilgili ciddi bir komplexi var sanırım tecavüz iddiasını alıp geziye bağladınız ya şoktayım pek yakında yemek tarifi verirken bile geziye parmak basmak isteyeceğinizden korkuyorum :deli:

Savcı Kiraz ı da Ankaradaki ölen canları da gayet iyi anarız bizim saygımız insana, kişisel görüşe değil.
Gezi neydi biliyor musun? Bir avuç insanın gerçekten bir avuç insanın o parkı korumak istemesiydi. Polisin "azıcık" (!) tepkisinden sonra milyonlar sokağa döküldü. Amaç sadece geziyi korumakken o zamanın başbakanı ülke insanlarına çapulcu diyerek itham etti. Bir avuç insandan, güzel gezi parkından baskı ve şiddete karşı çıkan milyonlara dönüştü.. Provakasyonlar oldu olmadı değil. Peki ölen canlar? Peki ölen Berkin? Peki ölen 19 yaşındaki Ali İsmail ve niceleri.. Polisin az(!) bir tepkisiyle birsürü can gitti.. Ne diyeyim Allah vicdan versin.
Başlarına katılıyorum yorumunuzun yüzde yüz. Ama kusura bakmayın ya ağaç fln değildi niyet Allah aşkına. Ki ağaç diye yola çıkılan bir faaliyet neden hükümet yıkmaya gelsin mantıklı mi ? Daha önce de belirttim videolar var izleyin kalkmış polise yarım saat dikleniyo birisi sonra tanzik su yiyince mağdur oluyo bu mu gezi ruhu Allah aşkına? Çok masum düşünüyorsunuz üniversite içine kadar sızan aynı ruhtan etkilenen insanlar gözumun önünde polise taş atıyordu ve hala cazgirlik yapiyorlardi. Vicdanı kaybetmedik çok şükür

Komiser Mustafa Sarı. Şehit olduğu yer Adana. Polise saldıran gezicilerin peşinden giderken şehit oldu. Sizin o gezi simgesi yaptiklarinizin ne tipler olduklarını da biliyoruz.
Benim yazdığımı neden tekrar ediyorsun?
Mustafa Sarıyı bende yazdım.Duvardan düştü.
Ben senin attığın iftirayı soruyorum, ona cevap ver!
Gezicilerin öldürdüğünü iddia ettiğin polis isimlerini yaz sen!
Gezi simgesi yaptığımız tipler Nasıl tiplermiş?
Tanırmıydın Lobna yı, Ali İsmail i?

bir gruba bu kadar şiddet gösteren polislerin neden tecavüz etmesin ki var bağlantı orada
ha olaya gelirsem ben de kadına çok inanamadım 16 yaşında bir kızı eve götüreceğim falan diye kandırırsan da koca kadını kandırmak zor olur
yine de bir şey diyemiyorum çünkü ne olduğunu kesin bilmiyorum
Yuh ya şimdi de tecavüzcü yaptınız polisleri. Bari genelleme yapmayın hanımefendi ya

Allah size vicdan versin asıl. Madem bu kadar duyarlısın sen evinde polisi rahatça kötüle diye can veren polisler için de yarın bir eylem yapsanıza. Malum sizin için canlılar önemli ya polisler de canlı grubuna giriyordur herhalde sizin için.
Klasik savunma: 3-5 ağaç için eylem yaptınız hadi şehitler için de eylem yapın... :işsiz:
Madem biz kötüyüz, biz sevmiyoruz polisleri, siz ne yaptınız polisler için? Hadi biz eylem yapmıyoruz da siz neden ses getiren bir eylem yapmıyosunuz? Şehit Mustafa Sarı için de başta gezi eylemcileri itti felan diyerek iftiralar atıldı ama kendisi düşmüştü. Allah rahmet eylesin ne diyelim. Biz cana kıymadık .Polis halkın polisi olmalı devletin değil.

Evet Ali İsmail eskişehir Üniversitesinde okuyordu çocuğun ismini yeteri kadar kullandıniz bence. Ve Ali İsmail korkmaz ile ilgili videolar var kesin olarak bi Kanıt yok polis tarafından öldürüldüğüne dair. Size tek bir şey sorcam hangi devlet otoritesini sarsan güce tepki göstermez söyler misiniz? Bunun yolu illa şiddet mi olmalı?

Mustafa Sarı yı iyi tanırdım memleketlimdi. O isimlerin de ne halt ettiklerini biliyoruz. Kitap okuyormuşmuş. Geçin bu ayakları. Devlete baş kaldırdınız o başı da devlet ezdi olay bu. Devlet her zaman sizin gibilerden güçlü olacaktır. Icinizdeki anarşist hiçbir zaman amacına ulaşamayacak.

Klasik savunma: 3-5 ağaç için eylem yaptınız hadi şehitler için de eylem yapın... :işsiz:
Madem biz kötüyüz, biz sevmiyoruz polisleri, siz ne yaptınız polisler için? Hadi biz eylem yapmıyoruz da siz neden ses getiren bir eylem yapmıyosunuz? Şehit Mustafa Sarı için de başta gezi eylemcileri itti felan diyerek iftiralar atıldı ama kendisi düşmüştü. Allah rahmet eylesin ne diyelim. Biz cana kıymadık .Polis halkın polisi olmalı devletin değil.
Ben bu vatan için eşimle gereken eylemi yapıyorum aç tv de izle. Sokaklara dökülmekle olmuyor o dediğin. Biz burda vatan için canımızı ortaya koyuyoruz. Ağaç için yaptığın eylemi sen yap da görelim.

Mustafa Sarı yı iyi tanırdım memleketlimdi. O isimlerin de ne halt ettiklerini biliyoruz. Kitap okuyormuşmuş. Geçin bu ayakları. Devlete baş kaldırdınız o başı da devlet ezdi olay bu. Devlet her zaman sizin gibilerden güçlü olacaktır. Icinizdeki anarşist hiçbir zaman amacına ulaşamayacak.
Attığın iftirayı ıspatlamadan yenilerini sıralıyorsun.
Lobna gezi parkında ilk gün kitap okurken kafasından vuruldu , sadece kitap okurken..
Gerçi şaşırmamak lazım , tepemizdeki bile " Kabataş ta başörtülü bacıma saldırdılar" diye sakladıktan sonra.
İmam cemaat ilişkisi..
Bu kadar da kin dolu olmayın bize, gün gelip hesap döndüğünde biz sizin kadar acımasız olmayız meraklanmayın.

yahu ben hepsi tecavüzcü demedim nerden çıktı hatta kadına çok inanmadım bu konuda yazdım
her meslekte her insan çıkabilir yazıyorum deminden beri
Tabi her meslekte iyi ya da kötü insan var. Buna ben de katılıyorum tamamen. Olay tamamen insan kalitesiyle alakali. Meslek insana pek bir sey katmıyor.

Mesele polis için birsey yapmak degil. Eylemle yakıp yıkarak birsey çözülecegi helede hükümet yıkılacagi kanısında zaten değilim. Bunca yıl gezicilerin hükümet değil polis dusmanligindan gına geldi. Hiçbir cana zarar vermediniz evet aylarca o polisleri vahşice saldirilarinizla ugrasmak zorunda biraktiniz , yaktınız , yiktiniz koz geçince kullandiniz. Zerre mantık haklılık görmüyorum

Lobna gezi parkında ilk gün kitap okurken kafasından vuruldu , sadece kitap okurken..
Gerçi şaşırmamak lazım , tepemizdeki bile " Kabataş ta başörtülü bacıma saldırdılar" diye sakladıktan sonra.
İmam cemaat ilişkisi..
Bu kadar da kin dolu olmayın bize, gün gelip hesap döndüğünde biz sizin kadar acımasız olmayız meraklanmayın.
Kanıtlar misin lobnanin ilk gün kitap okurken öldürüldüğünü?

İmam cemaat ilişkisi..
Neyin ispatını istiyorsun? Aç internete bak aradığın kanıtlara. Hesap size dönmeyecek emin ol. Güçlü olan her zaman devlet olacak. Siz de her zaman böyle sonuca varamayacağınız boş işlerle stres atacaksınız dönem dönem sonra bastırılacaksınız :)

X